Magazin

Câștigurile mari în videochat se construiesc pas cu pas

Cine nu și-ar dori ca lună de lună venitul salarial să fie unul cu cât mai multe zerouri? Cine nu visează să se bucure de un job care să îi permită să își satisfacă orice capriciu? Ei bine, unul dintre aceste job-uri poate fi găsit în domeniul videochat-ului, acolo unde salariile pot ajunge la 5, chiar 6 cifre în euro pe an pentru anumite modele de videochat.

Există numeroase reportaje și materiale în media prin care activitatea de model de videochat este prezentată ca fiind remunerată fantastic. Iar cei care nu cunosc acest domeniu și care aud aceste știri consideră că aceste sume uriașe sunt datorate activității imorale pe care aceste modele de videochat le-ar practica. Trebuie spus că ambele perspective sunt puțin exagerate. Și spunem acest lucru pentru că există numeroase mărturii ale persoanelor angajate în domeniul videochat-ului, la studiouri care funcționează perfect legal, care afirmă că meseria de model videochat nu presupune neapărat îmbrăcăminte sumară și discuții pe teme sexuale, ci mai degrabă clienții acestor site-uri caută persoane de sex opus cu care să poarte o conversație pe diverse teme și persoane cu care să simtă că pot să comunice. Pe de cealaltă parte, faptul că multă lume consideră că un job în industria videochat-ului înseamnă doar o activitate imorală din care se câștigă foarte bine este datorat unei slabe informări și unor idei preconcepute cu privire la această activitate destul de recent apărută în lume, în ultimii 10-15 ani, odată cu dezvoltarea pe scară foarte largă a internetului.

Trebuie spus că pentru a avea câștiguri foarte mari din activitatea de videochat, trebuie multă răbdare, dedicare pentru această activitate și îmbunătățirea constantă a comunicării și relaționării cu clienții. Foarte multe modele care doresc să lucreze în industria videochat-ului cred că se pot îmbogăți peste noapte doar lucrând câteve ore pe zi și pot să trăiasc imediat o viață de lux. Realitatea este departe de a fi așa și trebuie spus că pentru a ajunge la venituri cu 5 sau 6 cifre în euro la nivel anual trebuie să acumulezi multă experiență și să ai un renume în industrie.

În primele 3-4 luni fiecare model videochat este pregătit temeinic prin diverse cursuri de formare în domenii precum limba engleză, psihologie, actorie și tehnica conversației. Având în vedere că majoritatea clienților sunt din America de Nord și din Vestul Europei, limba engleză trebuie cunoscută la un nivel foarte bun pentru a putea avea câștiguri substanțiale ulterior. În aceste luni de formare, modelele videochat nu au foarte mult timp pentru a lucra propriu-zis și prin urmare veniturile nu au cum să fie foarte mari.

Ulterior, după aceste luni de pregătire, modelele încep să lucreze propriu-zis și să folosească cunoștințele acumulate pe durata training-urilor la care au participat. Dacă nu au un renume în domeniul videochat-ului, atunci câștigurile nu vor fi din start foarte mari și pentru a-ți face un renume trebuie să lucrezi cel puțin 7-8 ore pe zi. Iar acest lucru necesită efort, implicare și dedicare acestei activități. Făcută doar ocazional, nu poți câștiga foarte mult din activitatea de model videochat.

Iată deci că pentru a câștiga mult ca și model videochat este necesară parcurgerea unor pași și aceste câștiguri substanțiale pot veni, dar nicidecum imediat, ci doar în timp. Deși multe studiouri videochat promit profituri uriașe și obținute rapid, atunci când alegi studioul de videochat pentru care să lucrezi trebuie să alegi cu atenție și să alegi un studio care nu îți promite o viață luxoasă obținută peste noapte.

Un astfel de studio care face angajari videochat Bucuresti și care nu promite mai mult decât poate oferi este CamStars. Pentru că nu doresc să creeze așteptări deșarte acelor modele interesate de angajari videochat Bucuresti, CamStars nu promite încasări fantastice din prima lună și te informează foarte clar de faptul că este nevoie de muncă, dedicare, implicare și seriozitate pentru a avea venituri foarte mari ca model videochat. Iar pentru a reuși în acest domeniu, CamStars îți oferă un contract de muncă pentru a te asigura că poți să îți faci planuri pe termen lung și că poți să te bucuri foarte curând de independență financiară.

Dacă aceste informații privind angajari videochat Bucuresti la studioul CamStars sună interesant pentru tine, poate este momentul să iei legătura cu acest studio pentru mai multe detalii. Poți face acest lucru telefonic, la numărul 0744-784-477 sau intrând pe site www.camstars.ro și completând formularul lor de contact.

Citeste si...  Trucuri despre alegerea celui mai bun scaun de gaming ergonomic
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":