Lifestyle

Semne care îți dau de gândit că ești într-o relație toxică

Transformarea unei relații este produsă în general de un eveniment, de decizia unuia dintre parteneri, de aspiraţii care nu mai rimează, de violenţă sau de altă iubire.

O relaţie toxică e aceea care-ţi provoacă teamă, stres, epuizare emoţională şi care nu are nicio perspectivă.
Nu se ajunge de la început aici. Poţi, o vreme mai scurtă sau mai lungă, să ai parte de dragoste, de înţelegere şi dedicaţie din partea iubitului tău, dar ceva se schimbă. Şi din acel moment ai alunecat într-un hău din care ai puţine şanse să ieşi în lipsa unei decizii radicale.

Iată care sunt semnele că relaţia ta a devenit toxică:

1.Nu mai ai încredere în partenerul tău. Te-a surprins cu telefonul lui în mână, citindu-i mesajele.

2.Eşti convinsă că ascunde bani de tine. Evită să-ţi mai spună ce face la serviciu, cât câştigă şi pe ce-şi cheltuie salariul.

3.Vă certaţi mult mai des, iar controversele izbucnesc din nimic şi se amplifică. După fiecare ceartă, ai senzaţia de epuizare, de gol în stomac.

4.Ţi-e teamă să nu te părăsească. Începi să te comporţi ciudat pentru că ai senzaţia că nu te mai iubeşte şi că va pleca. Asta se întâmplă în cazul în care iei în greutate, crezi că ai îmbătrânit sau eşti într-un impas în carieră. E acel moment când ţi-ai pierdut încrederea în tine şi eşti convinsă că şi-a pierdut-o şi el.

5.E supărat pe tine pentru o decizie radicală. Ţi-ai luat pisică şi el nu a fost de acord. Din acel moment nu mai are încredere în tine şi relaţia a fost atinsă de boală.

Citeste si...  Standarde educaţionale

6.Te-ai îndrăgostit de altcineva. Din acea clipă, vei vedea toate neajunsurile relaţiei în care eşti şi vei suferi, fiind prinsă între două lumi.

7.Între tine şi partenerul tău a apărut o diferenţă mare de venituri. Ai fost promovată şi câştigi mult mai mult, iar el începe să se simtă frustrat.

8.Vrea să vă căsătoriţi, iar tu nu eşti pregătită. Orice amânare, va fi o grenadă pusă relaţiei. Va trebui să iei o decizie.

9.Nu-şi doreşte copii sau el nu vrea să se căsătorească. Din nou, relaţia va începe să se deterioreze iremediabil.

10.Partenerul tău te-a lovit. Chiar dacă a fost o scăpare, violenţa va transforma dragostea în ură, iar între voi s-a căscat o prăpastie de netrecut.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":