O piesă contemporană, pentru bucătăria Dumneavoastră: scaunul de bucătărie Y93, negru, de la „promoţii-scaune.ro”

O piesă contemporană, pentru bucătăria Dumneavoastră: scaunul de bucătărie Y93, negru, de la "promoţii-scaune.ro"
O piesă contemporană, pentru bucătăria Dumneavoastră: scaunul de bucătărie Y93, negru, de la „promoţii-scaune.ro”

Tocmai am vorbit în articolul trecut despre diferenţele tipurilor de scaune din inox şi din lemn, terminȃnd însă şi cu cea de-a treia variantă, care este scaunul din plastic, cel care lasă loc de manevră şi manifestare interesantelor extravaganţe.

Să abordam în acest articol şi alte aspecte constructive ale scaunelor. De pildă, cel legat de materialele aflate pe spătarul și pe zona de șezut a scaunelor de bucătărie.

Din experiența specialiştilor şi a publicului avută cu scaunele din piele ecologică, se poate afirma că aceasta nu este cea mai bună alegere. Desigur, pielea se poate îndepărta de pe scaune și poate fi înlocuită simplu cu alta, dar, în general, s-a constatat cum pielea din jurul cusăturilor începe, cu timpul să se deterioreze. Cunoaşteţi zona sensibliă şi aspectul pe care îl ia pielea sintetică deteriorată în jurul cusăturilor… De asemenea, urmele de uzură nu întȃrzie să apară. Cȃt poate să treacă pȃnă atunci? Un an? Doi?…

Cauza pentru existenţa şi apariţia acestui inconvenient o reprezintă însăşi destinaţia acestor piese de mobilier, şi anume petrecerea, aşezaţi în ele, a unui timp îndelungat în bucătărie, aceasta implicȃnd o uzură mai rapidă a zonei superioare, cea predispusă la contact şi presiune.

De aceea, mulţi preferă lipsa pielii din dotarea scaunelor de bucătărie, a pielii de orice fel, nu numai ecologice (sintetice), chiar şi a celei naturale, ei preferȃnd scaunele în care predomină lemnul simplu şi, mai ales, spătarul din lemn. De asemenea, alţii folosesc pentru zona şezutului perniţe de protecţie, fiindcă vor să menajeze cȃt mai mult acea zonă sensibilă.

Trebuie să vă gȃndiţi foarte bine la ce material vă alegeţi pentru scaunul (scaunele) Dumneavoastră de bucătărie, fiindcă dacă petreceţi mult timp în bucătărie, ele se vor degrada şi se vor urȃţi, iar dacă petreceţi puţin timp în bucătărie, este potrivit să alegeţi aceste scaune tapiţate cu piele ecologică.

Citeste si...  Sisteme de supraveghere inteligente numai pe shoprunner.ro

În funcţie de aceste criterii, scaunul de bucătărie Y93, negru poate fi o alegeer bună (promoţii-scaune.ro). Este un scaun foarte aspectuos, construit dintr-o structură metalică cromată, tapiţeria fiind acoperită cu imitaţie din piele, în culoarea neagră, ceea ce îi conferă o distincţie aparte. Dimensiunea şezutului este de 43×42 cm, înălţimea şezutului este de 51 cm, înălţimea scaunului este de 98 cm.

Componenta de cel mai mare efect al scaunului este spătarul. Această parte este, într-adevăr una regală, design-ul în trei clini uşor curbaţi spre exterior profilȃnd o marcă de-a dreptul heraldică, ce va înnobila în mod deosebit bucătăria Dumneavoastră, dar şi orice alt spaţiu în care veţi considera a plasa această piesă.

În privinţa pielii sintetice a tapiţeriei, nu vă faceţi griji! A fost testată, iar rezultatele sunt dintre cele mai bune, mai încurajatoare. Este un material foarte solid.

Apoi, din punct de vedere a greutăţii suportate – căci şi acesta este un important criteriu al alegerii –, şi la acest capitol scaunul de bucătărie Y93 stă bine, căci e un scaun foarte rezistent, a cărui suportabilitate vă garantăm că satisface toată plaja de ponderi a membrilor familiei Dumneavoastră şi a prietenilor Dumneavoastră. Greu de crezut să aveţi ocazia a oferi loc pe acest scaun unui om mai greu decȃt indicaţiile lui tehnice. Iar dacă îl veţi vedea pe acest musafir că este chiar atȃt de mare, scoateţi-l atunci din bucătărie, aşezaţi-l frumos într-un fotoliu sau canapea şi serviţi-l acolo cu preparatul pe care l-aţi gătit sau cu o dulceaţă cu apă rece.

Iar spătarul, componenta „vedetă” a piesei, este unul înalt şi lin curbat, oferind perfectă odihnă coloanei vertebrale.

Astfel, cumpărȃnd acest scaun veţi putea economisi banii pe care i-aţi fi cheltuit pentru achiziţionarea unui scaun cu rezistenţă mare la sarcină mare sau a unuia înalt, în care materialul este mai mult, iar preţul, desigur, mai mare.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":