Magazin

Apartamente noi in Berceni de la Aria Homes

Acum, dacă tot m-aţi întrebat, daţi-mi voie să vă vorbesc despre dezvoltarea imobiliară din cartierul bucureştean Berceni. Nu voi începe din Evul Mediu de când o ceată de husari, condusă de groful Miklós Bercsényi, s-au oprit undeva la sud de Bucureşti, în drumul lor spre turci. De fapt de la acest grof vine şi numele acestui cartier bucureştean. Nu voi continua nici cu anii ’60, atunci când odată cu apariţia platformei industriale I.M.G.B (Întreprinderea de Maşini Grele Bucureşti), a început dezvoltarea acestui cartier aflat, pe atunci la periferia de sud a capitalei. În acelaşi timp cu dezvoltarea pe axa nord-sud a Bucureştiului, cartierul Berceni s-a îndepărtat uşor, uşor de limita de sud şi de titulatura de cartier rău famat, devenind un cartier elegant. Reţeaua de metrou, tramvai, troleu şi autobuz au transformat cartierul Berceni, într-una din cele mai accesibile zone din capitală. Dacă te întrebi ce e mai rentabil, să stai cu chirie, să-ţi iei un apartament construit în ”Epoca de Aur” sau să îţi iei un apartament nou !?

Un calcul mai amănunţit te scoate la un cost relativ egal în toate cele trei situaţii. Şi-ţi zici de ce să plăteşti chirie toată viaţa sau de ce să-ţi iei un apartament vechi şi demodat, când un dezvoltator imobiliar îţi oferă facilităţi de plată şi oportunitatea de a fi proprietarul unui apartament modern şi la cele mai înalte standarde de confort şi siguranţă !? Bineînţeles că te încântă ideea să spui ”acasă” unui apartament nou construit şi nu unuia din anii ’60 – ’70 care mai are şi bulina roşie (de risc seismic ridicat), plasată pe el.

Citeste si...  Construcțiile noi din zona de sud a capitalei, concentrate aproape de stația de metrou “Dimitrie Leonida”

Apartamente noi Berceni

Apartamentele moderne se numesc moderne tocmai datorită materialelor şi tehnologiilor noi cu care au fost ridicate şi care conferă pe lângă confort şi un grad ridicat de siguranţă. Nu încape nici o îndoială că un apartament nou in Berceni nu mai este un lux sau un lucru de neatins ci dimpotrivă, este un deziderat din ce în ce mai uşor de realizat de fiecare dintre noi. Şi dacă şi statul s-ar implica mai mult, prin aplicarea unor facilităţi fiscale acordate în egală măsură atât cumpărătorilor cât şi dezvoltatorilor imobiliari atunci, nu avem nici un dubiu că lucrurile s-ar aşeza şi ele pe făgaşul normalităţii şi nu ni s-ar mai părea aşa de domeniul SF achiziţionarea unei locuinţe noi, fie ea şi-n cartierul Berceni. Şi nu poţi să nu te întrebi, dacă cei de la Aria Homes îţi oferă cea mai largă gamă de locuinţe (de la garsoniere până la vile) şi facilităţi la plată, de ce ar mai trebui să te chinuieşti să cauţi un alt dezvoltator imobiliar !?!? Ideea de bază este că dacă ai locaţia cea mai accesibilă, locuinţa pe care ţi-o doreşti şi cel mai bun raport preţ – calitate, atunci nu mai trebuie să stai prea mult pe gânduri, deoarece cu siguranţă altcineva va veni să îţi ia oportunitatea pe care tu ai ratat-o prin indecizia ta. Aşa că nu uitaţi că pentru locuinţă în cartierul Berceni, alternativa viabilă poartă numele Aria Homes !!!

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":