Magazin

Cadouri de Crăciun pentru copii, cadouri în limita posibilităților

Perioada sărbătorilor de Crăciun este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate perioade din an. Dincolo de spiritul religios și de frumoasele colinde interpretate de copii, această perioadă fermecătoare are de-a face cu ideea de a împărtăși timp și daruri atât cu cei dragi, cât și cu cei mai puțin apropiați.

În această perioadă uităm de supărări, de stres, de ritmul mult prea agitat al vieții. În această perioadă devenim parcă mai buni, ne apropiem mai mult de cei dragi sau de cei ce au nevoie de ajutorul semenilor lor, și dăruim. O facem din suflet și pentru suflet.

Din păcate, în restul anului, ritmul vieții noastre este unul frenetic. Zi de zi ne aflăm într-o competiție continuă, nu suntem conștienți de valoarea timpului pe care îl pierdem și pe care nu  ni-l petrecem alături de ceilalți.

Uneori, acest lucru se reflectă în atitudinea pe care o avem față de Crăciun și în sfârșit, față de cumpărăturile pentru cei dragi, adică față de cadouri.

Așadar, dacă toate aceste lucruri se întâmplă în lumea adultă, ce se întâmplă cu cei mici? Ei sunt oglinda în care privim când știm foarte bine ce le transmitem cu privire la această mare sărbătoare.

De obicei, cererea de cadouri din partea acestora esre excesivă și, ca adulți, nu știm cum să rezolvăm această problemă. Ei bine, în acest proces sunt implicate două aspecte fundamentale ale educației oferite de familie:

– gestionarea aspectului emoțional

– impunerea de limite

De mici, copiii învață să aibă emoții și, de asemenea, să le gestioneze. Emoțiile oferă energie, organizează și motivează funcționarea adaptivă și depinde de procesele care reglează emoțiile. În mod normal, părinții sunt cei care gestionează modalitatea în care copiii își exprimă emoțiile, dar, puțin câte puțin, micuțul începe să-și gestioneze singurul emoțiile.

Acest lucru vă ajută să organizați procese emoționale atunci când vine vorba de controlul comportamentului lor. Adică îi ajutați pe copii să gestioneze sentimentul de frustrare care apare atunci când nu primesc tot ceea ce doresc atunci când vor. Copiii își vor adapta cererile la regula stablilită în casă. Dacă, dimpotrivă, toate cerințele lor sunt îndeplinite, este posibil ca acesta să fie modul în care vă asumați rezolvarea conflictelor din casă (lacrimi, lipsă de interes și motivatie, țipete etc.).

Prin urmare, procesul de gestionare a furiei sau a tristeții apărute fiindcă nu au primit toate jucăriile pe care le-au cerut este un efort continuu între părinți și copii. De multe ori au atât de multe lucruri încât nu știu ce să ceară, de aceea este esențial ca în acest moment să luați în considerare cadourile care să-i surprindă cu adevărat. Nu este o chestiune de cantitate, ci de calitate.

Este indicat să-i implicați pe copiii voștri în cererea de cadouri, ajutându-i să se maturizeze și să fie mai autonomi în funcție de vârsta lor. Odată cu implicarea lor în cererea de cadouri le veți da o lecție pe care nu o vor uita toată viața.

Aceasta este, prin urmare, importanța stabilirii unor limite în ceea ce privește cererea de cadouri. Sunt limite care trebuie luate în considerare în momentul în care copiii încep să-i scrie Moșului.

În plus, ca părinți trebuie să rezistați tentației de a le oferi totul, deoarece acst lucru nu este cea mai bună soluție. Trebuie să fiți în stare să vă gestionați foarte bine emoțiile, reacția voastră față de copiii voștri, entuziasmul vostru de Crăciun și impulsivitatea voastră.

În niciun caz cadourile de Crăciun nu trebuie să compromită finanțele familiei. Trebuie să le explicați copiilor că Moș Crăciun trebuie să ofere daruri copiilor din întreaga lume și că în sania lui trasă de reni nu încap foarte multe cadouri.

Atunci când sunt motivate, copiii înțeleg limitările și este uimitor cât de repede se adaptează noii situații.

Nu este ușor să alegi cadoul potrivit pentru copii, dar nici nu este foarte dificil când ai alături un magazin online care îți pune la dispoziție diverse produse, care se pot transforma în cadouri de Crăciun pentru copii. Mykitty.ro este  locul unde puteți oricând intra pentru a găsi produse pe gustul copiilor, la prețuri fără concurență.

Vă recomandăm să intrați și să alegeți de pe acum cadoul potrivit pentru cei mai ascultători și înțelegători copii. Cumpărături lipsite de griji vă dorim!

 

Citeste si...  Interioarele prind contur cu modelul de tapet potrivit de pe xtdeco.ro
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":