Magazin

(P) Probleme cu părul? Acum ai soluția!

Corpul omenesc este o sumă de substanțe naturale care se deteriorează în timp datorită îmbătrânirii. Uneori corpul nostru se degradează prematur datorită acțiunilor noastre. O igienă deficitară, îngrijire necorespunzătoare, stresul, toate pot fi cauze ale degradării structurii firelor de păr și apariției bolilor scalpului. Cea mai des răspândită afecțiune este mătreața. Aceasta afectează atât femeile, cât și bărbații. Tot din cauza stresului părul crește mai rar și cade în cantități îngrijorătoare. Dacă bărbații nu sunt foarte îngrijorați de acest aspect, femeile văd totul ca o catastrofă și fac din îngrijirea părului o obsesie.

Problema este că tocmai dorința lor de a arăta cât mai bine, de a fi cea mai frumoasă dintr-o încăpere și de a atrage toate privirile, femeile folosesc obiecte care ard părul la fiecare utilizare. Ondulatorul de păr, bigudiurile fierbinți cu ceară, placa de îndreptat, placa de creponat, toate folosesc temperaturi ridicate pentru a forța firul de păr să stea cum ne dorim noi. Datorită acestui lucru părul își pierde din elasticitate, devine aspru, se despică, cade, se deshidratează făcând aranjarea sa și mai dificilă. După ce observă că părul arată deplorabil, femeile investesc timp, bani, efort în folosirea unor produse care promit rezultate uimitoare. Fiecare produs este încercat cu maxim de entuziasm, dar când rezultatele se lasă așteptate, nu există nicio femeie care să nu se simtă măcar puțin descurajată, obosită de a mai căuta produse minune. Deși promit că au ingrediente naturale, cele mai multe etichete mint, iar produsele agravează problemele părului uneori determinând apariția unor probleme ale scalpului.

Este important ca produsul pe care îl folosim să conțină ingrediente naturale, de aceea a apărut pe piață tratamentul de păr NewHair. NewHair este un tratament anticăderea părului care conține doar ingrediente organice. Câteva dintre ingredientele cele mai reprezentative ar fi mierea, fagurele de miere, iasomia, rozmarinul, scorțișoara. De menționat este faptul că acest tratament de păr nu conține apă. Spre deosebire de alte produse care vizează un singur aspect al părului sau scalpului, Newhair se ocupă de toate problemele: mătreață, căderea părului, creștere încetinită, foliculită, psoriazis, calviție prematură. În plus, poate fi folosit pe toate tipurile de păr și de scalp.

Citeste si...  Tu de unde îți îmbraci copilașul în această vară?

Tratamentul are o greutate netă de 650 grame și este suficient pentru 90 zile de tratament. Se aplică pe părul ud, se lasă 30 minute să acționeze și apoi se clătește cu multă apă. NewHair promite regenerarea și creșterea părului. Regenerarea se face de la rădăcină, nu la vărfuri cum fac alte produse. Bărbații afectați de calviție se vor bucura de efectul de stimulare a creșterii părului în zonele afectate, iar femeile cărora le crește părul foarte rar vor avea aceeazi senzație de mulțumire. De asemenea, femeile gravide care au probleme cu căderea părului vor găsi în Newhair un aliat de încredere, unul pentru termen lung.

Vitaminele și mineralele pe care Newhair le conține vor asigura creșterea unui păr sănătos, frumos, strălucitor. Problemele care au creat atât de mult disconfort și o frustrare pe termen lung vor dispărea de la prima utilizare a produsului. Folosește NewHair cu încredere!

Previous ArticleNext Article
Merita sa citesti cele mai bune articole.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":