Lifestyle

Horoscop erotic de vară

BERBEC
În frontul amoros este o linişte aparentă, dar este doar liniştea dinaintea furtunii. În a doua jumătate a verii – sfârşit de iulie şi toată luna august – vei fi atras(ă) într-o nouă aventură sau chiar în mai multe şi totul depinde doar de dispoziţia ta şi de cât de mare e dorinţa de a experimenta. Spre sfârşitul verii, dorinţele tale se vor bate cap în cap cu cele ale persoanei lângă care te vei afla atunci şi îţi va fi destul de greu să gestionezi situaţia.

TAUR

Vor exista multe ispite cărora trebuie să le faci faţă, mai ales în luna iulie, iar dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie serioasă, aceasta e în pericol să se destrame din pricina derapajelor tale. Probabilitatea de a ceda ispitelor este foarte mare. În luna august, nativii zodiei taur se vor mai potoli puţin, iar dacă vor fi lângă vechiul partener, vor simţi nevoia să facă gesturi frumoase pentru a-şi arăta iubirea.

GEMENI

Suferi de epuizare în plan sentimental, fiindcă în relaţia de cuplu există probleme cu care nu eşti obişnuit(ă) şi care-ţi dau bătăi mari de cap. Pe acest fond, simţi nevoia să evadezi, să ai o aventură fără complicaţii, iar ispita cea mai mare se poate ivi la serviciu. Spre finalul verii chiar te vei îndrăgosti până peste urechi – depinde de tine dacă e vorba despre cineva de la locul de muncă sau de o persoană întâlnită într-un alt loc şi context. E posibil ca relaţia legată vara asta să dureze şi chiar să ducă la o căsătorie, în viitor.

RAC

În iunie şi iulie, inima îţi va fi pusă pe jar, dar nu prin experienţe noi şi interesante, ci prin dorinţa intensă de a călca strâmb, de a-ţi verifica farmecul personal, de a atrage în mreje pe altcineva. Poţi fi atât de… sedus(ă) de acest joc, încât să-ţi pese puţin spre deloc de sentimentele persoanei cu care ai o relaţie de ceva vreme. În august te mai potoleşti, dar numai aparent, fiindcă rămâne tentaţia de a provoca gelozie, invidie sau chiar un mic război cu persoana iubită… Motivul: ţi-a greşit în trecut şi acum vrei să te răzbuni.

LEU

Fiecare lună te găseşte într-o stare diferită. Până la sfârşitul lui iunie, de exemplu, eşti dornic(ă) să dai curs invitaţiilor la petreceri şi reuniuni, iar la una dintre acestea vei vedea sau revedea o persoană faţă de care simţi o atracţie de nestăvilit şi cu care ai putea avea o aventură. În iulie iei o pauză, ca şi cum relaţia recent încheiată te-ar fi stors de puteri. În august schimbi macazul la 180 de grade: vrei dragoste, dar nu una de-o vară, ci o relaţie serioasă. Sentimentele devin mai importante decât atracţia sexuală.

FECIOARĂ

Fiindcă îţi manifeşti deschis disponibilitatea pentru aventuri şi iubiri de-o vară, poţi fi atras(ă) în flirturi la orice pas, iar deplasările făcute în interes de serviciu vor deveni prilejuri de a-ţi testa farmecul şi de a seduce pe oricine este dispus să-ţi acorde atenţie. Intenţiile tale nu sunt serioase, dar le justifici prin faptul că partenerul de cuplu te dezamăgeşte constant, de câţiva ani încoace. În iulie, nativii care nu şi-au găsit jumătatea au ocazia să întâlnească exact persoanele potrivite pentru ei…

BALANŢĂ

Ai senzaţia că partenerul de viaţă te neglijează ori nu-ţi acordă atâta atenţie câtă crezi tu că ţi se cuvine şi vrei să-ţi iei revanşa. Vara aceasta, tentaţia de a călca strâmb este uriaşă, însă şi riscurile sunt pe măsură: e posibil să-ţi prinzi urechile rău de tot, încercând să mergi în paralel cu relaţia oficială şi cea ilicită, şi ai putea ieşi destul de şifonat( ă) din această încurcătură sentimentală. Ispita cea mai mare o va reprezenta o persoană care îţi poate oferi un confort material superior celui de care te bucuri acum.

Citeste si...  10 idei de cadouri perfecte pentru iubitul tau. Ce sa ii cumperi anul acesta, de sarbatori

SCORPION

Cu o relaţie de cuplu care scârţâie serios, din cauza amândurora, te vei simţi îndreptăţit( ă) să cauţi în altă parte fericirea sau măcar… o idilă de vară, care să-ţi aline sufletul. În timpul unei călătorii este cel mai probabil să întâlneşti persoana potrivită pentru tine, o persoană specială, care pare să te cunoască mai bine decât te cunoşti tu însuţi şi te face să te simţi apreciat(ă) şi respectat(ă). Dacă veţi trăi împreună doar o aventură amoroasă sau veţi pune bazele unei legături de viitor… rămâne de văzut.

SĂGETĂTOR

De ani buni trăieşti într-un haos afectiv, iar vara va continua pe aceeaşi linie. Există posibilitatea să apară, în perioada următoare, exact persoana de care ai nevoie, care ţi se va părea înzestrată cu tot ce-i lipseşte celui sau celei cu care te afli deja într-o relaţie. De tine depinde dacă dai atenţie fluturilor din stomac şi faci primul pas sau cedezi în faţa piedicilor interioare şi mergi mai departe cu o relaţie care şchiopătează. Cu alte cuvinte, mingea e la tine în teren, tu alegi dacă o degajezi sau nu…

CAPRICORN

Există un risc mai puţin obişnuit în ce te priveşte: să cazi în plasa cuiva care vrea doar să se joace cu sentimentele tale. Ca şi cum ai fi victima unui pariu între prieteni sau cineva te-ar folosi pentru a se răzbuna pe partenerul de cuplu. Recomandarea pentru tine este să fii atent(ă) la invitaţiile primite şi să cântăreşti bine situaţiile în care te implici. Abia în august s-ar putea ivi la orizontul vieţii tale amoroase persoana potrivită pentru o relaţie frumoasă. Atenţie, s-ar putea întâmpla departe de casă – aşadar, în vacanţă!

VĂRSĂTOR

Îţi vine tot mai greu să accepţi constrângerile la care te supune partenerul de cuplu şi să oferi tot timpul dovezile de dragoste pe care ţi le cere. Există posibilitatea ca, simţindu- te sufocat(ă) de această relaţie, să cauţi o evadare pe parcursul verii, o escapadă amoroasă fără complicaţii, care să te facă să uiţi măcar o perioadă că ai lesa scurtă. În august ai putea întâlni o persoană deosebit de atrăgătoare, care îţi va deschide noi perspective şi în mrejele căreia te vei lăsa prins(ă), fără să opui rezistenţă.

PEŞTI

Nici nu s-au terminat bine problemele pe acest front, că apar altele. În ultimul timp ai avut de înfruntat ispite cu adevărat periculoase şi cum s-au terminat aceste poveşti… ştii prea bine. Vara vine cu tentaţii de alt gen, de exemplu, ideea că nu poţi găsi paradisul la care visezi decât departe de casă sau de ţară şi în compania altei persoane decât cea cu care trăieşti acum. Cert e că, dacă pe parcursul verii vei constata că nu te mulţumeşti cu ce are de oferit partenerul actual, ai putea lua decizia de a pune punct relaţiei.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":