Magazin

AUTO RULATE BUCUREŞTI continuă să îşi plaseze serviciul de dealing – între funcţionare şi detaliu – mereu peste ştacheta performanţei

Algerea unei maşini second-hand este conduita multora, iar motivele sunt în special finaciare.  Dealerul de maşini second-hand din Bucureşti AUTO RULATE BUCUREŞTI şi platforma sa de prezentare şi tranzacţionare cunosc atȃt acest lucru, cȃt şi faptul că reuşita unei astfel de acţiuni este dificilă din pricina riscului mereu prezent de a fi păcăliţi. Începȃnd cu verificarea caroseriei şi a motorului, urmată de întocmirea corectă a actelor maşinii şi efectuarea test-drive-ului, detaliile la care clientul trebuie să fie atent sunt multe şi ele nu trebuie să-i scape.

Se ştie, totul trebuie să înceapă cu verificarea exteriorului autoturismului, cu căutarea de urme, lovituri şi zgȃrieturi, a acelor aspecte care pot furniza indicii importante asupra modului în care a fost exploatată maşina.

Şi lista operaţiunilor poate continua. Nu mai este necesară inventarierea ei, căci la AUTO RULATE BUCUREŞTI toate acestea sunt respectate în modul cel mai strict, firma nu oferă doar sisteme tehnice motor-caroserie- habitaclu, ci, odată cu ele, garanţii şi satisfacţii. Iar dacă doriţi vinderea ori schimbarea actualei maşini, care nu vă mai satisface exigenţele, firma vă asigură o promovare de cea mai înaltă ţinută pe site-ul propriu şi pe site-urile partenere.

Sistemele de credite şi garanţia extinsă la 12 luni vin în întîmpinarea oricărei situaţii financiare particulare şi a asigurării unui regim de confort  şi siguranţă, căci un bun autoturism second-hand trebuie să fie nu numai un obiect elegant şi fiabil de deplasare de la o destinaţie la alta, ci şi o valoare a mulţumirii interioare, în raportul ei necesar şi determinat cu existenţa.

Piaţa vȃnzărilor auto din Bucureşti, ca de altfel de oriunde, este una concurenţială. Sectorul este unul fragmentat. Companiile din această industrie au operațiuni pe o scară largă şi costuri fixe ridicate, ceea ce creează bariere ridicate de ieșire de pe piaţă şi un nivel ridicat de rivalitate.

Dealerii auto au tendința de a fi mai puțin activi în industrii alternative, ceea ce sporeşte rivalitatea între concurenți. Noile plafoane și standarde de poluare și eficiență energetică, introduse atât în SUA, cât şi în Europa, au pus presiuni suplimentare asupra comercianţilor auto.

În acest peisaj plin de umbre confuze, cumpărătorul de multe ori nu ştie ce dealer să aleagă în lipsa unei minime orientări. De multe ori lipseşte chiar şi atȃt de necesarul şi extinsul astăzi acces la utilitatea online a Internetului, împreună cu platformele sale de prezentări şi servicii.

Site-ul autorulatebucuresti.ro, al unuia dintre cei mai importanţi dealeri jucători pe această piaţă, AUTO RULATE BUCUREŞTI, vine în această zonă tulbure să facă lumină şi să vă ghideze către adevărata calitate, promptitudine, siguranţă.

AUTO RULATE BUCUREŞTI cunoaşte foarte bine că printre factorii-cheie de succes ai unei companii care activează în sectorul auto se află: înțelegerea profilului clientului-țintă, creşterea eficienţei forţei de vânzări şi consolidarea suportului asigurat acesteia, analiza şi optimizarea portofoliului de maşini,  distribuirea în funcţie de cerinţele pieţei, managementul strict al fluxului de numerar şi control al costurilor, dezvoltarea de parteneriate strategice cu furnizorii/ producătorii şi proiectarea unui sistem adecvat de indicator de performanţă (KPI) în funcţie de comportamentul angajaţilor, a strategiei de lucru şi a situaţiei pieţei.

Şi integrează permanent aceste concepte şi practici lucrative în relaţia biunivocă cu clientul, începȃnd de la căutarea de soluţii pentru diferenţierile solicitate în direcţia culorii şi modelului, pȃnă la adaptările fine la motivaţiile care pot influenţa decizia de cumpărare (factori ce ţin de stilul de viaţă, puterea de cumpărare, zona geografică, profesie, statut social, profil psihologic), astfel AUTO RULATE BUCUREŞTI căutând permanent să-şi întărească puterea brandului pentru a-şi stabili, menţine şi dezvolta retenţia clienţilor. 

Deşi piaţa de astăzi este dominată de Automobile Dacia, care realizează 62,4% din cifra de afaceri cumulată a primilor 10 jucători ai sectorului, înregistrând în perioada 2008-2017 un ritm mediu anual de creştere de 14,9% a cifrei globale de afaceri, urmată de Ford, cel de-al doilea jucător, care a deţinut în 2017 16,4% din cifra de afaceri a primelor 10 companii active pe această piaţă, activitatea de zi cu zi a AUTO RULATELOR BUCUREŞTI ascultă de intrările şi ieşirile dictate de piaţă, dictate de tendinţe, dictate de clientul individual aflat în proces organic de căutări şi visări, de întrebări şi împliniri. Toate mărcile sunt aici prezente şi fac obiect de interes, iar calitatea reprezentantelor lor este una verificată şi ceritificată cu rigoare absolută, căci la AUTO RULATELOR BUCUREŞTI, rigoarea este emblema firmei.

Date de contact

   Punct de lucru: Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

  RO27319630, J3/1476/04.11.2015

  Sediul social: Str. General Ioan Culcer, nr.6, sector 6, Bucuresti.

  Tel.: (+40)749911666 / WhatsApp; (+40)737441133; (+40)214200362

  E-mail: Office@AutoRulateBucuresti.Ro

  www.autorulatebucuresti.ro

Citeste si...  Avantaje ale caselor pe structură metalică
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":