Hobby

Alin, ponturi pariuri și drumul spre 600, o cheie a succesului în pariuri sportive

Pariurile sportive atrag din ce în ce mai multă lume. Și nu este deloc surprinzător acest lucru, având în vedere că ele oferă oamenilor posibilitatea de a se distra și câștiga un ban în plus.

Însă, pe lângă distracție și profit, în lumea pariurilor există și foarte multe provocări cărora cei care pariază le fac față doar după ce se informează temeinic. De altfel, în orice domeniu, dacă vrei să ai parte de rezultate excepționale trebuie să muncești. Doar cine pornește de la baza piramidei poate să ajungă în vârful ei.

Alin și drumul spre succes

Unul dintre cele mai bune exemple cu privire la plasarea de pariuri de succes este Alin. Alin a plecat de jos și a ajuns sus, parcurgând un drum anevoios, cu suișuri și coborâșuri. Însă, pe parcursul acestui drum destul de lung a învățat că fără muncă nu poți ajunge acolo unde îți dorești.

Alin a început să parieze de la vârsta de 18 ani atât din curiozitate, cât și fiindcă era pasionat de sport. Nu cunoaștea foarte bine lumea pariurilor, dar își dorea să aibă șansa de se distra și face bani pariind pe sporturile sale preferate.

A început să parieze la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Uneori a avut succes, alteori nu, dar a perseverat. Pariind constant a învățat din ce în ce mai multe lucruri despre pariurile sportive. Cu cât acumula mai informații, cu atât pasiunea pentru sport și pariuri creșterea. Odată cu aceasta a crescut și încrederea în sine.

Dezvoltarea mediului online, i-a dat șansa lui Alin să facă o schimbare majoră, să înceapă să parieze la casele de pariuri online. Și-a dorit să vadă cum e să pariezi din confortul casei sau de oriunde ai conexiune la internet.

În plus, a vrut să profite și de bonusurile extraordinare oferite de casele de pariuri online, la înregistrare. Spre deosebire de cele offline, cele online oferă bonusuri și cote foarte bune. De asemenea, și pariurile sunt foarte diverse.

Prima casa online la care a pariat a fost bet365.ro și a fost încântat de experiența acumulată pe parcursul pariurilor plasate online.

Însă nu a fost suficient pentru Alin. A simțit că poate mai mult, că trebuie să încerce și altceva. Așa că, într-o zi, a decis că nu vrea să fie doar un simplu parior. Vrea să-i ajute pe cei pasionați de sport și de pariuri să aibă succes în această lume plină de provocări.

În timpul facultății, acum 8 ani, a devenit tipster și a început să ofere ponturi pariuri gratuite, ajutând mulți pariori să-și facă o idee despre cum să parieze. Satisfacția a fost enormă, iar asta l-a determinat să muncească din ce în ce mai mult.

Alin petrece multe ore studiind oferte de pariuri și încercând să ofere cele mai bune ponturi gratuite, pentru ca pariorii să aibă succes.

Pasiunea și determinarea sa au atras atenția celor de la 10pariuri.ro, și așa a început o colaborare frumoasă.

Alin colaborează cu 10pariuri.ro din 2015

De atunci oferă ponturi gratuite și îi face pe pariori fericiți. Pe acest site are o rubrică numită Pontul Zilei și un proiect special numit Drumul spre 600.

Zilnic îi îndeamnă pe cei care pariază să fie responsabili, căci doar pariind în acest fel pot avea succes.

Înainte de a paria fiecare parior trebuie să-și stabilească bugetul pe care trebuie să-l respecte întotdeauna. Niciodată nu trebuie să parieze mai mult decât își permit să piardă.

În plus, deciziile în ceea ce privește pariurile trebuie să le ia singuri, după ce ce urmăresc ponturile gratuite oferite de Alin, care reprezintă exemple despre cum se poate paria.

Urmărind ponturile gratuite oferite de Alin pariorii pot paria la Unibet sau Betano

Aceste două case de pariuri online sunt recomandarea lui Alin pentru toți pariorii. De ce? Fiindcă oferă câteva avantaje de care merită ținut cont.

Dacă pariază la Unibet li se oferă la înregistrare un bonus de 250 lei. Dacă pariază la Betano vor primi la înregistrare un bonus de 500 lei.

La ambele case vor avea șansa să parieze live pe diverse evenimente sportive din ligile românești sau străine.

La Betano, de exemplu, vor putea paria și pre-meci, iar cotele la pariuri sunt foarte bune.

Miza folosită de Alin este de 100 lei, dar pariorii pot stabili ce miză vor în funcție de bugetul lor de pariuri.

Pontul zilei de 02.11.2017

Pontul pe care Alin îl recomandă pariorilor vine din Europa League. Lyon va juca pe teren propriu de la ora 20:00 cu Everton. Este un meci în care se vor înscrie multe goluri, în opinia lui Alin

După 3 etape Lyon se află pe locul 2 cu 5 puncte si un golaveraj de 4-3, iar Everton ocupă ultimul loc în grupă cu un punct și cu un golaveraj de 3-7. Meciul din Anglia a fost câștigat de Lyon cu 2-1, Everton jucând foarte slab. Echipa gazdă vine după o victorie cu Metz 2-0, iar Everton după o înfrângere la Leicester 2-0.

 

Pronosticul său pentru acest meci este peste 2.5 goluri întrucât echipa oaspete are probleme mai în apărare. Mizează pe acest pronostic întrucât Lyon a marcat în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu 6 goluri și a primit 3. Everton a înscris în ultimele 3 meciuri din deplasare 2 goluri și a primit 5.

Drumul spre 600 Ron

Acest proiect are doar câteva luni. A fost lansat în luna martie a acestui an. Se bazează pe cote care pot să aducă un profit cât mai mare.

În fiecare zi Alin plasează un bilet alcătuit din 3 sau 4 evenimente sportive ( cota totală 1.65 maxim 1.90);

– Miza este 100 Ron;

– Acest proiect se oprește doar la finalul lunii, chiar dacă pe parcursul lunii ajunge la 600.

Astăzi, Alin propune un bilet alcătuit din 3 meciuri din Europa League. A mizat pe spectacol la Rijeka – Austria, Viena, echipa oaspete nu are un moral foarte bun. Dar și pe Arsenal, aceasta având probleme în apărare.

Alin a început luna cu dreptul. A jucat un bilet pe care l-a câștigat. Câștigul a fost de 167 Ron, iar balanța de +67.

Începeți și voi cu dreptul luna, urmărind ponturile gratuite oferite de Alin pe 10pariuri.ro și pe pagina sa de facebook Alin Gabriel.

Previous ArticleRolul contabilului într-o firmăNext ArticleTrucuri și sfaturi de curățenie de la profesioniști
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

1 Comment

  1. Pingback: Ghidul începătorului în pariuri online - cluju.ro
x
Da-mi un "Like":