Magazin

Surprinde-ți papilele gustative cu deliciile realizate de Cofetăria Tic Tac din București

 

Nu există persoană care să reziste în fața unor deserturi ce parcă se cer a fi degustate și mâncate, mai ales când pășesc în interiorul cofetăriei. Chiar și cei care sunt la dietă se declară de-a dreptul învinși de aspectele și aromele deliciilor de la cofetăria Tic Tac din București. Astfel atât copiii, cât și adulții se află în al nouălea cer atunci când profită din plin de gustoasele prăjituri, torturi și cupcakes.

Cofetăria Tic Tac din București și-a propus ca pe primul plan să se afle calitatea produselor, a serviciilor, precum și mulțumirea deplină a clienților.

De altfel, chiar echipa de cofetari declară în cadrul paginii web www.cofetictac.ro următoarele:

„Cofetăria TicTac a apărut în ’98 ca o mică afacere de familie și a încântat de atunci gusturile tuturor vizitatorilor care i-au trecut pragul.

Am reușit să ne fidelizăm vizitatorii, care se întorc de fiecare dată mulțumiți, chemați de atmosfera caldă și de gustul deosebit al bunătăților noastre. Ne păstrăm promisiunea față de vizitatorii noștri de a le oferi de fiecare dată produse delicioare, proaspăt făcute din ingrediente naturale.

De-a lungul timpului, am avut plăcerea de a contribui prin produsele noastre la mii de evenimente speciale din viața clienților noștri și să legăm prietenii frumoase.”

Candy bar-ul – atractia oricărui tip de petrecere

Indiferent că e vorba de nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate, un candy bar bine pregătit este întotdeauna îndrăgit de invitați. Pe lângă faptul că îi încântă pe toți cei prezenți cu o priveliște plină de culoare, chiar și designul spațiului întreg are de câștigat enorm de pe urma acestui lucru. În plus, invitații vor avea ocazia să guste unele din cele mai atent preparate mini-prăjituri, cupcakes, bezele, acadele și bomboane, care mai de care mai aspectuoase și mai delicioase.

Coferarii ce reprezintă www.cofetictac.ro sunt bine instruiți, au o experiență vastă în acest domeniu, ceea ce îi și motivează să creeze, odată cu fiecare comandă în parte, adevărate opere de artă. Clienții nu trebuie decât să solicite cantitatea de dulciuri dorită, ori a numărului de persoane care vor fi prezente la eveniment și să precizeze care va fi tematica petrecerii. Astfel, cofetarii vor fi în măsură să organizeze design-ul candy bar-ului, în așa măsură încât să se potriveasca perfect cu tematica evenimentului.

Citeste si...  Ciprian Sora, lector la Sports Business Academy

În ziua de azi, aproape nicio petrecere importantă nu este lipsită de prezența unui candy bar atent realizat și absolut gustos, ce atrage în jurul său un număr destul de însemnat de pofticioși. Atât adulții, cât și copiii sunt absolut fascinați de aceasă idee incredibilă de a gusta din cele mai delicioase opere de artă.

Torturi delicioase pentru pofticioși pretențioși

Chiar și cei mai pretențioși clienți de care cofetăria Tic Tac a avut parte în toți acești ani de când există pe piață, au fost profund încântați de torturile realizate atent și meticulos de cofetarii profesioniști si dedicați.

Torturile reprezintă adevărata atracție a oricărei petreceri. Niciun eveniment important nu se lipsește de prezența acestuia, indiferent că e vorba de o nuntă, de un botez, de o zi aniversară, de Mărțișor, de Crăciun, de Paște sau orice altceva. Acest aspect este bine cunoscut de cofetarii pasionați de la cofetăria Tic Tac, astfel că pregătesc modele de torturi potrivite pentru orice tip de eveniment.

De altfel, chiar în cadrul www.cofetictac.ro se pot admira fascinantele modele de torturi, ce pot fi considerate adevărate opere de artă, atent realizate.

Ingredientele din care acestea sunt realizate sunt proaspete, naturale și întotdeauna pe placul clienților. De altfel, chiar ei sunt în măsură să solicite prepararea tortului cu anumite ingrediente dorite și îndrăgite. Modelele pe care echipa de cofetari le-a realizat de-a lungul timpului sunt pentru toate preferințele.

Acestea fiind spuse, experienta echipei de peste 15 ani, cei peste 200.000 de clienți mulțumiți, precum și prețurile accesibile recomandă cofetăria Tic Tac încă o dată ca fiind una pe placul tuturor clienților din București și nu numai. Toți cei care își doresc să guste din delicioasele deserturi atent preparate în laboratorul lor propriu, au ocazia să plaseze comenzi atât la sediu, sau online, cât și telefonic, în funcție de următoarele date:

Date de contact

Adresă: Str. Constantin Brâncuși, Nr. 11, Sector 3, București

Mobil: (072)245-9539

Fix: (021)324-9554

Email: contact@cofetictac.ro

Web: www.cofetictac.ro

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":