Magazin

Modele standard? Modele tradiţionale, pentru birou? Modele cu design special, pentru utilizări de nişă?

Fără întrebări, ci doar cu răspunsuri: SCAUNUL DE GAMING ARKA B101

Goana după scaunul de gaming potrivit este epuizantă. Nu mai ştii încotro să te îndrepţi, nu mai ştii pe cine să întrebi. Parcă celălat era mai bun… Parcă altul are un accesoriu în plus… Ce e, pȃnă la urmă, acesta, scaun de gaming veritabil sau un simplu scaun pentru lucrul la birou? Deruta e mare şi necesitatea imediată. Nu mai doriţi să pierdeţi nici o clipă. Destul!

Şi mai departe? Păi, tot întrebări? Nu, de aceasta dată, în această etapă a derulării acţiunii, nu mai e loc decȃt de răspunsuri, răspunsuri cu care vin înaintea dumneavoastră specialiştii de la promoţii-scaune.ro, căci ei deţin o armă secretă, cu care spulberă orice intenţie de-a concurenţei şi toate temerile care vă încearcă.

Arma secretă se numeşte SCAUNUL DE GAMING ARKA B101, chipamentul conceput şi creat special pentru iubitorii jocurilor pe calculator! Reperele între care se mişcă legenda lui la scrierea căreia vă invităm să contribuiţi cu clipele reuşite de destindere personală sunt: confortul, rezistenţa, lipsa durerilor de spate în zona lombară şi cervicală.

Pentru un gamer, cel mai important lucru este petrecerea mai multor ore într-o stare de comoditate deplină; cȃt despre sănătate, nu cred că mai este cazul să o susţinem în vreun fel, ea este primordială în joc, în afara lui, în întreaga viaţă. Fără sănatate suntem nişte oameni bolnavi, iar oamenii bolnavi nu se gȃndesc decȃt la însănătoşire şi la medicamente, în nici un caz la relaxare şi loisir.

O persoană care petrece cȃteva ore pe zi în faţa consolei de jocuri ştie cȃt de important este confortul în timpul jocului şi cum acest element poate face de cele mai multe ori diferenţa între terminarea unui nivel şi repetarea lui. Iată care sunt cele mai importante aspecte de care să tineţi cont în achiziţia unui scaun pentru gaming.

Nu e cazul să ne ocupăm aici de scaunul de gaming ales prin prisma categoriei de jocuri preferate, jocuri care necesită simulatore auto sau aviatice, ori categorii care nu necesită decât sisteme audio sau USB.

Şi nici de cele care impun lipsa mobilităţii utilizatorului, adică scaune fixe, deosebite în scop, funcţionalitate şi formă.

Citeste si...  Cum să cureți pereții din bucătărie de fum și grăsime

Noi vorbim aici despre soluţia ARKA B101, scaun pentru gamingul obişnuit, clasic, dar care poate fi folsit şi ca scaun de birou. Fabricat din piele ecologică, în culorile negru şi albastru, cu un design elegant, cu un spătar ce permite poziţia confortabilă a coloanei vertebrale, cu suport foarte comod pentru braţe pe mȃnerele din polipropilen, scaunul se poate roti cu pȃnă la 360 de grade, silenţios, fără a zgȃria parchetul, baza lui fiind fabricată din poliuretan.

Cu mecanismul de balans tip „Fluture” al scaunului (cu reglarea forţei de balans), beneficiind de caracteristici excepţionale ale zonei şezutului, pe care le puteţi citi în detaliu pe site-ul promoţii-scaune.ro, cu un amortizor de 100mm, cu acoperitoare din plastic de culoare neagră şi cu un preţ cum nu se poate mai avantajos de 399 lei, redus de la 730 lei, SCAUNUL DE GAMING ARKA B101 vă satisface tot confortul necesar şi vă protejează sănătate prin obligarea la o postură corectă.

Scaunul vine în faţa nevoilor dumneavoastră cu o opţiune, el vă elimină întrebările şi vă propune o soluţie, un răspuns. El se constituie astfel nu numai într-un echipament performant, ci şi într-un prieten.

Gȃndiţi-vă că dacă jocul şi personajele sale sunt prietenii dumneavoastră, şi scaunul pe care staţi vă este un prieten drag, sincer şi devotat. Astfel veţi fi, în camera de gaming cu grijă aranjată, înconjurat numai de prieteni şi asupra dumneavoastră se vor abate numai energii pozitive. Să tot joci în astfel de condiţii…

Nu uitaţi: SCAUNUL DE GAMING ARKA B101 este un scaun de bună calitate; în lipsa bunei calităţi a scaunului, în mod sigur sesiunile lungi de joc devin stări de rău, concentrarea şi motivaţia dispar în mod necesar, circulaţia la nivelui spatelui inferior este deficitară, cauzȃnd, în afara de dureri, şi disfuncţii sexuale, muşchii care vă susţin în timpul jocului vor slăbi şi vă vor durea. Nu riscaţi toate acestea cu achiziţionarea după ureche a unui scaun de proastă calitate, mergeţi la sigur cu scaunul acesta de la promoţii-scaune.ro, cel care vă este nu numai o certitudine, ci şi un prieten.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":