Magazin

Importuri din China – provocari si etape de urmat pentru a le depasi

In zilele noastre spiritul antreprenorial cunoaste o dezvoltare continua si numarul celor care incep business-uri in ideea de a realiza ceva pe cont propriu este de asemenea in crestere. Evolutia pe acest plan a facut ca o alternativa tot mai cautata sa fie pornirea de afaceri bazate pe importurile din China.

Chiar daca aparent totul pare sa fie simplu, importurile din China implica eforturi sustinute si provocari ce trebuie depasite. A realiza totul pe cont propriu poate fi o reala provocare, motiv pentru care este recomandat sa se apeleze la experti in domeniu. Bizz2China poate fi raspunsul perfect in acest caz. Iata care sunt principalele provocari de care vor putea trece cei care vor alege o colaborare cu acesti specialisti in importuri din China:

1. Bariere lingvistice si culturale

Pornind de la lucrurile de baza, necunoasterea limbii sau a caracteristicilor culturii orientale poate fi o reala problema. Pentru a nu exista neintelegeri, pentru ca totul sa fie pe deplin lamurit si pentru a nu exista lezari pentru vreuna din parti, cei de la Bizz2China pot sa intermedieze cu succes orice colaborari intre antreprenori din tara si furnizori din China.

2. Identificarea furnizorilor potriviti

Daca barierele lingvistice si cele culturale nu mai reprezinta o problema, identificarea furnizorilor potriviti este urmatoarea provocare ce trebuie depasita. Este nevoie de un studiu temeinic al pietei, de verificari si testari repetate, de comparatii la nivel de pret si calitate a marfurilor solicitate pentru a putea gasi furnizorul sau furnizorii cu care colaborarea sa se desfasoare optim.

3. Negocieri si achizitii

Pentru multi este necunoscut faptul ca negocierile, in cultura orientala, sunt privite ca ocazii sociale importante. In cadrul acestora se consolideaza relatiile, se intaresc parteneriatele si se incep chiar colaborari noi, bazate pe incredere reciproca. Cu ajutorul reprezentantilor Bizz2China, intermedierea negocierilor se va face cu protejarea intereselor partenerilor, pe intreaga durata a procesului de import China.

Cunostintele in domeniu si pachetul informational solid detinut vor permite negocierea unor termeni avantajosi pentru ambele parti. De asemenea, vor fi cunoscute de la bun inceput costurile de productie si transport China. Prin urmare, alegerea colaborarii cu specialistii Bizz2China este mai mult decat indicata.

4. Verificarea calitatii

Importul din China fara o verificare temeinica a calitatii marfurilor este asociat cu riscuri notabile. Din acest motiv se impune un control si o supervizare permanenta, obiective ce pot fi bifate cu succes de echipa Bizz2China.

Pentru a asigura respectarea nivelului calitativ in timp, periodic vor fi facute si teste comparative. In acest fel cel care isi porneste business-ul bazat pe importuri din China va fi tot timpul sigur de respectarea termenilor exacti si a specificatiilor pe care trebuie sa le indeplineasca marfurile.

In vederea consolidarii relatiilor cu furnizorii si producatorii chinezi, cei de la Bizz2China pot sa organizeze chiar vizite la fabricile producatoare din China. In acest sens intreaga planificare va fi in sarcina reprezentantilor companiei mentionate.

5. Facilitarea transportului si indeplinirea tuturor formalitatilor

Chiar daca pentru un necunoscator importurile din China pot sa reprezinte o mare provocare din punct de vedere al documentatiei de intocmit, autorizari si multe altele, cu ajutorul Bizz2China toate aceste demersuri sunt indeplinite usor si in timp util.

Reprezentantii companiei pot sa faciliteze tot ceea ce tine de tranzit vamal, antrepozitare sau depozitare, exporturi, declaratii vamale, avize si autorizari si tot ceea ce tine de acestea.

Odata depasite toate aceste bariere ce se pot interpune intre ideea de business si punerea ei in aplicare, importurile din China vor putea fi realizate fara inconveniente. Singura conditie este solicitarea ajutorului expertilor in domeniu. Pentru mai multe detalii, cei interesati pot accesa pagina oficiala www.bizz2china.ro.

Citeste si...  Probabilitate, cote și noroc în relație cu jocurile de noroc
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":