Magazin

Rafturile metalice și creșterea vânzărilor într-un magazin

În momentul când deschizi un magazin scopul principal va fi atragerea atenției consumatorilor, dar pentru a face acest lucru ai nevoie de strategii bine puse la punct cu ajutorul cărora poți influența decizia de cumpărare a clienților.

Această așa numită manevră din punct de vedere profesional se numește merchandising. Așadar, dacă vrei să-ți crești vânzările magazinului tău te sfătuiesc să alegi rafturi pentru magazin, care îți vor permite să-ți expui produsele într-un mod cât mai eficient pentru a crește vânzările magazinului.

Rafturionline.ro are soluțiile pentru magazinul tău. Aici vei găsi diverse modele de rafturi metalice pentru magazin, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivul într-un timp cât mai scurt.

Ordine și stimulare

În domeniul marketingului și publicității se pune accent în prezent, pe modul de prezentare și aranjare a produselor în magazin. În orice punct de vânzare se pornește de la o strategie care are în vedere spațiul expozițional.

Pentru evidențierea spațiului expozițional trebuie să dispui de rafturile corecte, care permit produsului tău să arate apetisant chiar dacă nu este comestibil.

Scopul este de a stimula clienții prin dispunerea produselor, să faci acest lucru într-o manieră ordonată și să te bazezi pe  strategia vizuală. De exemplu, poți aranja piesele în funcție de culoare și la înălțimea capului unui adult de înălțime medie.

.În prezent, Rafturionline.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de rafturi potrivite pentru magazin, special concepute pentru expunerea  produselor într-un mod cât mai eficient posibil, astfel încât să determini consumatorii să le cumpere.

Pune-te în locul clientului

Articolele organizate într-un mod diferit și creativ vor fi întotdeauna mai atractive decât o grămadă de produse, mai ales dacă utilizatorul caută un raport bun calitate/preț. El va fi întotdeauna atras de produsele frumos ordonate pe rafturi.

Nu exagera însă cu creativitatea, amintește-ți că nu trebuie să-i fie teamă clientului să ajungă la un produs. Prin urmare, ai grijă cum aranjezi marfa astfel încât acesta să poate ajunge la produsul dorit, cu ușurință.

Alegerea rafturilor corecte

Obiectivul este de a crește vânzările și de a roti bunurile, iar pentru a ți-l atinge trebuie să alegi un raft care să nu depășească spațiul în care va fi plasat și de a facilita cumpărarea produselor de către clienți.

Citeste si...  Ce trebuie să ai în vedere atunci când apelezi la un service de termopane?

Alege rafturile în funcție de tipul de magazin pe care îl ai. Frameworks Srl, compania care comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine alimentare, rafturi depozitare, rafturi magazin, îți pune la dispoziție în magazinul online de care ți-am amintit mai sus tot ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale.

Ia în considerare faptul că trăim într-o perioadă extrem de agitată și nu avem timp de pierdut. Din acest motiv, te sfătuiesc să alegi rafturi care să-ți permită expunerea produsului imediat, iar articolele să fie vizibile și la îndemână. Iată ce rafturi metalice pentru magazin poți alege colaborând cu Rafturionline.ro.

Raft modular de perete

Rafturile metalice modulare de perete de la Frameworks sunt fabricate dintr-o tablă de oțel de 0.8 mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliță este construită cu ranforsare dublă astfel încât poți așeza pe ele fără probleme greutăți de până la 100 kg.

Pentru a exista un echilibru, este indicat să amplasezi produsele pe suprafața întregii polițe. Rafturile comercializate de sunt extrem de flexibile, cu multiple posibilități de exploatare și le poți monta foarte ușor.

Raft magazin de mijloc tip gondolă

Rafturile de mijloc de acest tip sunt formate din 8 polițe, câte 4 de o parte și de cealaltă a raftului sau 10 polițe câte 5 de o parte și de cealaltă a raftului. Datorită calității extraordinare, fiecare poliță poate susține o greutate de 100 kg.

Dincolo de aceste două tipuri de rafturi, mai poți achiziționa de pe site și raft perforat/rafturi metalice cu cârlige, raft metalic colț interior 45 de grade sau de 90 de grade, raft metalic colț exterior, capăt gondolă pentru rafturile de mijloc, raft pâine pentru magazin, raft legume-fructe, raft de legume-fruce cu plafon și oglindă.

După cum poți observa, există o gamă variată de rafturi pe care le poți folosi pentru a-ți amenaja eficient magazinul astfel încât să-ți crești vânzările. Acestea sunt fabricate să reziste pe termen lung, în ciuda solicitărilor zilnice din partea comerciaților și clienților. Arată foarte bine din punct de vedere estetic, iar impactul vizual este unul maxim.

Achiziționează-le, amplasează-le și convinge-te de ceea ce ți-am spus!

Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":