Merita Citit

Cum să ne purtăm când vizităm alte ţări: Vestimentaţia

Indiferent de motivul pentru care vizităm o țară străină, trebuie să ne adaptăm anumitor reguli. Pentru a evita anumite greșeli socio-culturale este necesar să se cunoască diferite aspecte legate de viața de zi cu zi din acea țară. Noi vă vom prezenta pe parcursul a 6 zile anumite aspecte ce trebuie avute în vedere atunci când plecați într-o deplasare în străinătate.

Astăzi vom discuta despre hainele pe care trebuie să le luăm cu noi – pentru că, orice excursie începe cu împachetatul. Deși vestimentația le poate părea unora ca fiind lipsită de importanță, ne putem trezi că nu avem deloc haine adecvate pentru țara respectivă.

Țările musulmane probabil pun cea mai mare problemă. Femeile, în special trebuie să fie cât mai acoperite cu putință (în special, brațele și picioarele nu trebuie să fie la vedere). Decolteul și hainele mulate sunt excluse din start. Părul ar trebui acoperit cu o eșarfă sau pălărie.

În celelalte țări, este recomandat în primul rând să purtăm haine adecvate climei respective. Pentru asta avem destule surse de documentare.

În plus, dacă vizităm o țară în care oamenii sunt mai modești nu vom purta aceleași haine pe care le-am purta într-o țară ceva mai cosmopolită. Dar asta presupun că e ceva logic, nu trebuie să facem notă discordantă.

Acestea sunt însă doar câteva informații referitoare la vestimentație, recomandabil ar fi să vă informați cu privire la acest aspect înainte de a porni spre alte zări. Mâine, vom discuta despre formule de salut din alte țări și vă promit că veți afla lucruri foarte interesante și unele amuzante.

Previous ArticleGoogle Tocmai A Anunțat Că Va Oferi Propria Colecție Nik 100% Gratuit.Next ArticleJurnalul unui Adam
M.C
Merita sa citesti cele mai bune articole.
x
Da-mi un "Like":