Merita Citit

Despre gazduirea web din Romania. Merita sa te increzi in asa ceva?

În acest articol, voi aborda pe scurt experienţele mele cu web hosturile din România, care cu siguranţă nu au fost puţine şi vom trage o concluzie care ne va ajuta să răspundem la întrebarea dacă mai merită, sau nu, să investim într-un web hosting din România.

Activitatea mea online a început în 2014, tot în acest an am reuşit să schimb peşte 5 site-uri de găzduire web, lucrurile stăteau în felul următor, doream web hosting foarte ieftin şi dădeam de firme ce se lansau recent, fără nici o activitate anterioară, fără nici un pic de experienţă dar care voiau să aibă firma de hosting în România.

Am reuşit să ies din “pădurea” aceasta de site-uri de web hosting ce apar ca ciupercile după ploaie dar nu rezistă mai mult de o lună iar serviciile sunt extrem de proaste. Totuşi trebuie să ţinem cont de preţurile foarte mici, deci în cazul în care vreţi să depistaţi un site de acest fel vă uitaţi la preţurile pentru servicii, apoi daţi un search pe internet, pentru a vedea dacă firma respective are ceva activitate sau a apărut de curând.

După 2015 am resuit să înţeleg cum stau treburile în România la capitolul web hosting, ser merită învestit, cu siguranţă, avem servicii foarte bune, ţara noastră dispune de internet de mare viteză iar acest lucru ne avantajează, totuşi trebuie să ţinem cont că alegerea unui serviciu de web hosting nu este una uşoară, aşa că vă recomand acest articol, în care veţi putea consulta un top al celor mai bune site-uri de web hosting din România.

Citeste si...  S-a lansat Planting Puzzle - prima platformă digitală dedicată proiectelor de grădină
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":