Magazin, Promo

Intră pe e-drpciv.ro pentru a lua sala în 2 pași simpli

Îți dorești foarte mult să iei cât mai repede permisul de conducere? Sala îți dă însă bătăi de cap? Nu reușești să iei examenul de sală? Intră pe e-drpciv.ro pentru a lua sala în 2 pași simpli. Dacă te întrebi cum este posibil așa ceva, îți explicăm în acest articol.

E-drpciv.ro este un site de chestionare auto creat cu scopul de a veni în sprijinul tuturor celor care vor să promoveze cu brio sala, în vederea obținerii permisului de conducere categoria B. Echipa acestui site pune la dispoziția tuturor celor care își fac cont, un mediu de învățare și chestionare auto drpciv.

Pentru a promova cu brio examenul de sală trebuie să faci mediul de învățare de două ori și chestionare drpciv până ridici indicatorii de performanță pe verde.

Mediul de învățare este un concept implementat de echipa e-drpciv. Acest mediu de învățare este singurul care reține întrebările răspunse greșit și salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară.

Dacă răspunzi corect din prima, întrebarea la care ai răspuns corect se consideră învăţată şi este scoasă din lista de întrebări. Dacă nu răspunzi corect din prima la o întrebare, întrebarea rămâne pe ecran până răspunzi corect la ea, după care este mutată la coadă pentru a reveni din nou. Sesiunea de învaţare se salvează automat la fiecare întrebare, ceea ce îți permite să ieși când vrei din mediul de învățare și să reiei învățarea de unde ai rămas. Mediul de învăţare are o valabilitate de 2 luni de la data în care ai început pregătirea.

După fiecare chestionar rezolvat se calculează niște indicatori de performanță, potrivit unui algoritm creat de echipa acestui site. Acești indicatori arată care este nivelul pregătirii tale și îți spune cu mare precizie ce punctaj vei obține la sală.

E-drpciv.ro este cel mai bun site de chestionare drpciv din România. Peste 500.000 de utilizatori l-au folosit și au reușit să promoveze sala cu punctaj maxim. Utilizarea acestui site le-a permis să-și însușească cunoștințele necesare promovării examenului de sală la drpciv, în vederea obținerii permisului auto. Aceștia au acumulat cunoștințele necesare cu un efort minim, întrucât mediul de învățare este foarte bine gândit și pus la punct.

Citeste si...  Sănătatea și securitatea în muncă. Asigurarea protecției în muncă.

Așadar, îți recomandăm să citești legislația de pe site. Dacă dai click pe codul rutier simplificat, vei observa că din cod sunt excluse paragrafele mai puțin importante pentru obținerea permisului auto categoria B. Administratorii site-ului au exclus aceste paragrafe pentru a simplifica învățarea.

Asta nu înseamnă însă că nu trebuie să citești tot codul rutier. Dimpotrivă, trebuie să-l citești pe tot, dar să pui accent mai mult pe cuvintele marcate cu roșu, care au un grad de importanță mai mare, și pe cele cu albastru, care au un grad mediu de importanță. Nu uita să citești și semnificația indicatoarelor și marcajelor.

După ce faci mediul de învățare de două ori, treci la chestionare și verifică-ți cunoștințele. Vei fi surprins de nivelul tău de pregătire.

Dacă vrei să-ți surprinzi și instructorul, recomandă-i să-și facă cont pe site pentru a-ți verifica cunoștințele. Este adevărat, instructorii nu se implică în pregătirea elevilor lor, dar în cazul tău situația se poate schimba dacă îi recomanzi instructorului să intre la secțiunea Instructori auto și să-și facă cont.

Această secțiune a fost special creată pentru instructorii auto, pentru a le da posibilitatea să le monitorizeze elevilor nivelul de pregătire înainte de a merge la examen. Majoritatea elevilor nu se pregătesc corespunzător pentru examenul de sală și din acest motiv nu-l promovează.

Tu îl poți promova cu ușurință datorită informațiilor utile puse la dispoziție pe site. Te poate ajuta și instructorul tău, creându-și cont gratuit pe site. Este singurul site care oferă această facilitate. Este păcat să nu profite de ea.

Odată creat contul, instructorul tău va putea genera un cod pentru tine, pentru ca tu să poți folosi gratuit site-ul în baza acestui cod.

Folosește site-ul gratuit, fă mediul de învățare și chestionarele auto, verifică-ți cunoștințele, sfătuiește-l și pe instructorul tău să o facă, și vei vedea că vei promova cu brio examenul de sală. Profită acum de informațiile eficiente de pe acest site, pentru a reuși să obții ceee ce de foarte mult timp îți dorești. Urmează exemplul celor peste 500.000 de utilizatori și promovează examenul de sală cu punctaj maxim.

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":