Magazin

Fotolii de masaj de la Masatto – sau cum te poți relaxa pe deplin acasă

De câţiva ani a început să crească interesul pentru diversele aparate pentru relaxare disponibile pe piaţă, iar fotoliile de masaj nu fac excepție de la regulă. Decizia de a investi în asemenea aparate se justifică prin beneficiile pe care le aduc fotoliile de masaj asupra sănătății. Se pare că aceste aparate revoluţionare – în mod deosebit cele marca Rokol – au captat atenţia celor care doresc să deţină un fotoliu de masaj în spaţiul propriei locuințe. Mai multe detalii despre aceste fotolii de masaj ne oferă chiar reprezentanții Masatto – importator și distribuitor al acestor soluții de relaxare pentru acasă.

Mărcile și modelele de fotolii de masaj sunt foarte diversificate. Chiar și un cunoscător al acestor produse poate fi pus în încurcătură în momentul în care trebuie să aleagă un produs anume. Pentru a înlătura această dilemă, reprezentanții Masatto oferă consultanță tuturor doritorilor, dar și posibilitatea de a testa aceste produse în unul din showroom-urile din țară.

Brand-ul Rokol, menționat inițial, reprezintă un nume foarte cunoscut în rândul producătorilor de fotolii de masaj. Cu peste 30 de ani de experiență, produse de top și un sistem de distribuție eficient, acest brand își comercializează produsele în România prin intermediul companiei Masatto Distribution.

În continuare vă prezentăm câteva informații despre Rokol 7202 – unul dintre cele mai căutate fotolii de masaj de la Masatto – și despre avantajele pe care le aduce achiziția acestui model.

Fotoliul Rokol 7202 şi beneficiile aduse de acesta asupra sănătăţii

Modelul Rokol 7202 este unul dintre diversele fotolii de masaj de la Masatto, ce au fost create pentru a masa zone distincte ale corpului, într-o varietate de poziţii confortabile, ideale pentru o relaxare eficientă.

Tehnologiile înglobate în acest tip de fotoliu reușesc să ofere un masaj complet și eficient, pentru ca oricine să experimenteze o senzație de confort și relaxare de neuitat. Rokol 7202 include 6 role de masaj și un sistem de șină de tip „S”, care se mulează perfect pe curbura coloanei vertebrale. Masajul oferit atinge astfel toate punctele cheie ale corpului în care se acumulează tensiune pe parcursul unei zile: gât, zonă cervicală, umeri, spate, zona lombară dar și zona șezutului.

Citeste si...  Cum să cureți electrocasnicele din inox

Experiența unui masaj în fotoliul Rokol 7202 este completată și de tehnologia Zero Gravity. Aceasta reușește să ofere corpului relaxarea completă printr-o poziție naturală și confortabilă, in care presiunea asupra inimii și coloanei este considerabil redusă. Beneficiile directe sunt reprezentate de eliminarea oboselii și de îmbunătățirea calității somnului în urma unui masaj în fotoliul Rokol 7202.

Beneficiile oferite de fotoliul de masaj Rokol 7202 sunt multiple – relaxarea muşchilor obosiţi, stabilizarea ritmului cardiac, eliberarea tensiunii şi oxigenarea corectă a țesuturilor prin stimularea circulației fiind doar câteva dintre acestea.

Un alt element pentru care achiziția modelului menționat este mai mult decât indicată este reprezentată de raportul preț/calitate. Rokol 7202 prezintă cel mai avantajos preț de achiziție din clasa fotoliilor de masaj cu funcții complexe, devenind astfel potrivit atât ca soluție de relaxare pentru acasă, cât și ca o alternativă de detensionare la birou, la serviciu etc.

Funcțiile complexe ale fotoliilor de masaj, tehnologiile inovative incluse, raportul preț/calitate excelent, dar și consultanța de specialitate oferită oricând de către reprezentanții Masatto, sunt doar câteva dintre elementele care au propulsat compania în topul preferințelor celor aflați în căutarea soluției perfecte pentru relaxare. Indiferent dacă este vorba despre modelul Rokol 7202 sau oricare altul, experții Masatto stau la dispoziția doritorilor cu informații – datele de contact sunt următoarele:

Masatto Distribution SRL

Telefon: 0735 518 967

E-mail: contact@masatto.ro

Web: www.masatto.ro

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":