Magazin

Cum sa eviti efectul de „toc umflat”, usi ce nu se mai inchid.

Ai patit si tu, sau ai auzit de la altii? Ai montat o usa la interior care a doua zi nu se mai inchidea? Sau care avea vizibil tocul deformat?

Ghinion? Nu chiar.

Cel mai probabil nu a fost montata corespunzator facandu-se fixarea/etansarea cu o spuma poliuretanica nepotrivita.

Citeste si...  Cum să alegi spuma poliuretanică potrivită, atunci cand ai de montat o fereastra sau de etansat goluri

Este important sa acorzi atentie alegerii spumei potrivite pentru montajul usilor si ferestrelor, mai ales a usilor de interior, ce sunt din materiale „lemnoase” celulare (relativ fragile) si au o frecventa mare de inchidere/deschidere. Sau de trântire, atunci cand e lumea suparata prin casa.

Asa ca, pastreaza-ti linistea in casa, si la propriu si la figurat, cu Penosil Window&Door Elastic. 

Această spumă este elastică si are o caracteristică foarte importanta. După uscare și întărire nu exercită presiune în rost. Se usucă foarte repede și poate fi tăiată după doar 30 de minute de la aplicare. Tăierea spumei nu afectează izolarea fonică, izolarea termică, sau durata de viață.

In plus:

  • Este si all-season, putand fi aplicata si iarna, la temperaturi ale aerului de pana la -5 grade C, si cu rezistenta a spumei intarite intre -50 °C…+90 °C
  • Economisesti bani pe energie. Are proprietăți excelente de izolare termică.
  • Asigură izolare fonică extrem de eficienta.
  • Rămâne elastică.
  • Nu va permite apariția mucegaiului.
  • Se poate vopsi.
  • Si are o durabilitate garantata de minimum 10 ani:

PENOSIL reprezinta brandul principal al companiei Wolf Group. Wolf Group reuneste unitatile de productie si vanzari ale Krimelte (Estonia), producator printre liderii internationali de materiale si produse chimice pentru constructii, si Olive Quimica (Spania), producator de etansanti si adezivi profesionali, cu 40 de ani de experienta pe piata europeana

Produsele Penosil se gasesc in magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG si in magazine de constructii si finisaje din intreaga tara (pentru a fi indrumat spre cel mai apropiat magazin, reprezentantii PENOSIL Romania va stau la dispozitie la datele de contact de pe site.

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":