Magazin

Avantajele ghiozdanelor cu roți

Câți părinți nu și-au văzut copiii cărând cărți grele în ghiozdane și au suferit gândindu-se la sănătatea spatelui lor? Din păcate, cu fiecare an ce trece cărțile necesare la școală sunt din ce în ce mai multe. La fel de multe sunt și materialele suplimentare, adică notebook-urile, pixurile, creioanele etc. Acest lucru îi determină pe copii să suporte prea multă greutate în spate, ceea ce le poate provoca multe probleme în viitor și poate afecta negativ dezvoltarea lor corespunzătoare.

De aceea, din ce în ce mai mulți părinți aleg pentru copiii lor ghiozdane cu roți. Acestea au multe avantaje pe care toată lumea ar trebui să le știe.

Primul avantaj al ghiozdanului cu roți se referă la capacitate, având în vedere roțile de care dispune, care îi permit să aibă dimensiuni mai mari în înălțime și lățime, astfel încât copiii să nu mai fi nevoiți să îngrămădească rechizitele școlare în el.

Un alt avantaj este acela că împiedică căderea greutății pe spate, deoarece toate greutatea sa este susținută de roți, deci greutatea este mult mai bine distribuită. Singurul lucru pe care copiii trebuie să-l facă este să-l tragă. Poate fi o opțiune mult mai bună, având în vedere că nu afectează sănătatea copiilor.

În ​​cazul în care copiii vor trebuie să-l care pe scări, acesta se poate căra și în spate. Astfel, un alt avantaj al acestui tip de rucsac este faptul că se poate adapta la orice situație care poate apărea.

Prin faptul că cei mici nu trebuie să care greutate în spate, se evită riscul contractării și tensionării umerilor.

În prezent, există o gamă variată de ghiozdane cu roți. Mykitty.ro vă dă posibilitatea să alegeți modelul preferat de copiii voștri, întrucât vă pune la dispoziție diverse modele de ghiozdan tip troler cu personajele preferate ale acestora.

Un alt avantaj pe care ghiozdanul cu roți îl oferă este faptul că se poate alterna brațul cu care se trage ghiozdanul.

În general, ghiozdanul cu roți este mult mai practic, deoarece este mult mai spațios și nu afectează sănătatea celor care îl folosesc.

Dacă decideți însă să alegeți ghiozdane convenționale, vă sfătuim să țineți cont că greutatea totală a unui ghiozdan nu trebuie să depășească 10- 15% din greutatea totală copilului, pentru ca cel mic să nu aibă dureri musculare.

Tipuri de ghiozdane tip troler oferite de Mykitty.ro

Troler/Ghiozdan Super Like Soy Luna

Acest model este unul de înaltă calitate și este imprimat cu celebrul personaj Soy Luna. Este prevăzut cu un compartiment mare, unul mijlociu și un buzunar frontal spațios. De asemenea, dispune de două buzunare laterale tip plasă cu elastic pentru sticlă de apă și alte articole mici. Bretelele sale sunt reglabile, buretate și confortabile.

Este confecționat din material rezistent și impermeabil din 100% polyester. Toate compartimentele sale se închid cu fermoar. Partea inferioară a rucsacului este rigidă și stabilă. Roțile sale sunt mari, silențioase și rezistente. Este prevăzut și cu curele de fixare pe lateral și cu mâner telescopic.

Troler/Ghiozdan Back Up Model K28

Acest rucsac/troler este de înaltă calitate și imprimat cu bulinuțe gri pe fundal negru. Este prevăzut cu un compartiment mare și încăpător pentru manuale și un buzunar frontal spațios. Compartimentul principal este dotat cu buzunar pentru laptop sau tabletă, iar compartimentul din față este dotat cu organizator pentru rechizite și suport pentru chei. Toate compartimentele se închid cu fermoar.

Dispune de două buzunare laterale tip plasă cu elastic pentru sticla de apă și alte articole mici, bretele reglabile buretate și confortabile. Bretelele sunt ascunse într-o husă specială pe spate. Roțile mari sunt silențioase și rezistente. Ele sunt protejate împotriva murdăriei de husa de protecție cu care este prevăzut tolerul.

Trolerul este confecționat din material rezistent și impermeabil, din 100% polyester. Mânerul său telescopic în 2 trepte este ascuns în interior.

Înălțimea de la sol până la capătul mânerului extins este de 93 cm. Partea inferioară a rucsacului rigidă și stabilă. Pe lateral trolerul dispune de curele de fixare.

Pe lângă aceste două modele de trolere, Mykitty.ro vă pune la dispoziție și troler cu Disney Frozen, dar și trolere pentru călătorie destinate celor mici. În plus, aici se pot găsi rechizite școlare și diverse produse utile pentru copii.

De pe Mykitty.ro se pot face întotdeauna cumpărături la prețuri excepționale!

Citeste si...  Experții de pe Biletu-zilei.com oferă cele mai bune ponturi pariuri sportive
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":