Magazin

Bobby G. Photography iti prezinta ghidul esențial al stilurilor fotografiei de nuntă

Documentar, reportaj, fine art, film … Dacă nu ați făcut școala de artă, cu siguranță atunci când vine vorba de stilurile fotografiei de nuntă vă este greu să le înțelegeți. Din acest motiv, în cele ce urmează, v-am pregătit un ghid esențial al stilurilor fotografiei de nuntă.

Studierea portofoliului fotografului de nuntă dorit este o modalitate foarte bună de a stabili dacă acesta este persoana potrivită pentru a vă fotografia nunta sau nu. Vreți să alegeți un fotograf de nuntă care să vă facă să vă simțiți confortabil, să vă surprindă în cea mai bună lumină.

De aceea am realizat acest ghid esențial pentru stilurile fotografiei de nuntă. Fotografii de încredere vă prezintă trei abordări cheie, astfel încât să știți la ce să vă așteptați și să puteți decide mai bine fotograful perfect pentru dumneavoastră.

 

Fotografia creativă de nuntă

Ziua nunții nu se desfășoară niciodată conform planului și pot apărea momente neașteptate și emoționante. Aceste momente reprezintă o bucurie pentru un fotograf creativ.

Atunci când sunteți nevoiți să nu ieșiți din clădire sau să rămâneți în parcare pentru că plouă, și aveți lângă voi pe cineva care este atent la detalii, lumina potrivită și compoziția atent alese pot transforma locul în care vă aflați în ceva frumos și unic.

Dacă sunteți niște miri relaxați, care au încredere în abilitățile fotografului lor și doriți o reflecție adevărată a nunții, cu puțină fler artistic, un fotograf de nuntă creativ ar putea surprinde niște imagini extraordinare.

 

Fotografia fine art

Fotografia fine art poate fi considerată o pictură în interiorul unei fotografii, deoarece este mai mult decât o imagine, este arta în sine.

Fotografia fine art se remarcă prin paleta de culori pastelate și prin folosirea inteligentă a luminii. Fotografiile dezvăluie o poveste de dragoste care trece testul timpului. Fiecare cadru este gândit și pregătit pentru a crea imagini desăvârșite.

Fotografia a trecut prin multe faze de-a lungul anilor, anumite stiluri de editare au devenit populare pentru perioade scurte și apoi și-au pierdut popularitatea. Fotografiile fine art creează imagini clare, frumos luminate, care vor dura sute de ani.

Multe cupluri aleg o fotografie fine art pentru că vor o direcție. Vor să știe că sunt fotografiați în modul cel mai măgulitor.

 

Fotografia documentară

O nuntă ar trebui să fie un eveniment distractiv și relaxat. Nu ar trebui să fie excesiv forțată sau dictată de un fotograf exigent.

Nunta este un eveniment plin de provocări, iar înțelegerea dorințelor cuplurilor îi ajută foarte mult pe fotografii de nuntă. Acest lucru înseamnă că fotografii vor fi mai relaxați în timpul zilei, iar momentele naturale, perfecte pentru fotografiere, pur și simplu vor apărea.

Am putea spune că în cazul acestui stil de fotografii fotograful pur și simplu, observă și documentează evenimentele care au loc fără a interveni deloc în ele, fără a avea un control asupra nunții. Prin urmare, este necesar ca imaginile să fie surprinse repede pentru a nu pierde niciun detaliu important.

Cu toate acestea, în cazul acestui stil fotografic este necesar ca familia, prietenii și înșiși mirii să fie conștienți de prezența fotografului pentru a nu-i bloca activitatea, un lucru din ce în ce mai complex, din cauza camerelor multiple care pot exista la o nuntă.

 

Fotografia de nuntă stil fashion

Așa cum indică și numele, acest stil de fotografie se bazează și este inspirat de revistele de modă. Fotografiile sunt oarecum dramatizate și bine studiate. În cazul acestui stil de fotografii sunt foarte importante scenariile și micile detalii de nuntă, precum jocul de lumini și focalizarea, unghiul din care se realizează fotografiile și fundalul.

În fotografia de nuntă stil fashion, fotograful poate interveni în timpul evenimentului pentru a ghida ipostazele cuplului. Acest stil de fotografie de nuntă este utilizat la cererea cuplului deoarece implică adesea munca unei echipe mari de asistenți și fotografi.

Pe de altă parte, este relevant să menționăm că acest stil de fotografie vă permite să lucrați atât în ​​aer liber, cât și în studio atunci când se efectuează ipostazele cu mirele și mireasă. Așadar, având în vedere acest aspect al fotografiei de nuntă stil fashion, se poate spune că este locul ideal pentru fotografii de nuntă pre și post nuntă, pentru a completa în acest fel reportajul fotografic.

Previous ArticleRiscuri în activităţile din Team buildingNext ArticleJucăriile lui Andrei – jucării pentru toată copilăria
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":