Magazin

Trucuri și sfaturi de curățenie de la profesioniști

Știm cu toții cât este de important să avem mereu o casă curată. Indiferent de locul în care începeți – fie că este vorba de baie sau bucătărie, rezultatele ar fi probabil aceleași, o casă destul de curată.

Curiozitatea cu privire la o curățenie perfectă v-ar putea determina să vă puneți următoarea întrebare: Cum curăță profesioniștii și care este secretul lor?

Secretul profesioniștilor în curățenie este strategia. Aceștia urmează un plan, curăță într-o manieră specială deoarece sunt constrânși de timp având în vedere că trebuie să curețe mai multe case într-o zi. Ei toată ziua curăță.

De aceea, este important să aveți o idee despre cum să curățați. Dacă nu ar exista un plan, haosul ar domni și probabil nu ați reuși să faceți curățenie așa cum trebuie.

  1. Cunoașterea soluțiilor de curățare și a suprafețelor

Acest lucru vă va face viața mult mai ușoară. Dacă știți exact ce fel de soluții să folosiți pe o anumită suprafață, o puteți curăța mai ușor. Există diferite tipuri de soluții care pot fi aplicate pe diferite tipuri de pete, de la moderate la extreme.

Dacă știți care dintre ele funcționează și cum funcționează, puteți face curățenie mult mai eficient și într-un timp mult mai scurt.

Rețineți:

Multe soluții populare de curățat nu sunt potrivite pentru dvs. și pot deteriora o suprafață dacă sunt aplicate necorespunzător.

Chiar și produsele simple de uz casnic pot fi dăunătoare dacă sunt amestecate cu altele. Citiți toate etichetarea produselor și instrucțiunile înainte de utilizare.

Nu combinați niciodată înălbitorul cu amoniacul, deoarece acest lucru creează un gaz foarte periculos.

Agenții de curățare acizi sau alcalini, cum ar fi oțetul folosit pe marmură, travertin și alte pietre naturale, vor deteriora finisajul.

  1. Curățați de sus în jos

Acest sfat se referă la fiecare aspect al curățării casei.

 

Începeți de la cel mai înalt nivel al casei și terminați cu subsolul. Așa procedează profesioniștii în fiecare casă pe care o curăță.

Iată un exemplu:

Când ștergeți praful, începeți cu ștergerea păianjenilor de pe tavan.

Ștergeți pereții, apoi ramele tablourilor, a ușilor, a oglinzilor, a lămpilor de perete etc.

Procedând astfel, stopați contaminarea încrucișată, cum ar fi pânzele de păianjen căzute pe mesele deja șterse de praf, urmele de pe covoarele aspirate sau ștergerea podelelor și stropilor de apă de pe zonele deja curățate.

  1. Curățați camera din spate în față
Citeste si...  Cumpărarea, vinderea sau schimbarea autoturismului personal – nu doar o simplă experienţă de viaţă, ci o bucurie, cu AUTO RULATE BUCUREŞTI

O metodă bună de folosit – porniți din spatele camerei și mergeți în fața camerei. Trebuie să procedați astfel pentru a nu umbla cu lucrurile și uneltele de curățat peste ceea ce ați curățat deja.

Dacă aspirați covorul, porniți din colțul cel mai îndepărtat de ușă. Mergeți în direcția ușii în timp ce aspirați.

Același concept poate fi aplicat în toate zonele casei.

  1. Curățați câte o cameră odată

Când faceți curățenie, începeți într-o cameră, terminați-o complet înainte de a o curăța pe următoarea. Sună simplist, dar este un sfat care vă poate ajuta să faceți curățenie ca niște profesioniști.

În acest fel, dacă întrerupeți curățenia, veți avea doar o zonă aflată în dezordine.

Este mai ușor să terminați ceea ce aveți de făcut dacă vă concentrați doar asupra unei singure camere.

Organizându-vă în acest mod veți face mult mai ușor și rapid curățenie.

După ce terminați o cameră și sunteți mulțumiți de rezultat, puteți trece la următoarea.

  1. Faceți ca fiecare acțiune să conteze. Curățați într-o singură direcție

Indiferent dacă este la stânga la dreapta sau la dreapta spre stânga. Acest lucru poate părea un lucru neimportant, dar vă ajută să economisiți timp și este foarte eficient.

Fiți eficienți și încercați să nu vă repetați.

Curățați bine o zonă, înainte de a vă deplasa la următoarea zonă.

Organizați-vă în timp ce faceți curățenie. Alegeți lucrurile și ștergeți-le dedesubt, mai ales dacă se află într-o zonă greu accesibilă.

Opriți lumina și ventilatoarele când ieșiți din cameră.

De asemenea, ștergeți suprafețele uscate, concentrați-vă la ceea ce faceți, nu faceți mai multe treburi în același timp și curați bine fiecare zonă.

Aceste trucuri și sfaturi de curățenie sunt folosite de toți profesioniștii în curățenie. Dacă le veți folosi vă vor ajuta să vă încadrați în timp, vă vor face viața mai ușoară iar curățenia va fi eficientă.

Dacă nu aveți timp să faceți curățenie așa cum vă doriți, apelați la profesioniștii în curățenie de la Conex Clean. Ei vă vor oferi servicii de cea mai bună calitate de care veți fi întotdeauna mulțumiți.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":