Carți Recomandate

Perspective şi viziuni asupra credinţei cuprinse în cărţile celebrului scriitor Gregg Braden

matricea-divina-gregg-bradenUnul dintre cei mai renumiţi autori de bestseller-uri conform clasamentului The New York Times, care a reuşit să impresioneze prin maniera unică de a vedea şi trata subiecte esenţiale despre viaţă este Gregg Braden. Prin cărţile sale, mulţi cititori au reuşit să se redreseze, să îşi pună viaţa în ordine, să se regăsească şi, mai ales, să îşi găsească un scop în viaţă.

Prin intermediul unora dintre cele mai celebre cărţi ale autorului, precum „Adevăr profund. Trezirea amintirilor despre originea, trecutul, destinul şi menirea noastră”, “Punctul de cotitură. Cum să fii rezilient, într-o perioadă a extremelorşi altele, care se regăsesc la preţuri accesibile pe editura-foryou.ro, numeroşi cititori au reuşit să construiască o punte între spiritualitate, ştiinţă şi lumea cotidiană.

Despre credinţă şi viziunile expuse în cele mai bune cărţi scrise de Gregg Braden

 

Unul dintre cele mai controversate subiecte din ziua de astăzi este credinţa. Pe cât este aceasta de discutată, pe atât este şi de complicată. Nu oricine este în stare să aibă o credinţă puternică, ci numai cei care se interesează cu adevărat de rădăcinile acesteia, care cercetează învăţăturile şi semnele ce există.

Timpurile moderne au venit însoţite, pe lângă o evoluţie incredibilă a tehnologiei, şi de o serie complexă de provocări, unele dintre ele vizând şi adevărurile spirituale explicate în contextul ştiinţei. Gregg Braden este unul dintre puţinii cercetători care au ales să exploreze graniţa sensibilă dintre ştiinţă şi spiritualitate. În acest sens, una dintre cele mai mari preocupări ale celebrului autor a fost aceea de a consolida o punte între cele mai controversate şi totodată complexe subiecte de actualitate: credinţa, ştiinţa şi lumea cotidiană.

Încă din anul 1986, acesta a vizitat mănăstiri izolate, sate de munte retrase şi a cercetat diverse reusurse şi texte vechi, în scopul de a descoperi taine şi secrete legate de viaţă. A încercat să îşi prezinte descoperirile în cele 11 cărţi, care au fost traduse în 38 de limbi, datorită interesului manifestat de cititorii din întreaga lume faţă de subiectele abordate. Printre altele, cărţile lui Gregg Braden se remarcă prin maniera inedită în care sunt readuse la viaţă semnificaţii cuprinse în scrierile vechi.

Din scrierile sale reiese faptul că modalitatea în care este înţeles în prezent câmpul magnetic care domină absolut tot în jur a fost abordată şi de gânditorii trecutului şi, încă din acele vremuri, acesta a fost interpretat, în cea mai mare parte a timpului, greşit. Conform lui Gregg Braden, există un tip de comunicare cu respectivul câmp, care însă şi-a pierdut din intensitate, şi anume rugăciunea. Experienţele relatate în cărţi sunt o expresie a situaţiilor cu care s-a întâlnit în viaţă: întâlniri remarcabile cu maeştri, experienţe paranormale memorabile, vindecări miraculoase, treceri semnificative prin fenomenul de „noapte neagră a spiritului”.

Prin cărţile sale, Gregg Bradeb face un apel la unitate şi trăire armonioasă, apel ce se adresează oricărei persoane, indiferent de religie, rasă şi celelalte criterii după care este divizată, din păcate, omenirea.

Previous ArticleMasajul – cea mai buna metoda de relaxareNext ArticleVrei un plus de eficiență? Află care este cea mai buna investiție pe care o poți face în această perioadă!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":