Magazin

Primul lucru pe care o să-l fac la 18 ani

Toți tinerii așteaptă să împlinească frumoasa vârstă de 18 ani. Unii pentru a-și organiza majoratul, alții din alte motive. Eu însă am un obiectiv clar. Odată ce împlinesc vârsta de 18 ani o să mă apuc de școala de șoferi. Carnetul este esențial în zilele noastre și asta mai ales pentru că vreau să merg la facultate în  București.

Iar la cât de aglomerată este capitala, nici nu cred că mă pot descurca fără mașină. M-am gândit bine și mi-am dat seama că școala de șoferi nu o să fie o problemă. Sunt sigur că o să obțin carnetul încă din prima încercare. Nu mi-e teamă de acest aspect. Însă până nu de mult îmi dădea fiori reci gândul că o să am nevoie de mulți bani pentru a-mi cumpăra prima mea mașină. Și asta e de-a dreptul interesant.

Am spus până nu de mult dintr-un motiv clar. De curând am găsit o soluție excelentă de finanțare. I-am descoperit pe cei de la autorulatebucuresti.ro și nu regret deloc. În primă fază poate părea că este un site precum toate celelalte site-uri pe care găsești mașini second hand de vânzare, dar cei de la Autorulate București au ceva în plus. Un detaliu care face diferența. Hai să-ți spun despre ce este vorba.

Dacă mergi pe site-ul lor o să vezi că poți cumpăra o mașină în rate cu dobândă de 0%. Da, 0%. Și eu m-am uitat de câteva ori până să înțeleg. Pur și simplu eram șocat de ceea ce citisem. Nu-mi venea să cred. Nu de alta, dar este o premieră pentru industria auto din România. Și nu înțeleg cum nimeni nu a luat până acum în coniderare o asemenea chestie. Este ceva nou și revoluționar pentru România și pe mine personal mă ajută foarte mult. Și cred că de aceași părere sunt mulți tineri care se află în situația mea. Partea bună este că opțiunea cu pricina nu este doar pentru tineri. Este pentru toți cei care vor să-și cumpere o mașină bună, dar nu vor să destabilizeze bugetul familiei.

Citeste si...  Cum îți poți răsfăța iubitul de Valentine’s Day

Mi-am ales până la urmă un BMW alb din 2008 care costa 6.000 de Euro. Am zis că mai bine să dau ceva mai mulți bani, dar măcar mai apoi știu că nu o să fiu cu mașina tot în reparații. Vorba aia, dai un ban, dar stai în față. Pentru mașina de 6.000 de Euro urmează să plătesc lunar 250 de Euro timp de 24 de luni. Așa cum ți-am spus și mai devreme, dobândă 0%. Și nu e de glumit cu asemenea chestiuni.

Am uitat să-ți spun despre faptul că nu doar dobânda este 0, și nivelul birocrației este la același nivel. 0! Cu toții ne-am săturat de un milion de aprobări din partea băncilor și cozi interminabile pentru un credit nu foarte mare. Acum tot ce trebuie este să le duci celor de la Autorulate câteva hârtii prin care să dovedești că ești în regulă și poți obține împrumutul.

  • Trebuie să completezi un acord de verificare ANAF pentru confirmarea salariului net
  • Să completezi un acord de verificare la Biroul de credit pentru verificarea istoricului de creditare.
  • Și în ultima fază să duci o copie după actul de identitate.
  • Poți trimite aceste formulare pe Whatssup sau pe adresa de mail a celor de la autorulate

Cam atât, în plus dacă ai nelămuriri găsești toate detalile de care ai nevoie chiar pe site-ul lor.

În opinia mea nu sună rău deloc. Și chiar m-am mirat până acum că în România, țara în care sunt o mulțime de mașini second hand nimeni nu a reușit să implementeze un asemenea sistem de creditare. Cu siguranță o să prindă foarte bine și o să vedem în România mașini second hand de o mai bună calitate, scăpând altfel de mașinile aduse din Germania sau Bulgaria și cumpărate cu maxim o mie de Euro, dar mașini care poluau extrem de mult.

Dacă te regăsești în povestea mea, te îndemn și pe tine să apelezi la cei de la autorulatebucuresti.ro și să-ți cumperi o mașină second hand de calitate. Primești un sprijin imens de la cine nu te așteptai, autorulatebucuresti.ro.

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":