Geanta office, un accesoriu potrivit pentru o femeie de afaceri

De la întâlniri, la diverse angajamente, ziua de lucru a unei femei de afaceri este plină de diverse planuri de dimineața până seara târziu. Geanta office devine partenera perfectă a femeii de afaceri. În ea își va pune toate acele lucruri necesare activităților din agenda de lucru. De asemenea, geanta o poate însoți la orice prânz sau cocktail la care trebuie să meargă după ce pleacă de la birou.

Geanta office ușurează viața profesională a unei femei de afaceri. Este confortabilă, funcțională și în același timp frumoasă. Iată câteva exemple de genți care o pot ajuta pe femeia de afaceri să supraviețuiască unui program atât de ocupat.

Geanta office precum cea din piele neagră Paula, marca Garkony, este o geantă indispensabilă pentru toate femeile de afaceri care au un program încărcat. Această geantă este perfectă pentru ținutele office, dar și casual. Este fabricată din piele naturală în exterior, iar în interior este din piele și material textil. Dispune de 1 compartiment central cu buzunar lateral cu fermoar și port telefon. Ea poate deveni prima alegere a dimineții, a femeii de afaceri care preferă să nu se complice, mai ales dacă geanta este de culoare neagră sau neutră.

De ce să pună mai multe obstacole în calea muncii sale? Capacitatea sa extinsă îi va permite să păstreze diverse lucruri în interior. Dacă geanta este încăpătoare și prezintă buzunare, unei femei îi va fi mai ușor să-și organizeze diferite elemente.

În general, femeia este bine să evite gențile care sunt grele, chiar și goale. Când pune în ele diverse lucruri ele vor deveni și mai grele, iar acest lucru nu este deloc indicat pentru o femeie energică precum este cea de afaceri.

Geanta de mână ușoară cu mâner, va fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru o astfel de femeie. Ea o va purta cu ușurință. Poate fi purtată pe antebraț iar dacă are curea, poate fi folosită ca geantă de umăr.

Geanta medie de damă din piele neagră Yana poate fi o geantă perfectă pentru o femeie de afaceri. Aceasta dispune la 2 compartimente mari cu buzunar pe mijloc ce prezintă fermoar.

Geanta din piele neagră Roxalina poate fi, de asemenea, o geantă potrivită pentru o femeie de afaceri. Este o geantă de foarte bună calitate, fabricată din piele naturală. Dispune de 1 compartiment central cu buzunare laterale și port-telefon. Se închide cu capsă. Fiind de culoare neagră o poate asorta la orice ținută office. Poate fi achiziționată de pe site-ul garkony-shop.ro.

Dacă are o zi la birou mai puțin aglomerată, nu trebuie să-și pună în geantă lucruri inutile. Așa că, cea mai bună alegere pentru ea este geanta tip bandulieră. Aceasta este o geantă cu curea, de dimensiune mică, care va fi mult mai potrivită decât orice geantă maxi. Este perfectă pentru a pune în ea un portofel, smartphone-ul, cheile și un produs de machiaj. Nu este una potrivită pentru documente.

Brandul Garkony Studio pune la dispoziția femeii de afaceri diferite modele de geantă tip bandulieră. Una dintre acestea este geanta de damă din piele presaj negru cu ocheti aurii Lavinia. Această geantă este prevăzută la interior cu un 1 compartiment central cu buzunar lateral. Dispune de mâner cu lungime reglabilă.

Toate femeile de afaceri au nevoie de o geantă office. Această geantă le oferă siguranța de care au nevoie în ziua unei întâlniri importante: o ședință, o întâlnire cu parteneri de afaceri etc.

Poate că un rucsac din piele naturală nu este tocmai accesoriul potrivit pentru o femeie de afaceri, dar el reprezintă un element esențial pentru momentul în care aceasta va pleca într-o călătorie de afaceri.

Rucsacul este un accesoriu foarte practic. În el încap destul de multe lucruri utile și, în plus, este frumos. În colecția de genți Garkony există diverse modele de rucsacuri din piele care pot deveni accesorii ideale pentru femeile de afaceri cărora le place să iasă puțin din tipar.

O femeie de afaceri are o mulțime de întâlniri de afaceri. Din acest motiv, ea trebuie să fie foarte atentă la stilul vestimentar pe care îl adoptă și la încălțămintea pe care o alege. Nu poate face rabat la calitate. Ea trebuie să aleagă genți frumoase și comode. Geanta unei femei de afaceri trebuie să respecte ultimele tendințe în modă, dar în primul rând trebuie să fie confortabilă și reprezentativă.

Geanta office marca Garkony este exact accesoriul de care are nevoie o femeie de afaceri de succes.

Citeste si...  Înapoi în timp
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":