Magazin

AUTO RULATE BUCUREŞTI – „kilometrul” 0 al noii tale maşini

 

Cumpărarea unei maşini second-hand este un lucru care se impune uneori în viaţa Dumneavoastră, fie că aceasta vizează o schimbare în bine a aspectului autoturismului pe care îl deţineţi, fie a calităţilor lui tehnice, fie a ambelor. AUTO RULATE BUCUREŞTI este dealerul la care trebuie să vă adresaţi dacă doriţi să beneficiaţi de garanţia unei afaceri sigure legate de viaţa Dumneaavoastră şi a familiei Dumneavoastră.

Cȃnd vine momentul să vă schimbaţi maşina trebuie să fiţi foarte atenţi ce luaţi în schimb, iar ceea ce luaţi în schimb depinde, în cele mai multe cazuri, de sursa de la care luaţi. Noua maşină second-hand de care veţi beneficia pe drumurile oraşului, pe cele de călătorie sau pe cele de vacanţă trebuie să fie una de calitate, cele puţin de acelaşi calibru calitativ cu actuala maşină, care şi-a îndeplinit menirea şi v-a servit, pȃnă în acest moment, cu credinţă.

Noua maşină a Dumneavoastră trebuie să fie una lipsită de probleme mecanice, altfel nu o veţi putea niciodată vinde în viitor cu suma de bani cu care aţi cumpărat-o.

Nu faceţi afaceri în pierdere!

Din acest punct de vedere, AUTO RULATE BUCUREŞTI este un dealer dintre cei mai siguri, atȃt în ceea ce priveşte maşina cȃt şi preţul la care vă este oferită, în această piaţă plină de comercianţi şi agenţi de tranzacţionare care nu fac afaceri decȃt în profitul lor, fără să îi intereseze respectul pentru Dumneavoastră, pentru interesele pe care le urmăriţi.

Nu credem că cei mai mulţi dintre Dumneavoastră aparţin grupului celor care cumpără o maşină la începutul verii cu intenţia de a se folosi de ea pe parcursul sezonului, iar la sfîrşitul lui o vȃnd. Aceşti „afacerişti” sunt puţini. Dumneavoastră, desigur, vă doriţi o relaţie cordială şi de durată cu maşina personală, în fond o luaţi cu plăcere, iar în ecuaţie este vorba şi de ataşament.

De cele mai multe ori –cu excepţia dealer-ului de mai sus – cele două tipuri de piaţă, din cadrul aceluiaşi domeniu, sunt diferite în intenţii şi maniere de lucru: există o piaţă a vȃnzătorilor şi o piaţă a cumpărătorilor. Unii vor să călătorească în condiţii cȃt mai plăcute şi mai sigure sau să scape, în cele mai avantajoase condiţii, de actuala maşină, iar alţii nu vor decȃt să facă bani din activitatea de tranzacţionare cu maşini rulate.

Citeste si...  Cum alegi candelabrul perfect pentru camera ta?

În căutările Dumneavoastră, AUTO RULATE BUCUREŞTI şi site-ul aferent firmei, www.autorulatebucuresti.ro,vă oferă un loc minunat de a începe, dar a vă şi opri, căci calitatea ofertei este excepţională, maşinile second-hand de aici provenind de la cei mai importanţi furnizori de astfel de maşini din Romȃnia şi Europa, automobile cu un istoric certificat şi care se găsesc într-o stare tehnică optimă, cu o fişă completă a intervenţiilor realizate în service.

Depăşiţi tȃrgurile de maşini, depăşiţi anunţurile private din ziare, licitaţii de maşini şi alţi dealeri auto, despre care am vorbit mai sus. Apelaţi la un serviciu sigur, profesionist, care există numai pentru mulţumirea şi siguranţa Dumneavoastră.

Mizaţi pe această carte recunoscută deja în întreaga piaţă, şi nu veţi regreta! Nu cochetaţi cu garanţii incerte şi cu costuri financiare descurajatoare. Aveţi nevoie de bătăi de cap sau de comoditate şi siguranţă?

Aici puteţi beneficia de Regimul de consignaţie,prin care vi se oferă posibilitatea staţionării autoturismului propriu, pentru vȃnzare în parcul companiei, de sistemul Buy-back,care vă permite cumpărarea autoturismul actual şi apoi discount-ul din preţul noii maşini pe care clientul doreşte să o achiziţioneze din parcul auto, ori de achiziţionare pe comandă.Iar variantele de credite (banca, IFN)sunt menite a ajuta clientul în achiziţionarea autoturismului second-hand dorit din parcul auto propriu.

Bucureştiul nu este un oraş de provincie, este un oraş mare. Aici piaţa este deja ocupată de jucători – ne referim la dealerii de maşini second-hand. Dacă la ipotetica sau reala Dumneavoastră locare într-un alt oraş scanaţi zona, punctele de interes, supermarket-urile, magazinele locale de autoturisme și garaje, pensiunile etc., la capitolul „maşini” poate că anunţurile din ziare vă vor fi suficiente ca să vă ofere un început pentru aflarea răspunsului la întrebările Dumneavoastră. Acestea pot constitui o sursă utilă de informaţii.

Dar în cazul Bucureştiului, lucrurile se schimbă. Aici, suprafaţa mare, numărul mare de locuitori, ţesăturile de interese, caracterele meschine, goana după înavuţire pe orice cale şi neţinȃnd cont de nici un scrupul, poate face ravagii. Aveţi nevoie de un sfat sincer, de garanţie, de siguranţă.

AUTO RULATE BUCUREŞTI vă stă la dispoziţie cu toată căldura şi tot profesionalismul de care este capabilă.

 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":