Magazin

Sfaturi despre dating online pentru femei

În ultimii ani, dating-ul online a devenit din ce în ce mai popular. Aplicațiile pe care le folosim s-au schimbat, modul în care comunicăm s-a schimbat, regulile sociale s-au schimbat și ele. Tehnologia se mișcă repede și, ca rezultat, și modul în care o folosim. Dacă sunteți în căutarea partenerului potrivit, poate fi dificil uneori să țineți pasul cu tehnologia. Iată câteva sfaturi despre dating online care sperăm să vă fie de ajutor. 

1. Faceți ce vă place. 

2. Nu vă grăbiți să judecați, există o mulțime de opțiuni, mai ales când vorbim despre site de dating. Nu judecați pe cineva în mod negativ după prima conversație.

3. Orice fotografie pe care o postați, în special fotografia principală, ar trebui să fie cât mai clară, astfel încât să vi se vadă bine chipul și corpul. Fiți mândre de voi. Postați fotografii frumoase cu voi.  

4. Este indicat ca atunci când vă completați profilul să scrieți câteva informații despre voi. Cu siguranță v-ar plăcea ca persoana cu care începeți o conversație să vă întrebe mai multe lucruri despre profesia voastră, despre hobby-urile voastre, informații despre care au aflat de la profil. Este mai potrivită o astfel de conversație decât una bazată pe lucruri generale. 

5. Vedeți care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru voi, apoi găsiți pe cineva care să corespundă cu ceea ce vă doriți. 

6. Dacă vă vedeți cu cineva de mai multe ori pe zi / săptămână, să nu vă fie frică să-i spuneți ceva. S-ar putea să pierdeți dacă tăceți, pentru că persoana respectivă nu va ști dacă sunteți cu adevărat interesate să comunicați și să vă cunoașteți mai bine. 

7. Fiți voi înșivă. Nu încercați să câștigați un bărbat, încercați să vă găsiți perechea potrivită.

8. Nu grăbiți lucrurile. Deși toți căutăm o persoană specială, este mai distractiv când lucrurile se desfășoară treptat. Înainte de toate este indicat să aveți parte de conversații cât mai frumoase pe un site de dating. 

9. Folosirea mai multor emoticoane în timpul conversațiilor online este foarte utilă. Uneori este greu să-ți dai seama de sensul unei conversații prin intermediul unui mesaj pe chat.

Citeste si...  Apartamente ieftine in Otopeni

10. Să nu vă fie frică să faceți voi primul pas. Bărbații apreciază asta. 

11. Dacă un bărbat începe conversația cu Bună nu îl respingeți. Aveți puțină răbdare. S-ar putea să ignorați o persoană care are nevoie de câteva secunde pentru a începe să comunice cu ușurință.

12. Multe dintre lucrurile pe care le căutați într-o relație, sunt lucruri pe care le caută și un bărbat. Lucrurile care vă plac, le plac și bărbaților: complimente, angajarea într-o conversație etc.  

13. Unii dintre cei mai buni bărbați din lume nu știu cum să interacționeze cu femeile, dar au atât de multe de oferit. Deci, aveți răbdare cu bărbații timizi.

14. Încercați să evitați orice discuție despre fostele partenere, cu excepția cazului în care bărbații deschid discuția.

15. Faceți și planuri. Nu așteptați ca bărbatul să ia toate deciziile.

16. Fiți înțelegătoare. În general, bărbații sunt mai duri, iar voi trebuie să fiți directe cu ei.

17. Utilizați poze cu voi arătând ce vă place să faceți. De exemplu, în loc să spuneți că vă place să vă plimbați pe plajă, puteți face o fotografie.

18. Cei mai mulți bărbați nu înțeleg mesajele subtile, deci uneori este necesar să le spuneți direct ceea ce vă doriți. 

19. Concentrați-vă pe ce doriți să scrieți la profilul vostru, nu pe ceea ce nu doriți.

20. Dacă vă place profilul unui bărbat, nu ezitați să-i trimiteți mesaj, chiar dacă este doar pentru a-i spune că v-a plăcut profilul lui.

21. Petreceți ceva timp încercând să cunoașteți pe cineva, punându-i întrebări despre el. Mulți oameni își creează rapid o părere despre ceilalți și continuă relația fără să ajungă să-i cunoască cu adevărat.

22. Dacă persoana cu care comunicați este ceea ce vă doriți, încercați să o cunoașteți mai bine. Lăsați totul să decurgă normal, nu grăbiți lucrurile.

23. Fiți deschise la lucruri noi și la oameni noi. S-ar putea să aveți parte de surprize. 

24. Intrați pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de matrimoniale din România. Aici aveți posibilitatea să cunoașteți oameni noi, să legați prietenii frumoase și să începeți o relație care poate duce la căsătorie. Mult succes!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":