Magazin

Trăsături cheie pe care fiecare scaun de gaming ar trebui să le aibă

Gaming-ul nu are ca obiectiv câștigarea de curse virtuale, înfrângerea altor jucători și explorarea unor noi lumi. Împrejurimile dvs. imediate, cum ar fi biroul și scaunul în care vă aflați, vă influențează experiența de joc. Cu un scaun de calitate, vă puteți concentra cu adevărat la acțiune și puteți profita din plin de timpul pe care îl aveți la dispoziție. Cel mai bun lucru este că nu vor exista dureri de spate sau articulații rigide. Prin urmare, iată câteva caracteristici cheie pe care trebuie să le aibă fiecare scaun de gaming:

Compatibilitatea sistemului

Atunci când cumpărați un nou scaun de gaming, primul lucru pe care ar trebui să-l verificați este compatibilitatea sistemului. Asigurați-vă că scaunul este compatibil cu PC-ul, PS3, Xbox 360, iPod, home theater sau computer Mac. În general, modelele mai noi îndeplinesc aceste cerințe.

Design

Scaunele de gaming sunt extrem de diverse în ceea ce privește culorile, dimensiunile și stilurile. Unele sunt clasice și pot fi utilizate în birou, în timp ce altele au un design sportiv. Dacă vreți să vă cumpărați un scaun de gaming puteți opta pentru scaune de gaming stil racing, scaune de gaming beanbag, scaune înclinate și scaune de gaming pentru copii. Multe modele dispun de un cadru robust, mecanism pivotant, spătar cu husă din material textil, suport pentru gât, cotiere reglabile pentru brațe sau suport pentru spate. Este recomandat să alegeți unul care să se potrivească cu decorul camerei, oferind în același timp confort și funcționalitate. De exemplu, un scaun stil racing nu este cea mai bună opțiune pentru un living clasic sau un birou.

Material

La fel ca și în cazul scaunelor obișnuite, există scaune de gaming cu tapițerie din piele, material textil, poliuretan, vinil. Decizia vă aparține. Scaunele cu tapițerie din piele sunt rezistente la pete și pot fi ușor curățate. Dacă transpirați mult sau nu aveți aer condiționat, alegeți un scaun cu tapițerie din material textil. Materialul textil este respirabil și previne transpirația. Scaunele din vinil nu sunt scumpe, dar nu rezistă în timp. Din acest motiv, vă recomandăm să evaluați opțiunile pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Confort

Un scaun bun ar trebui să ofere confort în timpul sesiunilor lungi de gaming. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care suferă de dureri de spate în partea inferioară sau stau într-o poziție proastă. Cel mai bine este să căutați un model cu caracteristici ergonomice, suport pentru gât, tetieră, suprafață mare de așezare, înclinare în trei sau cinci puncte și suport rezistent pentru coloană. Unele scaune de gaming au spătar reglabil, cu funcție de înclinare cu mecanism de blocare.

De asemenea, dispun de funcția de balans, care permite scaunului să poată fi înclinat până la 12 grade în orice poziție. Acest lucru previne rigiditatea musculară și articulară.

Caracteristici scaune

Decideți ce așteptări aveți de la un scaun de joc. Pentru a alege scaunul potrivit vă recomandăm să intrați pe promotii-scaune.ro, pentru a alege scaunul potrivit.

În acest magazin online aveți garanția că veți găsi scaunul de gaming dorit, la cel mai bun preț. De exemplu, dacă ar fi să ne alegem un astfel de scaun, ne-am alege Scaunul de gaming Arka b56 Eagle, blue, piele anti transpiratie, perforată, ecologică.

De ce? Pentru că materialul cu care este tapițat este piele premium care emană o strălucire atrăgătoare combinând confortul contemporan. Totodată, acest model este un scaun cu un design ergonomic construit cu grijă și atenție la detalii. Dispune de piston cu gaz ce poate susține o greutate de până la 120 kg. Are și două perne incluse, poziționate pentru a susține partea de mijloc și gâtul. Spătarului scaunului se înclină până la 180 de grade. Datorită cadrului metalic, scaunul este extrem de sigur și rezistent.

Odată achiziționat veți înțelege care este diferența între un scaun obișnuit și un scaun de gaming de cea mai bună calitate. Așadar, dacă vreți să faceți o bună investiție, vă recomandăm să nu mai zăboviți niciun minut și să vă cumpărați un scaun care vă va ajuta să vă îmbunătățiți experiența de joc.

Datorită faptului că veți avea parte de confort în timpului jocului, vă veți putea concentra mai bine asupra lui și astfel veți reuși să-l finalizați cu succes.

Spor la cumpărături vă dorim!

Citeste si...  Tot ce trebuie să știi despre pompe submersibile
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":