Magazin

De ce să apelezi la serviciile de curățenie birouri ale firmei Conex Clean

Unul dintre aspectele adesea neglijate de către managerul unei afaceri este gestionarea și menținerea spațiului fizic. Cu toate acestea, la fel ca și casa ta, și afacerea ta necesită curățenie și întreținere periodică pentru a arăta cât mai bine și pentru a atrage atât angajații, cât și clienții. De aceea este indicat să apelezi la servicii de curățenie birouri.

Cu toate acestea, puțini proprietari de afaceri, în special proprietarii de afaceri mici, au timp suplimentar sau ore dedicate curățării periodice a birourilor. Lipsa aceasta de timp poate afecta destul de mult afacerea. Atunci când angajații petrec momente prețioase curățând toaleta, ștergând praful etc., în loc să se ocupe de clienți sau să răspundă la telefon, afacerea ta suferă.

De aceea ar trebui să apelezi la o firmă de curățenie București precum este Conex Clean. Angajarea unei firme de curățenie care oferă servicii profesionale poate contribui la dezvoltarea afacerii tale. Praful va dispărea, toaletele vor fi mereu curate, ferestrele vor străluci în lumina naturală a soarelui.

Angajarea unei echipe profesioniste de curățenie nu numai că va salva timpul prețios al angajaților tăi, dar specialiștii în curățenie vor curăța diverse spații rapid și cu puțin efort. Aceștia știu cât de importantă este eficiența și rapiditatea în activitatea lor. În plus, chiar dacă lucrează cu rapiditate, ei sunt și foarte atenți la detalii și oferă calitate la fiecare vizită. Cu cât vor veni mai des, cu atât vor cunoaște mai bine spațiul tău și vor ști care sunt zonele pe care trebuie să se axeze și cum să le curățe în mod corespunzător.

Beneficii ale apelării la serviciile Conex Clean, firma de curățenie birouri București

  1. Firma Conex Clean, care oferă servicii profesionale de curățenie, este formată dintr-o echipă care a beneficiat de multiple ore de training pentru a presta servicii de calitate, rapid și eficient. Aceasta are calificarea necesară pentru curăța și dezinfecta diverse spații în mod corespunzător. A păstra un birou curat este mai mult decât a încerca să te asiguri că totul este în ordine. Acești experți dispun de soluții și echipamente profesionale de curățat.
  2. Atunci când pui angajații să facă curățenie în birouri, acest lucru le afectează moralul. Niciunui angajat nu îi place să curețe baia, să ducă gunoiul, să șteargă praful etc. De aceea ar trebui să permiți angajaților să facă ceea ce fac cel mai bine și să lași curățenia în sarcina experților Conex Clean care se vor ocupa de:

-Aspirarea mochetei și pardoselilor și curățarea petelor apărute accidental

-Spălarea și degresarea pardoselilor dure (gresie, marmura, granit, PVC)

-Îndepărtarea resturilor, gumelor de mestecat și etichetelor lipite de pardoseli

-Ștergerea prafului de pe mobilierul de birou

-Curățarea aparaturii de birou

-Spălarea și dezinfectarea grupurilor sanitare

-Completarea consumabilelor din grupurile sanitare dacă este cazul

-Odorizarea grupurilor sanitare

-Înlocuirea sacilor menajeri

-Golirea și curățarea scrumierelor

-Spălarea scărilor de acces în clădire

-Curățarea spațiilor unde se servește masa

-Curățare și spălarea veselei și paharelor

-Întreținerea plantelor ornamentale

  1. Odată cu formarea prafului, birourile pot deveni cu ușurință pericole respiratorii. Răspândirea prafui poate contribui la înmulțirea alergenilor din birou.
  2. Echipa Conex Clean se asigură că anumite produse sunt mereu la îndemână angajațiilor, vor pune prosoape de hârtie în toaletă, dar și hârtie igienică. Ca proprietar de afacere poți ignora cu ușurință lucruri de acest gen, având în vedere responsabilitățile pe care le ai. Angajații și clienții merită să aibă tot ce au nevoie în toaletă.
  3. Atunci când birourile sunt curate și dezinfectate, înbolnăvirea celor care lucrează în birou este mai puțin probabilă. Atunci când angajații se îmbolnăvesc, întotdeauna productivitatea afacerii scade.

Dă dovadă că ești un om de afaceri cu simț practic, care înțelege beneficiile utilizării unui serviciu de curățenie de încredere pentru a face față tuturor necesităților de curățenie a birourilor. Este important ca proprietar de afacere să contractezi o firmă de curățenie precum Conex Clean, o firmă de încredere, care oferă servicii de curățenie de excepție.

Personalul din birouri trebuie și merită să lucreze într-un mediu curat, iar curățenia sau lipsa ei din birou sugerează multe lucruri despre o afacere. Ca proprietar de afacere ai multe alte obligații pe lângă cea de a o face prosperă. Este foarte important să înțelegi acest lucru. Dacă vrei ca afacerea ta să prospere, iar tu să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea acesteia, ia legătura cu cei de la Conex Clean și nu vei regreta.

Specialiștii Conex Clean îți vor demonstra ce înseamnă să faci lucrurile bine chiar și atunci când nimeni nu se uită.

 

 

Previous ArticleCum sa eviti efectul de „toc umflat”, usi ce nu se mai inchid.Next ArticleAdevărul despre ciocolata neagră. Iată cât de sănătoasă este, de fapt!
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":