Magazin

Essiac + Myo Sun Plus pentru un organism sanatos si fertil

Essiac + Myo Sun Plus pentru un organism sanatos si fertil

Formula speciala a suplimentului alimentar Essiac, este constituita din plante medicinale si naturale. Acesta asigura eliminarea completa a toxinelor, o crestere semnificativa a imunitatii si imbunatatirea tuturor organelor. In fiecare zi, sute de celule canceroase se formeaza in corpul uman si numai imunitatea ridicata este capabila sa recunoasca si sa distruga efectele negative din organism. Insa, mediul poluat, nutritia proasta, aditivii nocivi din alimente, invaziile helmintice si fungice (in special Candida, care cauzeaza durere la femei), paralizeaza in mod inevitabil imunitatea. Astazi, cancerul se situeaza pe primul loc in mortalitate, dupa bolile cardiovasculare. In acest caz, doar imunostimulantii, asa cum este Essiac, te pot salva. Essiac este un imunostimulant care ofera organismului rata zilnica a tuturor nutrientilor si poate fi cumparat din magazinul online Bioo.ro.

Principalele avantaje ale utilizarii

Prevenirea cancerului este unul dintre primele beneficii pe care le ofera Essiac. In al doilea rand este un sprijin pentru sistemul imunitar slabit de cancer. In al treilea rand curata sangele infectat si activeaza cresterea celulelor sanatoase noi. Stimularea acceleratiei unui efect pozitiv in tratamentul bolii. Radacinile, frunzele de sorrel, scoarta de stejar, radacina de rubarba si multe altele, contin o cantitate imensa de taninuri. Produsul 100% natural indeparteaza mucusul depus din celule si imbogateste complet organismului slabit si sistemul endocrin cu vitamine si oligoelemente utile. Suplimentul certificat curata ficatul si pancreasul de acumulari si toxine.

Myo Sun Plus pentru femeile cu infertilitate

În prezent, experții în domeniul reproducției lucrează în condiții destul de dificile: sarcina apare la o vârstă mai tarzie, numărul mare a femeilor cu vârstă reproductivă cu exces de greutate, rezistența la insulină, trombofilia crescuta, ceea ce duce la necesitatea unei pregătiri pregravice speciale și, dacă este necesar, a unei proceduri de fertilizare extracorporală.

Myo Sun Plus un supliment alimentar de succes

Myo Sun Plus este unul dintre metaboliții endogeni umani care au un impact semnificativ asupra funcționării tuturor țesuturilor, inclusiv a sistemului reproducător. Acest medicament poate fi cumparat din magazinul online Bioo.ro si are rolul de a imbunătăți calitățea ovocitelor, care este importantă pentru sarcină, în special atunci când se utilizează tehnologia IVF. Ovocitele de înaltă calitate fertilizează mai bine, se dezvoltă în embrioni de înaltă calitate, ceea ce este cu siguranță important pentru nașterea unui copil sănătos. Calitatea unui ovocitar depinde de mediul fiziologic în care se dezvoltă. 

 

Citeste si...  Cum evaluezi starea unei mașini second hand?
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":