Magazin

Segmentul rezidenţial a intrat din nou pe o cale ascendentă. Heberger Construcții continuă ofensiva

Heberger Construcţii, filiala grupului german Heberger, este implicată constant în procesele de dezvoltare imobiliară ale capitalei şi ale ţării. Compania oferă servicii de construcții de cea mai bună calitate. Prin intermediul serviciilor oferite contribuie la dezvoltarea sectorului social și economic. 

Volumul lucrărilor de construcții se poate apropia de o creştere de 10% față anul 2017.

În România, volumul lucrărilor de construcții a înregistrat, în ianuarie 2018, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, o creştere, ca serie brută, cu 7,8%, conform datelor furnizate de către Institutul Naţional de Statistică (INS).

În ceea ce privește elementele de structură, s-au înregistrat creșteri, la lucrările de construcții noi, cu 9,9%, iar la lucrările de întreținere și reparații curente, de 7,6%. Lucrările de reparații capitale au scăzut cu 7,4%. Pe obiecte de construcţii, au avut loc creșteri la construcțiile inginerești cu 69,3%, clădirile nerezidențiale cu 65,1% și clădirile rezidențiale cu 60,8%.

Compania continuă să se dezvolte, menținând un trend ascendent. Încă de la înființare, reprezentanții săi și-au dorit să se evolueze frumos și nu vor să se oprească aici. Heberger Construcții a fost fondată în România în anul 2004. A manageriat construirea proiectelor Bucharest Business Park, Bucharest West Logistic Park şi proiectul rezidențial Cartierul German, din localitatea Chitila, dezvoltat de un joint-venture format din Ţiriac Holdings şi compania germană LEG. 

În toate aceste proiecte şi în altele ce vor veni, compania se angajează să ofere servicii dând dovadă de aceeaşi eficienţă şi punctualitate, de la faza de design până la stadiul de livrare a locuinței la cheie. HEBERGER GROUP își propune să ofere aceleași servicii de calitate cu care și-a obișnuit clienții de pe piața românească.

Citeste si...  Cei trei „D” ai succesului din spatele brand-ului ANNA CORI

Peisajul marilor oraşe ale Romȃniei este într-o continuă schimbare (doar două exemple, Bucureşti şi Cluj), apar tot mai multe clădiri moderne de birouri. Comercianţii şi prestatorii de servicii urmăresc, deci, noi posibilităţi de profit, segmentul spaţiilor de birou a fost primul care s-a dezvoltat, după blocajul de pe piața imobiliară.

Heberger Construcții continuă ofensiva. Ea ştie că piaţa spaţiilor de birouri reprezintă, în acest moment, cea mai importantă zonă de dezvoltare a sectorului de real estate. În această zonă există investiţii, sume mari de bani vehiculate, interes social deosebit–tot acest aparat animă şi alte segmente ale pieţei. Puterea financiară ridicată a angajaţilor ce îşi vor desfăşura activitatea în aceste spaţii face ca aceste clădiri office să atragă şi alte proiecte.

Curentul a migrat de la micii prestatori de servicii şi comercianţi iniţiali, la marii dezvoltatori imobiliari.

Compania nu doreşte altceva decȃt continua dezvoltare şi, în perimetru ei acţional şi vizionar, împingerea înainte a mecanismelor sociale şi economice ale unei ţări ce trebuie să acopere rapid şi consistent un decalaj născut din propria ei inerţie. 

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":