Magazin

Descoperiți cei mai frumoși cane corso în canisa Nobile Corso di Mogoșoaia

Cei mai frumoși cane corso din câte există în lumea asta se diferențiază prin standardul și acuratețea de care dă dovada în primul rând canisa atunci când vine vorba de a da mai departe calitatea rasei. Deși printre oamenii buni se strecoară mereu și câte un om rău, așa e și în canise, printre canisele bune și care pun accent pe păstrarea standardelor raselor de cane corso, se mai rătăcesc și unii care pretind că ei au o rasă adevărată. Acesta este motivul pentru care noi scriem. Rasa cane corso este o rasă de câine adorabilă și suntem deciși să vă arătăm unde am descoperit noi cea mai veritabilă canină de cane corso, care se găsește în Mogoșoaia.

Scopul prietenilor noștri de familie a fost să își găsească un câine cane corso, dar care să aibă acel ceva, acea latură autentică pe care încă nu o găsiseră în alte canise din zona lui, și din recomandări în recomandări, am ajuns să discutăm direct cu omul ce avea să ne ajute. Am rămas uimiți. Am ajuns să ne minunăm de ceea ce am găsit în canisa Nobile Corso di Mogoșoaia pentru că ne-a fost să vedem doar câini campioni și care arătau extraordinar de bine. Nici nu ne mai încăpem în haine de câte laude i-am adus, iar asta pentru că merită în adevăratul sens al cuvântului.

De ce ne dorim să cumpărăm cane corso pui doar de la canisa Nobile Corso di Mogoșoaia? 5 MOTIVE

 

  1. Pe noi ne-a interesat dintotdeauna să vedem unde trăiește câinele înainte să îl cumpărăm, să știm din ce mediu provine și dacă este întradevăr original așa cum se zice. Când am ajuns în canisa domnului Alex Moldovan și am făcut cunoștință cu acei câini campioni care arătau Dumnezeiește de bine, ne-am zis noi, ca și echipă în sine, că undeva, cineva, per example, face o treabă foarte bună. Am văzut că fiecare membru din familie se ocupă de întreținerea câinilor, și nu este o afacere, este pur și simplu un hobby. Le face plăcere ceea ce fac, deși au alte orientări profesionale.
  2. Canisa Nobile Corso Di Mogosoaia se ocupă exclusiv de rasa Italian Cane Corso cunoscută și sub denumirea de Mastiff Italian (a nu se confunda cu rasa Mastino Napoletano – care este o caricatură a rasei inițiale) sau Cane di Macellaio. Având în vedere că sunt o canisă de dimensiuni medii (aproximativ 10-15 exemplare in curtea lor), sunt capabili să acorde atenția necesară fiecarui câine din canisă. Obiectivele și standardele lor sunt de a produce câini de înalta calitate.
Citeste si...  Cele mai murdare lucruri din birou pe care omiți să le cureți

 

  1. Am văzut cum câinii lor sunt echilibrați atât psihic, dar sunt și foarte blânzi cu copiii. Și da, sunt prietenoși cu străinii dacă stăpânii sunt de față. Familia Moldovan a fost foarte hotărâtă atunci când au intrat în acest domeniu. Și-au propus să mențină toate standardele propuse și stabilite de Federația Chinologică Internațională, dar și de cele stabilite de Societatea Crescătorilor Amatori de Cane Corso Italiano.

 

  1. Din Canisa lor face parte atât: Uranus Nobile Corso di Mogoșoaia ( pe care îl puteți găsi în diferite publicații), Unica Nobile Corso di Mogoșoaia, Victorius Di Re Manfredi di Mogoșoaia, Tahir Nobile Corso di Mogoșoaia, King Jay di Mogoșoaia, Duce Nobile Corso di Mogoșoaia și mulții alții care sunt campioni în România. Deși scopul lor nu a fost să facă câini campioni, jos pălăria pentru ceea ce au reușit. Poate că și asta ne-a atras atunci când ne-am gândit la cane corso pui și că din această canisă am prefera ca prietenii noștri să cumpere.

 

  1. Motivul pentru care ne-am decis să cumpărăm cane corso pui doar de la Alex Moldovan este pentru că ne-a prezentat încredere, am văzut că exemplarele lui sunt originale și au pedigree, au văzut cum sunt tratați câinii din canisa lui și cred că asta a fost suficient încât să ne facem o părere.

 

Canisa Nobile Corso di Mogoșoaia va avea în câteva zile cane corso pui de vânzare

 

Acum câteva săptămâni, am discutat cu Alex Moldovan și l-am întrebat ce mai este nou în canisa lui, Nobile Corso di Mogoșoaia. Ne-a spus că nou nu este altceva decât faptul că în curând va avea câțiva puiuți frumoși de cane corso, așa cum ne-am așteptat noi de câteva luni… Pentru prietenii noștri această veste a fost binevenită, pentru că deja și-au și rezervat un puiuț. Dacă sunteți interesați de puiuții de cane corso pe care îi deține Alex Moldovan, vă lăsăm datele de contact și vă dorim fericire alături de aceste frumoase patrupede pe care e imposibil să nu vi le doriți atunci când vedeți câte prestanță, alură și frumusețe emit.

Date de contact canisa Nobile Corso di Mogoșoaia

13900719_1218426151524325_696204009_n-2

Dacă doriți informații despre cane corso sau doriti să rezervați/ achiziționați un puiuț de cane corso, vă rugăm să îl contactați: NOBILE CORSO DI Mogoșoaia  Alex Moldovan, Mobil: +40726011789  Facebook :  Cane Corso di MogoșoaiaWebsite: www.cane-corso.infoCanisă exclusiv dedicată pentru câinii din rasa Italian Cane Corso.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":