Carți Recomandate

Secretele obtinerii permisului de conducere review

Pregatirea pentru examenul de permis nu este o perioada de care imi amintesc cu placere. Astazi, insa, am placerea sa va prezint o carte despre care cred cu sinceritate ca ar fi schimbat situatia. Secretele Obtinerii Permisului de Conducere este o lucrare care reuseste sa evite o problema colectiva cu care se confrunta manualele pentru obtinerea permisului, rigiditatea. Uneori cartile de acest gen par scrise in ciuda celor care doresc sa obtina permisul si nu in ajutorul lor. Cu un limbaj de lemn si notiuni complicate, de multe ori prea putin explicate, cele mai multe manuale pregatitoare pentru examenul de permis sunt o pierdere de timp si de bani.

Secretele Obtinerii Permisului de Conducere se prezinta ca o culegere de „sfaturi simplificate care te ajuta sa obtii permisul de conducere GARANTAT”. Ma numaram printre sceptici inainte sa rasfoiesc cartea, dar m-am bucurat sa descopar cat de usor a reusit sa ma convinga.

Inca de la inceput, cartea prezinta un format interesant, cu sectiuni bonus de sfaturi pentru obtinerea permisului intercalate in textul ce trateaza pe larg subiecte similare. Este un format inspirat, care reuseste sa ii ajute chiar si pe cei care petrec doar cateva minute rasfoind cartea in viteza.

Structura este gandita pentru a putea fi parcursa pe bucati sau integral, in functie de cititor. Nu trebuie sa parcurgi pagini dupa pagini de text anevoios pentru a ajunge la informatia care te intereseaza. Totul este structurat intr-un mod inspirat, bine gandit si simplificat pentru a fi parcurs cu minimum de frustrare si maximum de practicabilitate. Sunt urmarite pe rand sfaturi pentru proba teoretica, proba practica, alte sfaturi utile inclusiv pentru cei care au obtinut permisul si sunt proaspeti soferi iar la final ghidul adauga o lista de 130 de intrebari capcana cu explicatii.

Adaugarea capitolului Top 130 de intrebari care trateaza cele mai des gresite intrebari la examen, conform statisticilor puse la dispozitie de surse oficiale, este ceea ce face cartea Secretele Obtinerii Permisului de Conducere sa iasa in evidenta ca o lucrare completa. Juhasz Sebastian, autorul si administratorul unui important site dedicat pregatirii viitorilor soferi nu lasa nimic la voia intamplarii in acest ghid complet pentru obtinerea permisului. Atentia la detalii este evidenta inca de la primele pagini ale cartii, iar limbajul folosit, explicatiile simplificate si tonul general fac cartea foarte usor de parcurs.

Trebuie sa pun accent pe capitolul bonus, care contine cele 130 de intrebari pentru ca este capitolul care poate face diferenta intre succes si esec la examen. Cele mai grele intrebari sunt adesea motivul pentru care doritorii de permis pica sala, iar daca acestea sunt bine stapanite te prezinti la examen mult mai increzator.

Practic, toate capitolele lucrarii te ajuta sa elimini elementul surpriza din examenul teoretic si practic. Cunoscand intrebarile capcana, rezolvarile si explicatiile, dar si restul surprizelor ce pot aparea la sala sau la tarseu, sansele de promovare iti cresc simtitor.

Secretele Obtinerii Permisului de Conducere este scris de soferi, pentru viitori soferi. Este exact cartea de care aveti nevoie daca urmeaza sa sustineti examenul pentru permis sau daca abia ati obtinut permisul si va simtiti inca nesiguri in trafic. Este o lectura usoara ceea ce nu se poate spune foarte des despre cartile din aceasta categorie.

Previous ArticleLocatiile ideale pentru petrecerea lunii de miereNext ArticleCodul Rutier Mura in Gura review
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":