Magazin

Cum am reușit să-mi conving părinții să-mi cumpere cel mai tare scaun de gaming

Trebuie să ne obișnuim ușor ușor cu faptul că tinerii din ziua de azi sunt foarte pasionați de tehnologie, gadget-uri și de tot ce ține de online într-un fel sau altul și trebuie să ne aliniem cerințelor. Nu este simplu pentru părinții care nu câștigă foarte mult, dar totuși vor să-l vadă pe cel mic fericit.

Acesta este și cazul vărului meu Andrei care și-a convins părinții să-i cumpere un scanu de gaming ca să poată juca liniștit call of duty sau FIFA după ce le-a prezentat super reducerea de 44% la scaunul Arka B147 care are un design nemaipomenit negru și albastru. Impunător și fascinant. Așa putem cataloga scaunul și tot la fel putem cataloga și reducerea de peste 40%. Nu știu câți s-au gândit până acum că o să prindă vreodată o asemenea ofertă fără să fie black Friday.

Acum vărul meu a scăpat de o grijă și datorită celor de la Promotii-Scaune.ro are un scaun de gaming care l-a făcut să fie foarte fericit. Andrei se gândește să abordeze o carieră în vlogging și să se filmeze în timp ce se joacă cele mai tari jocuri ale momentului. Dar nu putea face acest lucru dacă nu avea un scaun care să-l ajute. În primul rând pentru că sănătatea lui este cea mai importantă. Dacă nu ai scaunul de gaming potrivit atunci s-ar putea să-ți fie foarte afectată coloana după ce petreci ore bune în fața calculatorului, iar mai apoi vorbim despre design. Un aspect de luat în seamă atunci când vine vorba despre o carieră în online.

Mulți nu tind să ofere o atenție sportiă scaunului de gaming și preferă să-și canalizeze resursele financiare pe un PC cât mai performant sau pe un monitor foarte scump, dar acestea îți aduc avantaje doar în zona de gaming. În schimb, scaunul de gaming Arka Luxury B146B o să-ți aducă un plus de confort, o sesiune de gaming mult mai plăcută și foarte multă siguranță.

La cei 12 ani pe care-i are, vărul meu a conștientizat cât de important este să ai un scaun de gaming de calitate pentru că în orice domeniu dacă vrei să faci performanță trebuie să te folosești de produse premium. În cazul meu, când jucam fotbal foloseam mingi originale care desigur că erau puțin mai scumpe, dar era o adevărată plăcere să lovești o asemenea minge. La fel și cu scanul de gaming, e o plăcere să ai un asemenea scaun și e important și ca impact vizual pentru abonații tăi. Să ști că oamenii de pe Youtube sunt foarte atenția orice detaliu. Și nu vrei ca un biet scaun în care n-ai investit deloc să-ți năruie cariera pe care o aveai ca și proiectată în mintea ta.

Citeste si...  Purificarea apei înseamnă sănătate

Trebuia să fi văzut bucuria de pe fața vărului meu când și-a văzut noul scaun. A fost ceva senzațional! Era atât de încântat că imediat cum a primit scaunul a început să-l examineze și să înceapă o sesiune bine meritată de gaming. Parcă m-am văzut pe mine atunci când primeam un echipament de fotbal sau o pereche de mănuși asemănătoare cu ale portarilor celebrii. Este un sentiment tare plăcut și nu multe îl pot egala asta mai ales la vârsta de 12 ani.

Poate că nu să ajungă vărul meu un Youtuber cu un milion de abonați, dar începutul este chiar promițător. Acum are un nou scaun de gaming și tocmai ce și-a schimbat PC-ul. Mai are nevoie de o cameră mai performantă și poate începe să spere la mii de abonați. Cu toții avem vise și trebuie să facem tot ce putem ca să le îndeplinim. Visul vărului meu este să ajungă la 100.000 de abonați până la vâsta de 15 ani. Acum are 12 așa cum spuneam deci nimic nu este imposibil.

Am văzut și lucruri mai grele care au fost realizate. Este nevoie însă de multă muncă, seriozitate și foarte foarte multă imaginație. Imaginația primează în tot ceea ce ține de online-ul zilelor noastre. Sau aproape totul, că acum o să vină programatorii cu argumentele lor care desigur că stau în picioare.

 

Previous ArticleNext Article
Merita sa citesti cele mai bune articole.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":