Magazin

Imbraca-ti peretii casei in cea mai calitativa vata de sticla

Ai o suprafata de pamant si vrei sa incepi sa iti construiesti locuinta de vis. Cu toate ca ridicatul casei in sine poate reprezenta o sarcina destul de dificila, munca cea mai importanta consta in finisajele aduse ulterior.

Peretii unei locuinte trebuie sa fie bine izolati, atat din punct de vedere fonic, deoarece nu vrei sa te deranjeze zgomotele vecinilor, cat si din punct de vedere termic, deoarece numai asa iti poti asigura o temperatura optima in casa.

Exista numeroase modalitati si materiale prin intermediul carora iti poti izola peretii casei, dar, printre altele, specialistii recomanda ca vata minerala sa fie nelipsita din procesul de izolatie. De ce? Datorita faptului ca vata minerala are proprietati aparte atunci cand vine vorba despre protectia peretilor unei locuinte.

E-izolatii iti furnizeaza materialele de care ai cu adevarat nevoie

Atunci cand a sosit clipa in care trebuie sa alegi cele mai bune materiale pentru izolatie de care ai nevoie, E-izolatii iti poate sta la dispozitie. Vata bazaltica este un material extrem de eficient. Fiind formata din doua straturi integrate ce sunt hidrofobizate in masa, acest tip de vata a fost conceputa special pentru izolarea termica, protectia fonica si pentru protectia la foc a fatadelor in ceea ce priveste sistemele de termoizolare exterioara.

Stratul superior are o densitate sporita, oferindu-i astfel o rezistenta superioara in fata actiunilor mecanice, totodata si in fata potentialelor impacturi accidentale. Stratul inferior are o anumita densitate ce ii confera un coeficient de transfer termic imbunatatit. Toate placile distribuite de catre E-izolatii sunt inscriptionate pe fata superioara, asigurandu-va astfel ca veti reusi sa le montati corespunzator.

Citeste si...  Importuri din China – provocari si etape de urmat pentru a le depasi

Totusi, trebuie mentionat faptul ca acestea se monteaza prin procesul de lipire cu adeziv si prin intermediul ancorarii suplimentare cu dibluri. Montajul acestora nu se va efectua niciodata intr-o zona de soclu sau in cea de contact cu terenul.

Oricum, oricine ajunge sa fie clientul celor de la E-izolatii va beneficia de orice informatii detaliate de care are nevoie cu privire la procesul de montaj.

Traieste-ti visul cu ajutorul platformei E-izolatii.ro

Ai ridicat deja casa, dar nu ai finisat-o? Platforma E-izolatii.ro iti sta la dispozitie, oferindu-ti posibilitatea de a alege cele mai bune materiale pentru izolatii de care ai nevoie, fiind cel mai complet magazin online de materiale moderne. In plus, gama de produse E-izolatii contine si pachete complete de termosisteme de fatada cu polistiren expandat.

Fie ca esti proiectant, inginer, arhitect, constructor sau instalator – E-izolatii se adreseaza tuturor!

Oricine poate beneficia de consultanta tehnica gratuita. Aditional, acolo unde este nevoie, E-izolatii poate trimite pe santier o echipa specializata cu scopul de a efectua diverse masuratori sau pentru a oferi un instructaj de natura tehnica.

Avand doua posibilitati de a comanda produsele de care ai nevoie, nimic nu mai trebuie sa iti stea in cale. Fie ca plasezi o comanda online sau prin intermediul unui apel telefonic, vei beneficia de serviciul de livrari rapid, economisindu-ti pretiosul timp.

Asadar, E-izolatii reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa iti asiguri un maxim de economie a cheltuielilor ce privesc incalzirea pe timpul iernii, dar si racirea pe timpul verii, alaturi de o izolatie fonica optima.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":