Merita Citit

10pariuri.ro te învață să joci la cazino ca un profesionist

Jocurile de cazino, fie că vorbim despre varianta terestră, fie că preferăm cazinouri online, nu reprezintă doar o modalitate de divertisment. Oare există cineva care se nu se gândească la marea lovitură care să-i asigure liniștea financiară pentru tot restul vieții?

Dacă nu ai jucat până acum, dar ești pasionat de pariurile online, poate că vei intra pe secțiunea de cazino online a operatorului la care ți-ai deschis cont. Majoritatea caselor de pariuri online licențiate pe România au asemenea secțiune, iar cunoscătorii spun că oferta este foarte bogată, adresându-se atât începătorilor, cât și avansaților.

Primul pas: învață bine regulile

Nu este nevoie să cunoști regulile jocurilor înainte de a intra pe o platformă de cazino. Acolo vei găsi tutoriale detaliate, pe înțelesul tuturor. De altfel, parcurgerea acestor tutoriale este primul pas dacă vrei să combini distracția cu utilul, adică să și câștigi niște bani.

A ști regulamentul nu înseamnă a cunoaște toate secretele jocului. Este nevoie de ceva mai multă muncă de documentare, în paralel cu acumularea unei experiențe prin jocul propriu-zis. Cu cât citești mai multe articole de profil, scrise de specialiști, cu atât îți mărești șansele de a-ți transforma hooby-ul într-o activitate profitabilă. Chiar dacă sunt jocuri de noroc, există strategii care să sporească șansele de câștig. Și aici este valabilă vorba „îți faci norocul cu mâna ta”.

Sfaturi utile pentru jocul la cazino online

Am găsit pe 10pariuri.ro câteva sfaturi utile pentru jocul la cazino online. Mă refer numai la această formă de cazino, pentru că nu iau în calcul să joc la unul terestru. Am multe motive să fac această alegere, de la cele care țin de confort, până la cele care vizează șansele de câștig.

În timp ce la cazinourile clasice payout-ul abia dacă se apropie de 60%, la unul online banii se întorc la jucători în procentaj de peste 90%, datorită numărului considerabil mai mare de clienți și de lipsa cheltuielilor cu care se confruntă operatorii offline (chirii, plată firmă de pază, salarii angajați etc.)

Ok, poate veți spune că experiența într-un cazino clasic este cu totul alta, pentru că poți sta de vorbă cu alte persoane, există un dealer cu care poți să duci un adevărat război psihologic…, că jocul are alt farmec. Acest unghi de abordare este cam desuet, de când agențiile de pariuri online au creat și secțiuni de cazino live, unde nu te confrunți doar cu un soft, ci cu un dealer în carne și oase. De asemenea, în acest nou cadru poți discuta cu alți jucători ca și cum te-ai afla într-un cazinou real.

Recomandările specialiștilor

Vorbeam despre sfaturile pe care le-am găsit și de care cred că ar trebui să țină cont oricine are de gând să își încerce norocul la ruletă, blackjack, sloturi sau poker. Iată care sunt principalele recomandări făcute de specialiști:

  • Profită de promoții. Dacă vrei să te înregistrezi și pe o platformă de cazino online, alege operatorul și în funcție de bonusul pe care îl oferă noilor clienți. Aceste promoții nu sunt decisive pentru un câștig pe termen lung, dar de ce să nu beneficiezi de niște bani în plus pentru a juca mai mult?
  • Nu te gândi că jackpot-ul se câștigă ușor. Să nu îți faci iluzia că marele câștig va veni după câteva rotiri la un joc de tip slot machines sau la prima învârtire a ruletei. Dacă ai așteptări care nu sunt conforme cu realitatea, sunt șanse mai mari să clachezi după câteva mâini pierzătoare la rând și să pierzi toți banii.Jackpotul se câștigă foarte rar, pentru că… este jackpot. Jocurile sunt gândite astfel încât doar cei mai norocoși să se bucure de câștiguri foarte mari. În rest, majoritatea jucătorilor au profituri mici, din care nu își permit să trăiască.
  • Ia o pauză după câștiguri și pierderi mari. Ca să joci la cazino ca un profesionist, trebuie în primul rând să ai o disciplină de fier. Oamenii „de rând” își pierd luciditatea atunci când câștigă sume mari de bani. Vor și mai mult, astfel că joacă în continuare și pot pierde tot ce au luat.La fel, dacă au o serie pierzătoare, joacă la recuperare și sfârșesc prin a pierde toți banii din cont. Nu face aceste greșeli. Ia o pauză după câștiguri și pierderi mari.
  • Variază jocurile. Așa cum am spus, oferta cazinourilor online este foarte bogată. Dacă nu ai noroc la un joc, încearcă altceva. În felul acesta sunt șanse mari să se schimbe și karma.
Citeste si...  Cum să ne purtăm când vizităm alte ţări: Vestimentaţia
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":