Lifestyle

10 lucruri de care să ţii cont dacă participi la o petrecere de swingeri

3 milioane de semnături pentru schimbarea definiţiei căsătoriei din Constituţie. Coaliţia pentru Familie a depus în Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază în urma căsătoriei între „un bărbat şi o femeie“. De aici a pornit o întreagă polemică în care se urmăreşte stigmatizarea persoanelor LGBT (lesbian, gay, bisexual şi transgender).

Câtă civilizaţie, câtă democraţie… Câtă ipocrizie, ce mentalitate obtuză au unii. Prin acest demers le interzicem unora un drept, acela de a iubi şi de a se căsători cu cine doresc, chiar dacă acei oameni nu-ţi fac niciun rău. Îi exilăm şi ne facem că ei nu există sau că unii şi-ar dori să nu existe. Spun ipocrizie pentru că printre acele trei milioane există mulţi care au fantezii sexuale ce rămân până la sfârşitul vieţii doar fantezii. Alţii încearcă aproape tot, dar pozează în indivizi crescuţi şi educaţi într-un spirit pe care cu greu îl găseşti şi în Biblie. Sunt puritani de faţadă.

Site-urile porno sunt cele mai accesate portaluri de pe net, fiind o industrie care produce miliarde de dolari. Chiar toţi cei care privesc filme şi clipuri pentru adulţi sunt anormali şi trebuie exilaţi dintr-o aşa-zisă societate normală? Oamenii se uită pentru că au nişte nevoi, nişte fantezii, îşi doresc altceva faţă de ce au parte zi de zi. Este o dorinţă firească. Nu trebuie să ne impună nimeni pe cine să iubim şi pe cine nu. Astfel s-au născut orgiile, petrecerile cu swingeri şi multe alte forme de fantezii sexuale. Ne uităm la sandvişuri umane, sex anal etc. În caz că până acum nu ai fost la o petrecere de swingeri şi nu prea ştii care-i treaba, iată doar zece chestii de care ai putea ţine cont.

10. TOŢI SUNT „NORMALI“

Mulţi se tem să participe la petreceri de swingeri pentru că se gândesc că pe acolo vor da peste dezaxaţi sexual. Vei rămâne surprins de normalitatea acelor persoane. Mulţi sunt oameni educaţi, cu bun-simţ, erudiţi, intelectuali, dar care vor să-şi împlinească anumite fantezii sexuale. Poate că aceste momente îi fac fericiţi, poate că s-au săturat de normalitate, de rutină, de anumite complexe personale şi chiar intime.

9. PROTEJAREA TREBUIE SĂ FIE PE PRIMUL PLAN

La o petrecere de swingeri trebuie să ţii cont că vei face sex cu mai mulţi parteneri. Pe mulţi s-ar putea să nu-i cunoşti, aşa că nu-ţi risca pielea. Nu te baza că mulţi sunt prietenii tăi. Poate că ei sunt curaţi, dar, la rândul lor, şi ei fac sex cu alţi parteneri. Protejează-te!

8. EXISTĂ UN COD STRICT DE CONDUITĂ

Curtoazia, respectul şi  înţelegerea atunci când cineva nu este interesat de avansurile tale sunt toate esenţiale, la o petrecere de swingeri.

7. CUPLURILE VIN CA UN CUPLU ŞI PLEACĂ LA FEL

Bărbaţii neînsoţiţi sunt foarte rar invitaţi sau primiţi, în schimb, femeile single (unicorn) sunt rare, preţioase şi binevenite.

6. ESTE NEVOIE DE O LENJERIE DE CORP ADECVATĂ

Evident că nu te poţi duce la o petrecere atât de intimă cu o lenjerie obişnuită, chiar dacă porţi CK sau VS. Este necesară o ţinută mai senzuală. Ca bărbat, asta nu te face mai efeminat, ci mai rafinat. Nu exagera totuşi cu detalii zaharisite. Poţi opta pentru un set de lenjerie de la Agent Provocateur. E cam scumpă, dar merită!

Citeste si...  10 idei de cadouri perfecte pentru iubitul tau. Ce sa ii cumperi anul acesta, de sarbatori

5. SOCIALIZAREA ESTE IMPORTANTĂ

Unii mai neexperimentaţi, aflaţi pentru prima dată la acest tip de petreceri tematice, de cum ajung, se grăbesc să se dezbrace şi să o facă rapid. Trebuie să ştii că există şi o latură de socializare. Vei fi încurajat să te relaxezi şi să te aclimatizezi.  Unii parteneri chiar interzic „jocul”, dacă nu există o perioadă de acomodare care să implice gesturi şi ritualuri erotice. 

4. PRIVITUL FACE PARTE DIN JOC

Nu este neapărat necesar să faci sex cu toţi partenerii prezenţi la petrecere. Unii chiar consideră mult mai excitant să-i privească pe alţii cum o fac. Mulţi se vor fâţâi goi prin faţa ta şi îţi va fi greu să le rezişti, dar depinde ce fantezii ţi-ai creat. De altfel, este recomandat ca la primul party să observi mai mult, decât să marchezi fără număr.

3. NU REFUZA JOCURILE

Jocurile erotice pot condimenta şi mai mult petrecerea. De obicei, se practică „Dare to Spin“. Adică toţi partenerii se adună într-un cerc. Se roteşte sticla şi la cine se opreşte, acela poate fi partenerul tău pentru acea seară.

2. NU ESTE ATÂT DE INTIMIDANT PE CÂT AI CREDE

Mulţi se tem numai când aud de o petrecere de swingeri. Este una dintre experienţele de bifat într-o viaţă, dar sunt puţini cei care chiar o fac. Dă o şansă unui astfel de party, ca să nu regreţi mai târziu. Prima experienţă de acest fel nu o vei uita niciodată pentru că pur şi simplu nu îţi vine să crezi cât de erotice pot fi trăirile tale. De obicei, se ajunge foarte greu la astfel de petreceri, care sunt secrete şi foarte exclusiviste.

1. ÎŢI POATE SALVA RELAŢIA SAU CĂSNICIA

Se întâmplă adesea ca într-un cuplu să intervină rutina, monotonia. Mulţi sunt tentaţi să-şi înşele partenerul pentru că nu au curajul să-şi satisfacă fanteziile cu persoana cu care au o relaţie intimă. Această teamă îi împinge să facă acele lucruri cu altcineva. Multora le place atât de mult ce găsesc în altă parte, încât îşi părăsesc iubita, soţia. Alţii judecă din altă perspectivă. Se gândesc că dacă îşi împlinesc fanteziile cu altcineva, îşi pot salva căsnicia, asta în cazul în care-şi iubesc sincer soţia. Gândeşte-te că şi ea poate îşi doreşte alte experienţe erotice şi se comportă la fel ca tine. Nu trebuie să fie considerat un act de curaj dacă îi propui partenerului tău să te însoţească la o petrecere de swingeri. Amândoi trebuie să vă asumaţi de la început sexul cu parteneri necunoscuţi, pentru a evita crizele excesive de gelozie, care se pot termina urât de tot.

Sursa: urbology.ro

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":