Carți Recomandate

Jurnalul unui Adam

Jurnalul unui Adam Book Cover Jurnalul unui Adam
Romana
Bogdan Marcu
Beletristica
B.M.Personal
2016
232

 

Cartea Jurnalul unui Adam – volumul 1 este un roman structurat pe patru capitole, nu este doar o colecție de articole publicate din online. El prezintă etapele evoluției unui bărbat în relațiile cu reprezentantele sexului frumos. Evident, în drumul spre maturizare, personajul principal va face greșeli, unele impardonabile, dar din care va trage concluzii la finalul fiecărui capitol. Adam, personajul cheie, va iubi, va pierde și, în cele din urmă, va încerca să recucerească fata, femeia, alături de care a simțit că a găsit … fericirea. Dacă nu avem fericire, la ce bune restul lucrurilor?

Această carte reprezintă în proporție de peste 60% o poveste nouă care a fost ținută departe de blog, nefiind publicată și va rămâne astfel. Este o poveste intensă, presărată cu lecții de viață în ale cărei dezvăluiri, foarte probabil te vei regăsi.

Am ales să combin modurile de expunere, mai exact narațiunea și dialogul, tocmai pentru a oferi un ritm alert cărții pe întreg cuprinsul ei, care să nu te plictisească pe tine, drag cititor.

Te invit să o comanzi și să o răsfoiești, iar, mai apoi, aștept un feedback din partea ta pentru că – nu mai este niciun secret – pregătesc volumul doi al romanului și, la fel ca tine, îmi doresc să-ți ofer o experiență unică, inedită și foarte plăcută!

Mulțumesc pentru sprijin, mulțumesc pentru că mă citești!


0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":