Blogosferă, Un blogger pe zi

Un blogger pe zi: Victor Dulu – Because blogging matters

Miruna mi-a propus prin secţiunea special creată de recomandare a bloggerilor să scriu despre Victor Dulu. I-am răsfoit de câteva ori blogul, deşi recunosc faptul că nu am interacţionat cu el sau cu oamenii care îi trec pragul virtual. La prima vedere, se poate observa ca are un blog bine structurat, articole interesante, bune calitativ, care aduc informaţii utile cititorilor.

Îmi place faptul că se găsesc acolo propuneri de filme, păreri despre filmele vizionate şi recomandări primite cu zâmbetul pe buze de cei care sunt pasionaţi de filme. Tot pe blogul lui găsim informaţii despre piesele noi apărute lucru care poate doar să ne bucure, pentru că tuturor ne place să ascultăm muzică. Eu am nopţi în care adorm pe fundalul unei melodii care mă linişteşte sau doar îmi dă o stare de bine. Muzica a fost şi va fi întotdeauna hrană pentru suflet.

Vă recomand să îi citiţi articolele. Chiar acum i-am dat seama că mare parte dintre filmele despre care a scris, sunt filme pe care le-am văzut iar la momentul respectiv aş fi vrut să pot scrie câteva păreri despre ele dar nu am avut unde. Prilej bun de a lăsa idei şi păreri pe viitor. Acum ştiu unde trebuie să le trimit.

0
Next ArticleDescoperă-ţi punctele forte!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":