Magazin, Promo

Cotă surpriză pentru pariurile pe golgheterul Ligii I

Lupta pentru titlul de cel mai bun marcator al Ligii I este cel puțin la fel de palpitantă ca și cea pentru „coroana” de campioană, mai ales că golgheterul poate proveni și dintr-o echipă care nu are nicio șansă să termine sezonul pe locul I.

Betano România, sponsorul de titlu al Ligii I, a publicat oferta antepost pentru primul eșalon, iar cotele fixate pentru golgheterul competiției propun o surpriză: Alexandru Mitriță, de la U Craiova, este văzut de bookmaker drept principalul favorit la câștigarea acestui titlu, în contextul în care majoritatea specialiștilor se așteaptă ca lupta să se dea, ca și campionatul trecut, între Harlem Gnohere, de la FCSB, și George Țucudean, de la CFR Cluj.

 

Olteanul este în grafic

 

Începutul de sezon confirmă așteptările celor de la casa de pariuri online: atacantul lui U Craiova este pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori după desfășurarea unui sfert din campionatul regulat, cu 8 goluri în 8 meciuri.

Gnohere și Țucudean sunt din nou „umăr la umăr” cu câte 6 reușite, tot atâtea câte are și Florinel Coman, una dintre revelațiile începutului de campionat ca și număr de reușite. Coman nu a avut evoluții de senzație, dar s-a lipit la gol: o lovitură liberă în meciul cu Sepsi, o pasă primită de la adversar în derby-ul cu CFR Cluj…

Dintre cei patru fotbaliști menționați până acum, toți cu profil ofensiv, Mitriță are avantajul că este jucătorul pe care îl caută toate baloanele la U Craiova, fiind liderul incontestabil al echipei după plecarea lui Alexandru Băluță.

Gnohere și-a făcut treaba până acum, dar poziția de vârf împins în „unsprezecele” de start al „roș-albaștrilor” poate fi revendicat, de la un moment dat, și de Raul Rusescu. De asemenea, Florinel Coman nu are garantat locul de titular.

În ceea ce-l privește pe George Țucudean, el este un oportunist și își trece des numele pe tabela de marcaj, dar nu este perceput ca „starul lui CFR”. De fapt, la o primă strigare, campioana nu are vedete, ci o echipă bine închegată.

 

Cote antepost pentru golgheterul Ligii I în sezonul 2018/2019

 

Între primii nouă fotbaliști cotați cu șanse la titlul de golgheter sunt și câteva nume neașteptate înainte de startul sezonul, printre care Nicușor Bancu, Andrei Cristea, dar mai ales Carlos Fortes, atacantul portughez al lui Gaz Metan Mediaș care a avut un start de campionat impresionant.

Citeste si...  Videochatul - Un raspuns pentru femeile in cautare de job

Cea mai mare cotă (30.00) dintre cei luați în calcul de operator o au Florin Tănase (FCSB), Ianis Hagi (Viitorul), Valentin Alexandru (Dunărea Călărași) și Ndiaye Mediop (Dunărea Călărași) – 30.00.

 

Alexandru Mitriță (U Craiova) – 3.50

Harlem Gnohere (FCSB) – 4.00

Florinel Coman (FCSB) – 5.00

George Țucudean (CFR Cluj) – 6.00

Nicușor Bancu (U Craiova) – 10.00

Carlos Fortes (Gaz Metan Mediaș) – 12.00

Dennis Man (FCSB) – 15.00

Andrei Cristea (Poli Iași) – 18.00

Diogo Salomao (Dinamo) – 18.00

 

O mențiune specială trebuie făcută pentru Azdren Llullaku (Astra), care a fost golgheterul României în sezonul 2016/2017. Albanezul are cota 20.00 să fie cel mai bun marcator și în acest campionat.

 

Topul golgheterilor după 8 etape

 

După cum arată topul golgheterilor din Liga I după 8 runde, Mihai Roman II și Ibrahima Tandia ar putea emite și ei pretenții în lupta pentru cei mai prolifici marcatori. Atacantul lui Sepsi Sf. Gheorghe a continuat evoluțiile bune din sezonul precedent și nu s-ar mira nimeni ca el să se transfere la o echipă cu pretenții mai mari până la finalul campionatului.

 

Alexandru Mitriță (U Craiova) – 8

Harlem Gnohere (FCSB) – 6

Florinel Coman (FCSB) – 6

George Țucudean (CFR Cluj) – 6

Carlos Fortes (Gaz Metan Mediaș) – 4

Dennis Man (FCSB) – 3

Diogo Salomao (Dinamo) – 3

Mihai Roman II (FC Botoșani) – 3

Nicușor Bancu (U Craiova) – 3

Ibrahima Tandia (Sepsi Sf. Gheorghe) – 3

 

Cifrele din sezonul trecut

 

În campionatul precedent, podiumul golgheterilor a fost următorul:

 

Harlem Gnohere (FCSB – 31 meciuri), George Ţucudean (Viitorul / CFR Cluj – 34 meciuri) – 15 goluri

Paul Batin (Concordia – 33 meciuri) – 13 goluri (trei din penalty).
În sezonul 2017-2018, Alexandru Mitriță a marcat 12 goluri.

În acest moment, cel mai indicat pariu pare a fi cel pus pe Harlem Gnohere, la o cotă de 4.00. Francezul are golul în sânge și nu e puțin să îți multiplici miza de patru ori!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":