Magazin

Curățenie la mutare într-o casă nouă

Mutarea într-o nouă locuință este un lucru pe care îl putem face de câteva ori în viață și, deși este un moment important în care suntem foarte entuziasmați, este, de asemenea, una dintre cele mai complexe sarcini cu care trebuie să ne confruntăm. Trebuie să pregătim toată documentația, să ne achiziționăm tot felul de lucruri, să mutăm lucrurile pe care deja le avem în casa nouă și, mai presus de toate, să facem curățenie. Aceasta din urmă este esențială.

Prin urmare, trebuie să ținem seama de câteva lucruri pe care trebuie să le facem în cel mai scurt timp posibil și să profităm la maxim de toate resursele.

Cum facem curățenie într-o casă nouă

Deși am putea crede că atunci când ni se oferă cheile unei case noi aceasta este foarte curată, întotdeauna trebuie să curățăm mizeria care se acumulează până ne mutăm. Există mulți factori care fac ca o casă nouă să fie murdară ( de ex. meseriașii care execută diverse lucrări). Iată câteva sfaturi referitoare la curățenia la mutarea într-o casă nouă. Sperăm să vă fie de folos.

Curățarea casei de sus în jos. Ultimul pas este curățarea podelei, deoarece mizeria acumulată în partea superioară va cădea. Dacă există praf pe pereți și pe plafoane, trebuie mai întâi să începeți cu acesta pentru a evita să curățați de două ori. Nu va dura mult ștergerea prafului, însă după ce l-ați șters este bine să verificați dacă nu s-a depus din nou, având în vedere că se depune rapid la orice mișcare.

Văruirea pereților. Este posibil ca pereții din casa nouă să fie albi, așa că înainte de a cumpăra sau de a muta mobilierul, va trebui să dați cu var. De asemenea, trebuie să luați în considerare posibilitatea de a-i lăsa cum sunt, de a face mici reparații sau de a aplica tapet pe pereți.

Nu este vorba despre o curățenie propriu zisă, dar este o metodă care face ca pereții să aibă un aspect nou, fără pete sau zgârieturi.

Curățarea toaletei. Baia dintr-o casă nouă nu arată întotdeauna impecabil. Trebuie să fiți conștienți de faptul că atât în ziua mutării, cât și în momentul în ați mutat toate lucrurile, veți fi foarte ocupați. Prin urmare, este bine să faceți curățenie în baie înainte de a vă muta.

Lustruiți și tratați podeaua. După ce veți așeza tot mobilierul în casa nouă, va fi mult mai complicat să curățați temeinic podeaua casei. Din acest motiv, pentru o curățenie așa cum se cuvine, lustruiți și tratați podeaua înainte de a așeza mobilierul la locul său. Gândiți-vă că după așezarea mobilierului va fi foarte dificil să lustruiți cum trebuie podeaua, mai ales dacă utilizați o mașină specială pentru lustruirea ei. În plus, va trebui să protejați mobilierul pentru a nu se murdări.

Curățarea zonelor mai puțin accesibile. Dacă foștii proprietari au avut multe electrocasnice, zona în care acestea au fost plasate va fi unul dintre punctele unde ar trebui să curățați mai bine, deoarece în aceste zone se acumulează de obicei foarte multă mizerie, întrucât accesul este foarte dificil. De asemenea, țineți cont de faptul că trebuie să curățați și alte locuri complicate, cum ar fi interiorul mobilei de bucătărie, ferestrele, pervazul etc.

Caloriferele și aerul condiționat. Caloriferele, precum și intrările și ieșirile de la aerul condiționat sunt, de asemenea, zone care trebuie curățate cu atenție înainte de a vă muta. Acestea sunt locuri cărora nu li se acordă atenția cuvenită în ceea ce privește curățenia. Așadar, atunci când vă mutați în casă nouă nu uitați să ștergeți praful și să le curățați foarte bine.

Curățați plita și cuptorul. Bucătaria este una dintre zonele din casă în care se acumulează foarte multă mizerie. Pe lângă curățarea mobilei de bucătărie, trebuie să curățați foarte bine și plita și cuptorul. De asemenea, dacă în bucătărie există și mașină de spălat rufe și de spălat vase, curățați-le foarte bine și pe acestea folosind un produs degresant.

Pentru curățarea interiorului cuptorului, folosiți produse speciale, astfel încât să fie curat ca în prima zi.

Fără îndoială, mutarea într-o casă nouă este una dintre cele mai complicate sarcini. Din acest motiv, are nevoie de o atenție deosebită în ceea ce curățenia. Pentru a economisi timp și bani este mai bine să apelați la o firmă de curățenie din București, care vă poate face casa să strălucească în doar câteva ore.

Datorită Conex Clean, firma de curățenie care oferă servicii de curățenie birouri, curățenie după constructor, curățenie generală, servicii DDD etc. , vă puteți ocupa liniștiți de despachetarea lucrurilor. În plus, nu va trebui să cumpărați tot felul de produse pentru curățenie.

Pe de altă parte, dacă podeaua este lipsită de strălucire și vreți să arate impecabil, cea mai bună soluție este să apelați la specialiștii Conex Clean. Marmură, gresie, parchet… fiecare material necesită îngrijire și tratamente speciale. Apelând la experții în curățenie de la Conex Clean podeaua din fiecare cameră a casei dvs. va avea parte de tratamente speciale, astfel încât să strălucească și să arate impecabil.

Citeste si...  Germana ma omoara! Vreau ajutor
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":