Lifestyle

Ceaiul acesta face minuni! Uite cum reduci nicotina din organism

În ultima vreme medicii au început să recomande tot mai mult ceaiul verde pentru oamenii care sunt dependenti de nicotina. Faptul că ceiul verde ajuta la eliminarea treptată de substanţe nocive acumulate in organism de la tigari a fost dovedit științific de o echipa de cercetători din Arizona.

Aceștia au studiat competenţele de restaurare de ceai verde pe celulele afectate de fumat şi de capacitatea sa de a preveni cancerul. Studiul a implicat 100 de fumatori. Timp de patru luni acestea în fiecare zi au baut cel puţin patru cesti de ceai verde sau negru.

Cei fumatorii care au baut ceai verde au avut o reducere de 31% a unui compus ce duce la aparitia cancerului.Pentru cei care au baut ceai negru, nu a fost nici o schimbare. Rezultatele acestui lucru şi studiile similare a arata ca ceaiul verde reduce stresul oxidativ la fumători în organism – un dezechilibru care este implicat in dezvoltarea anumitor boli, în special cancer, şi conduce la o schimbare in functionarea normala a celulelor si chiar la moarte.

Cand fumătorii au baut sase cesti de ceai verde pe zi, corpurile lor poartă cu 40-50% mai puţine daune oxidative, ceea ce reduce potenţial riscul de cancer, emfizem şi boli de inima. Mai mult, persoanele care beau ceai verde, sunt mai rezistente la bolile infecţioase.

Acest lucru se datorează conţinutului de vitamina C în ceai. Se estimează că suma este mai mare decat într-o portocală, de exemplu. Ceaiul verde ajuta la descărcarea de gestiune de metale grele din organism.

Citeste si...  Horoscop erotic de vară
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":