Magazin

Cum să lipești orice element decorativ în casă, rapid și sigur

Spațiul în care locuim este o reflectare fidelă a personalității noastre. Dezvăluie sentimentele noastre, maniera în care înțelegem viața și este o declarație fermă a intențiilor noastre.

Fie că este vorba despre o fotografie, un scaun, o canapea,  o vază, tot ceea ce ne înconjoară are o semnificație aparte.

Toate obiectele decorative pe care le-am ales,  intensitatea luminii, culoarea pereților, până și cele mai mici detalii din bucătărie sau din grădină, vorbesc despre noi, despre cine suntem și dezvăluie cine locuiește în acel loc.

Fiecare persoană are în locuința sa obiecte decorative care îi sunt foarte dragi, care sunt pline de amintiri minunate despre locuri sau oameni care au trecut la un moment prin viața sa.

Din păcate, cele mai multe dintre ele sunt realizate din materiale fragile, care uneori, sfârșesc sparte.  În acele momente intrăm în panică și căutăm cea mai la îndemână soluție pentru a le lipi. Însă, de cele mai multe ori, deoarece nu folosim adezivii potriviți, acestea nu se lipsesc sau se lipesc pentru o scurtă perioadă de timp.

Același lucru este valabil și pentru elementele decorative de exterior. Acestea fac parte dintre acele elemente care ne dau mari bătăi de cap, având în vedere că sunt realizate din materiale care se lipesc doar cu adezivi puternici.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum poți să lipești orice element decorativ din interiorul casei sau din exteriorul ei, fără să stai cu teamă că se poate dezlipi în scurt timp, Penosil îți oferă două soluții perfecte pentru ceea ce ai tu nevoie.

Penosil Premium All Interior SpeedFix este un adeziv cu o foarte bună aderență inițială, potrivit pentru interior. Poate fi utilizat imediat, pe bază de dispersie acrilică. Cu ajutorul acestui adeziv de înaltă performanță, poți lipi diferite materiale, cum ar fi lemn, pietre nefinisate, beton, gips-carton, ceramică, diferite tipuri de cărămizi, polistiren. De îndată ce se întărește, adezivul este rezistent la umezeală și UVși poți chiar să-l și vopsești.

Acest tip de adeziv poate fi utilizat în condiții climate diferite, de la + 5°C până la + 30°C. Având în vedere că în timpul procesului de întărire, adezivul emană umezeală, este foarte important să asiguri o ventilație suficientă pentru a reduce umiditatea. Dacă cele două suprafețe conectate sunt neporoase, întărirea poate fi încetinită.

Citeste si...  Piese tuning de calitate pentru orice automobil, pe piesetuningauto.ro

Pentru o aderență perfectă, curăță suprafețele pe care le lipești, de grăsime, ulei, praf și particule libere. Pentru a permite ca lipirea să se solidifice, una dintre suprafețele lipite ar trebui să fie permeabilă la apă. După ce adezivul s-a uscat foarte bine, este rezistent la apă și  poate fi vopsit cu vopsea acrilică.  De asemenea, este rezistent la temperaturi de la -30°C până la +70°C.

Acum, datorită Penosil Premium All Exterior SpeedFix nici lipirea elementelor decorative din exterior nu va mai constitui o problemă.

Penosil Premium All Exterior SpeedFix este un adeziv cu aderență deosebită, perfect pentru uz exterior. Produsul are o aderență foarte bună cu cele mai multe substraturi și în special la lipirile inițiale. Îl poți folosi fără probleme pe suprafețe umede, deoarece nu provoacă coroziune pe metale. Adezivul rezistă la UV și la intemperii, îl poți vopsi, nu se contractează în timpul procesului de întărire și nu conține componente dăunătoare.

Cu ajutorului acestui adeziv poți lipi elemente decorative din metal, piatră și lemn. Este un produs ce aderă la materiale precum lemn, cărămizi, beton, sticlă, cupru, oțel galvanizat, aluminiu etc.

Înainte de a-l folosi, pentru ca produsul să aibă o aderență cât mai bună, curăță  de praf, de murdărie, grăsimi, ulei și apă toate suprafețele pe care urmează să le lipești. Îl poți aplica în diferite condiții climatice, de la +5°C până la +40°C. Viteza sa de uscare depinde de temperatura și umiditatea mediului. După întărire rezistă la temperaturi de la -40 până la +80.

Cu Penosil Premium SpeedFix All Interior și All Exterior lipești rapid și sigur orice element decorativ din casa ta. Penosil, brandul principal al Wolf Group, pune la dispoziția românilor diverse produse de înaltă calitate (spume poliuretanice, etanşanți (siliconici, acrilici, hibrizi), adezivi, hidroizolanți, masticuri pentru acoperişuri, produse pentru curățare etc.) destinate atât profesioniștilor, cât și utilizatorilor casnici. Achiziționează produse Penosil  și bucură-te de produse de cea mai bună calitate, la prețuri excepționale.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":