Magazin

Comparații cote StanleyBet vs Netbet vs Sportingbet vs Unibet

Vom compara, cap la cap, cotele oferite de StanleyBet, Netbet, Sportingbet și Unibet pentru a ne face o idee despre diferențele care pot apărea în ofertele operatorilor.

Am selectat aceste case de pariuri populare care sunt licențiate și în România, pentru a compara calitatea cotelor oferite. Dacă StanleyBet este o agenție renumită mai mult pe plan offline (deși operează și online), Netbet, Sportingbet și Unibet sunt case de pariuri care își desfășoară activitatea numai în mediul online pe teritoriul țării noastre.

Pentru a compara cotele oferite de aceste agenții este nevoie anumite resurse specializate și cât se poate de complexe, iar din cauza faptului că agenția StanleyBet nu figurează pe portalurile de profil, am ales o metodă personală, care este la îndemână oricui.

Pariorii disciplinați știu cât de importante sunt cotele, pe termen lung, în economia bugetului. Poate că pentru mulți pasionați, diferența între o cotă de 1.50 și una de 1.55 este considerată ca fiind una nesemnificativă, însă lucrurile nu stau deloc așa.

Câteva procente pierdute sau câștige la fiecare pariu, luând în calcul un număr relativ mare de bilete jucate, poate transforma aceleași pronosticuri fie în câștig, fie în pierdere, în funcție de cotele jucate.

Dorind să evidențiez importanța acestui aspect, am realizat un exemplu care să reveleze aspectele menționate mai sus. Astfel, pe biletul din partea stângă am selectat victoriile favoriților din ultimele 5 optimi de finală de la Euro 2016 și pe cel din partea dreaptă, victoriile contra favoriților.

 

Iată cum arată biletele virtuale:

9.stanleybet

Cote Stanleybet (D. 929/24.06.2015)

9.netbet

Cote Netbet (D.927/24.06.2015)

9.sportingbet

Cote Sportingbet (D. 2163/28.08.2015)

9.unibet

 

Cote Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

Pentru acest exemplu am folosit ultimele 5 optimi de finală de la Euro 2016, acolo unde casele de pariuri se întrec să ofere cele mai bune cote, spre deosebire de competițiile mai puțin titrate, acolo unde, în general, nu ne putem bucura de oferte atât de bune.

Bilete pe favoriți – cote la fiecare agenție în parte

StanleyBet – 13.64

Unibet – 11.49

Netbet – 10.2

Sportingbet – 9.39

Bilete pe contra favoriți – cote la fiecare agenție în parte

Unibet – 28759

Netbet – 22848

Sportingbet – 18478

StanleyBet – 11502

Citeste si...  Avantajele scaunelor de birou pivotante

Observații

Sunt convins că aceste rezultate sunt extrem de surprinzătoare pentru cea mai mare parte dintre cititori. Per ansamblu, putem spune că Unibet este numărul unu în clasamentul general.

Spre surprinderea multora, StanleyBet se clasează pe primul loc în clasamentul cotelor oferite pentru favoriți, deși ocupă ultima poziție în topul cotelor oferite pentru contra favoriți.

O altă observație interesantă este diferența, mai mult decât dublă, între cea mai mare și cea mai mică cotă de pe biletele outsiderilor.

Sportul și tipul de pariu

Acest exemplu își propune să atragă atenția pariorilor asupra cotelor și nicidecum să promoveze sau să discrediteze anumiți operatori. Pentru că am folosit aceste meciuri de la turneul final și am analizat numai tipul de pariu 1X2 (moneyline), nu putem spune că putem da un verdict final.

Este bine-cunoscut faptul că agențiile de pariuri sportive concurează de multe ori pe anumite nișe. O anumita casă poate oferi cote foarte bune pentru pariurile pauză/final, cum este cazul operatorului britanic Sportingbet, însă poate în alte arii cotele nu sunt atât de bune.

În ceea ce privește tenisul, lucrurile pot sta iarăși, extrem de diferit de la caz la caz. Și când vorbim de sporturile americane, putem observa chiar linii de handicap diferite, deoarece piețele independente sunt într-o continuă mișcare și astfel, chiar dacă în mod normal un operator are cote mici, diferențele de linie pot genera oportunități bune pentru pariori.

Imagine de ansamblu

Degeaba avem cote foarte bune ș bonusuri sau pariuri gratuite pe măsură, dacă departamentul de relații cu clienții nu ne satisface nevoile în felul în care ne așteptăm.

Metodele de retragere, durata procesării plăților și celelalte proceduri aferente pot cântări substanțial în ceea ce privește alegerea caselor de pariuri la care vrem să jucăm.

Limitele pot reprezenta un alt punct critic, mai ales pentru cei care se orientează către sporturi sau ligi mai puțin populare și pariază sume mari de bani.

Platforma web, aplicațiile pentru dispozitive mobile, viteza de plasare a pariurilor și interfața de pariuri live sunt alte elemente pe care pasionații trebuie să le ia în calcul atunci când se orientează către cele mai bune case de pariuri online.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":