Magazin

Cumpărarea, vinderea sau schimbarea autoturismului personal – nu doar o simplă experienţă de viaţă, ci o bucurie, cu AUTO RULATE BUCUREŞTI

AUTO RULATE BUCUREŞTI se evidenţiază pe piaţa de dealing de maşini a capitalei prin calitatea serviciilor sale. Site-ul său de prezentare este unul bogat în oferte, cuprinzȃnd cele mai importante mărci de maşini second-hand pe care vi le-aţi dori şi care vă aşteaptă să îl vizitaţi în orice anotimp. Volvo, Peugeot, Nissan, Mercedes, Opel, Ford, Hyundai, Mazda sunt numai cȃteva dintre mărcile pe care le puteţi găsi aici, iar catalogul se îmbogăţeşte mereu, nelipsind nici una dintre mărcile solicitate de clienţi.

Calitatea, controlul, verificarea, atestarea sunt stȃlpii de rezistenţă pe care firma şi-a construit renumele.

Firma vă ajută la îndeplinirea cu bine a oricărui tip de tranzacţie legată de maşina Dumneavoastră personală, existentă în prezent sau dorită: vinderea autoturismului actual, achiziţionarea unuia mai bun şi mai frumos, vinderea în sistem de consignaţie sau schimbare prin sistem Buy-Back.

Nefiind simplă o astfel de experienţă de viaţă, implicarea specialiştilor firmei este nu numai una de ordin tehnic, ci şi consultativ, gestionarea pachetului de servicii fiind una completă, înspre mulţumirea clientului. Experţii companie vă stau la dispoziţie cu cea mai mare solicitudine.

Consultanţa constă în sfaturi şi răspunsuri la întrebări, îmbinarea sfatului tehnic cu sfatul care vizează perspectiva; iar întrebările ce vă par dificile sunt cele care plac experţilor acestei firme online. Căci le stimulează competenţa şi generează cea mai bună linie de acţionare, de adaptare a soluţiei la elementele actuale.

Către servicii vă îndreaptă specialiştii de înaltă calificare şi pregătire (tehnicieni, ingineri etc.), care sunt, în acelaşi timp, şi foarte buni în domeniul comunicării şi marketingului – aceasta fiind una dintre diferenţele majore faţă de concurenţă.

Serviciile şi facilităţile acoperă toată gama de cerinţe şi necesităţi pentru perfectarea unei afaceri profitabile, încununate de rezultatul scontat:

• Regimul de consignaţie conferă clientului posibilitatea staţionărea autoturismului propriu, pentru vȃnzare în parcul companiei;

Citeste si...  Gardurile electrice - alternativa ideală la gardurile clasice din lemn

• Sistemul Buy-back permite cumpărarea autoturismul actual şi apoi discountul din preţul noii maşini pe care clientul doreşte să o achiziţioneze din parcul auto;

• Variantele de credite (banca, IFN) sunt menite a ajuta clientul în achizitionarea autoturismul second-hand dorit din parcul auto propriu;

• Achiziţionarea pe comandă.

La ele se adaugă condiţiile eficiente şi performante de finanţare, răspunsul rapid cu privire la eligibilitatea contractării unui sistem de leasing, metodele de finanţare (contract de leasing, credit auto, schimb auto sau trade in, pe toată durata parteneriatului), garanţia de pȃnă la 12 luni. Acestea sunt armele cu care firma luptă pe o piaţă instabilă, de cele mai multe ori aflată în regres la contactul cu determinante de natură economică, financiară şi socială.

Cu această firmă, tranzacţia legată de maşina Dumneavoastră nu va fi o simplă experienţă rutinieră de viaţă, ci va deveni o adevărată plăcere, care vă va deschide cele mai frumoase şi plăcute orizonturi de călătorie şi utilitate.

Firma AUTO RULATE BUCUREŞTI şi site-ul aferent ei, www.autorulatebucuresti.ro, oferă mereu un nou pachet, unul proaspăt, indiferent de sezon, pachet care are în centru maşinile second-hand ale firmei din parcul auto, maşini achiziţionate de la colaboratori interni şi externi reprezentaţi de cele mai mari firme de leasing din România şi Europa, automobile cu un istoric certificat şi care se găsesc într-o stare tehnică optimă, cu o fişă completă a intervenţiilor realizate în service.

Garantarea kilometrilor parcurşi, comisionul firmei negociabil (cel maxim fiind de 5%), în funcţie de valoarea autoturismului Dumneavoastră, supleţea dialogului cu specialiştii sunt numai unele dintre plusurile pe care vi le aşează în faţă, cu generozitate şi profesionalism, firma.

Condiţie, aspect, trăinicie – iată caracteristicile de bază ale maşinilor acestei firme, cele care asigură confortul şi bucuria şofatului şi a vieţii.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":