Magazin

Cele mai bune sfaturi pentru organizarea bucătăriei

Menținerea ordinii în bucătărie este, uneori, complicată. Cu siguranță visezi să ai o bucătărie ca în reviste, în care totul este  perfect ordonat ca și cum cineva ar fi făcut o magie. Dar, desigur, acest lucru nu este posibil. Pentru a avea o bucătărie ca în reviste, este necesar să se mențină ordinea și de aceea îți vom spune cum să-ți organizezi bucătăria într-un mod rapid și simplu. Vei avea nevoie doar de accesorii pe care le poți găsi în magazinele care comercializează produse destinate bucătăriilor.

Așadar, dacă dorești câteva sfaturi pentru a menține bucătăria întotdeauna organizată (și astfel găsi întotdeauna ceea ce cauți), citește acest articol și pune aceste sfaturi în practică.

Etajere auxiliare

Etajerele auxiliare, în special cele cu roți, sunt foarte utile în toate bucătăriile, fie că este vorba de o bucătărie mare sau de o bucătărie mică. Poți utiliza aceste etajere pentru a pune fructe, legume și pâine, de exemplu, dar poți, de asemenea, să le utilizezi pentru a-ți organiza sticlele sau cutiile de legume. Indiferent ce pui pe ele, etajerele auxiliare sunt întotdeauna o opțiune bună.

Organizează capacele

Nu știu dacă ți s-a întâmplat, dar în general tuturor li se întâmplă. Nu știu cum o fac, dar întotdeauna reușesc să nu găsească capacul potrivit atunci când trebuie. Ce înseamnă asta? Ei bine, mai mult de o oală în bucătărie este fără capac. De aceea poți începe să organizezi capacele

Poți monta pe perete niște rafturi sau un suport metalic pentru reviste. Ambele opțiuni sunt la fel de utile. Cu această metodă nu vei pierde niciun capac.

Coșuri de pe perete

Uneori, cu toții uităm că pereții pot fi, de asemenea, folosiți pentru depozitare, pe lângă faptul că reprezintă o metodă decorativă ideală, în special pentru bucătăriile cu decor rustic. O opțiune bună este să pui rafturi metalice, de exemplu, dacă ai o bucătărie în stil industrial și să pui toate cutiile pentru legume, condimente și cereale.

O altă opțiune este plasarea unei plăci de lemn pe perete și să pui niște coșuri pentru fructe și legume. Aceasta este, fără îndoială, o opțiune foarte bună, deoarece este foarte elegantă și plăcută din punct de vedere vizual.

Citeste si...  Cum să îi organizezi fetiței tale cea mai specială petrecere?

Organizatori în interiorul mobilierului

O modalitate bună de a economisi spațiu este plasarea organizatorilor în interiorul mobilei. În acest fel vei organiza mult mai bine spațiu și, plus, vei economisi mult spațiu. Vei putea pune mai multe lucruri în același spațiu. De asemenea, vei scăpa de pus în ambalaje din plastic  alimentele. Cu toții știm că nu sunt prea sănătoase.

Compartimente pentru frigider

În frigider, spațiul este adesea risipit prea des. Începem să punem lucrurile fără ținem cont de ordine. De aceea, dacă vrei să economisești spațiu (și ca lucrurile să nu expire fără să știi), îți recomandăm să utilizezi compartimente de metacrilat pentru această zonă a bucătăriei. Poți cumpăra două tipuri, recipiente mari și recipiente potrivite pentru sticle.

Puteți avea frigiderul împărțit pe secțiuni, după data de expirare sau pe alimente, după cum îți convine cel mai mult. Astfel organizat, întotdeauna frigiderul va fi bine ordonat  și gata de utilizare. În plus, ordinea nu înseamnă doar că lucrurile nu expiră deoarece stau în frigider.  Presupune, de asemenea, că frigiderul va fi mult mai curat, deci va trebui să cureți frigiderul mai mai rar.

După ce ai pus în practică aceste sfaturi, îți mai recomandăm ceva în caz că ți-ai dat seama că în din bucătăria ta mai lipsesc câteva lucruri, adică niște scaune de bucătărie de calitate.

Achiziționarea lor să știi că se face foarte rapid. Dai clic, explorezi, alegi modelele care crezi că se potrivesc în bucătăria ta, faci comandă și în scurt timp vei primi scaunele cu care vei reuși să dai un aspect modern bucătăriei tale bine organizate.

Unde trebuie să faci clic? Pe promotii-scaune.ro, magazinul online cu o gamă variată de scaune pentru bucătărie și nu numai. Poți alege scaune tapițate cu piele ecologică, cu structură din metal, fie scaune tapițate cu material din imitație din piele, cu structură din lemn.

Alegerea îți aparține. Însă, indiferent de alegerea ta, să știi că vei face achiziții de cea mai bună calitate și la un preț excepțional. Intră acum pe site și profită de prețurile hot, nu vei regreta. Spor la organizare!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":