Magazin, Promo

Cum sa alegi un contabil

A alege un contabil înseamnă a alege un nou partener de afaceri. Contabilul îți va da sfaturi în timp ce afacerea ta se va dezvolta. Având în vedere că este la fel de important ca și procesul de selecție, este foarte bine să știi cum să alegi un contabil. Iată câteva sfaturi utile.

Prima decizie este cea de a contracta un contabil. De îndată ce ai decis să contractezi un contabil, următorul pasul este alegerea sa.

Este important să faci acest lucru în timp, pentru a-l alege cu grijă. Există și câteva lucruri de care trebuie să ții cont mai întâi. Va trebui să te gândești cum să-l găsești și dacă va putea lucra în mod corespunzător cu sistemul tău contabil.

Alegerea persoanei potrivite îți va permite să economisești timp și bani pe termen scurt, mediu și lung.

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla firmei tale este să dispună de o persoană capabilă să manevreze una din zonele cele mai importante ale afacerii-finanțele tale. Persoana potrivită te va ajuta să economisești timp și bani.

Acestea sunt câteva dintre aspectele importante de care trebuie să ții cont în procesul de selecție.

Este important locul unde poți găsi contabilul potrivit?

Era important să ai contabilul aproape de firma ta. Dar astăzi, multe companii lucrează online, folosind tehnologia cloud pentru a-și conduce afacerile. Acest lucru înseamnă că distanțele sunt din ce în ce mai puțin relevante. Cu contabilitatea în cloud, contabilul tău și tu puteți vedea informația în același timp-nu contează unde vă aflați.

Decizia în ceea ce privește locul de unde să contractezi un contabil depinde de ceea ce este mai bine pentru firma ta. În funcție de cum vrei să-ți dirijezi finanțele, contabilul tău ar putea fi în orice parte. De exemplu, dacă ești dispus să colaborezi cu acesta via email, convorbiri telefonice, video-conferințe, software online, atunci poți fi în orice oraș și el sau ea în orice parte a țării. Dacă contabilul tău poate fi în orice parte, nu trebuie neaparat să vă întâlniți față în față.

Pe de altă parte, poate preferi contactul față în față și crezi că este util să ai pe cineva care să participe la întâlnirile de afaceri. Dacă asta vrei, trebuie să-ți limitezi căutarea la contabili care lucrează aproape de tine sau care sunt dispuși să vină la firmă la tine ori de câte ori este necesar.

Indiferent de locul unde se află acesta, asigură-te că este expert în taxele care se aplică afacerii tale. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a alege contabilul potrivit:

– caută un contabil cu experiență relevantă;

-profită de rețelele de socializare;

– folosește contactele tale online;

-ia o decizie cu privire la modalitatea în care va fi împărțită contabilitatea;

-contractează o persoană care să fie proactivă cu privire la economisirea banilor;

– interesează-te cu privire la soft-ul utilizat de contabil;

– discută cu diferiți candidați înainte să iei o decizie;

– negociază întotdeauna onorariile;

– cere referințe;

-folosește-te de propria intuiție și ai încredere în ea.

Contabilul bun te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea. Contabilul se va implica cât se poate de mult în procesul operativ al firmei tale, de aceea alegerea sa nu este o decizie ușor de luat. Ai nevoie de o persoană în care să ai încredere, care are experiența necesară și care să fie la dispoziția ta atunci când ai nevoie de aceasta.

Pe lângă faptul că te va ajuta să-ți dezvolți afacerea, un contabil bun se va ocupa de situația financiară și îți va da sfaturi de afaceri. Acest lucru îți va permite să economisești bani pe termen scurt și lung. Cei mai buni contabili vor fi în toate privințele ca niște membri de familie. Dacă alegi cu înțelepciune, nu poți da greș.

Așadar, de vrei să colaborezi cu un contabil bun, apelează la serviciile firmei de contabilitate Pilaro Expert. Echipa acestei firme este formată din contabili cu experiență, care te vor ajuta să-ți dezvolți firma. De îndată ce vei apela la această firmă vei avea parte de promptitudine, confidențialitate și consultanță prin email sau telefon. De asemenea, vei avea parte de cele mai bune sfaturi de la oameni cu peste 10 ani vechime în domeniul economic. Aici vei întâlni diverși experți în domeniul economic pregătiți să te ajute în rezolvarea diferitelor probleme economice cu care te-ai putea confrunta. Contactează-i acum și nu vei regreta!

Previous ArticleCe presupune curățenie industrialăNext ArticleRiscuri în activităţile din Team building
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":