Magazin

De ce ai nevoie de un scaun de gaming pentru biroul tău?

Te-ai mutat într-un birou nou și nu l-ai mobilat încă? Înainte de a-l amenaja citește acest articol și cel puțin în legătură cu noul tău scaun îți vei face face o idee despre ce ți se potrivește cel mai bine.

Biroul este locul unde îți petreci o bună parte din timpul tău treaz. În fața calculatorului sau citind documente, indiferent de profilul afacerii tale, activitățile fizice pe care le desfășori sunt aceleași. De aceea, pentru a putea fi productiv, este absolut vital să faci ca acest loc să fie unul cât mai confortabil.

Disconfortul la birou este cauzat în cele mai multe cazuri de scaunul pe care stai așezat. Dacă acesta nu îți ține coloana vertebrală în permanență într-o poziție sănătoasă, ajungi să pleci acasă cu dureri de mușchi și de oase care cu greu se vindecă până a doua zi, dimineața. Iar într-un final, din cauza poziției chinuitoare, mersul la muncă devine o povară. Așa că ia atitudine înainte să se întâmple așa ceva!

 

Secretul persoanelor pe care nu le deranjează șezutul la birou

Știi pe cine nu deranjează să stea așezat pe scaun ore în șir? Pe gameri! Iubitorii de jocuri pe calculator își petrec și jumătate de zi în fața calculatorului fără a se plânge vreodată de dureri de spate. Și știi de ce? Pentru că înainte de orice, ei investesc în confort și caută să folosească doar scaune de gamingîn care șezutul se transformă o plăcere. Urmează-le exemplul!

 

3 Motive pentru care și tu ai nevoie de un scaun de gaming, chiar dacă nu te joci

 

#1 Confortul duce la productivitate

Nimic nu îți distrage mai mult atenția de la lucrurile cu adevărat importante decât durerea fizică. Când suferi de ceva mintea nu mai poate să se concentreze și încearcă să se canalizeze pe sursa durerii pentru a o elimina. Iar când vorbim de dureri de spate, munca de la birou este cu adevărat compromisă.

Previne durerile de spate înainte ca aceastea să se instaleze și investește într-un scaun de gaming pentru biroul tău, cu toate dotările. Chiar dacă nu te joci la calculator la birou, suportul special pentru gât, spate, zona lombară și coate te va ajuta să treci mai repede peste provocările zilei și să te dedici trup și suflet muncii.

 

#2 Te simți ca un împărat

 

Așa cum și pentru gameri este mai simplu să înfrângă inamicii direct de pe tronul lor, la fel îți va fi și ție să dai gata contractele de pe al tău. Un scaun de gaming îți asigură confortul necesar pentru a te simți ca un împărat în propriul birou și de ce nu, măcar în pauze, te va ajuta să răpești câteva minute de somn.

Când colegii îți sunt plecați la masa de prânz sau pur și simplu toată lumea savurează o clipă de răgaz, rabatează spătarul scaunului și acordă-ți un un moment de pace. În doar câteva clipe te vei simți revigorat și pofta de muncă va fi recâștigată.

Și nu în ultimul rând, scaunul de gaming are un design aparte. Nu este chiar minimalist din punct de vedere estetic, dar cu siguranță are prestanță și trece greu neobservat.

 

#3 Te ajută să faci economii

 

Când vine vorba de un birou nou, cheltuielile se adună. De aceea, probabil că nu consideri o prioritate un scaun de gaming costisitor. Dar pentru calitatea sa și materialele rezistente din care este fabricat, chiar dacă pare mai scump inițial decât un scaun de birou obișnuit, pe termen lung este mai convenabil.

Un scaun de gaming nu se strică la fel de repede ca unul de birou. Părțile sale mobile sunt special confecționate să reziste la uz îndelungat. În plus, componentele sale textile se curăță ușor. Și de cele mai multe ori sunt fabricate din materiale care nu absorb mirosurile și nici nu te încălzesc în zielele toride de vară.

 

În loc de concluzie

Scaunele de gaming nu sunt doar pentru gameri. Dacă petreci mult timp în fața calculatorului, indiferent de felul cum îl folosești, este recomandat să utilizezi un scaun de gaming. Spre deosebire de un scaun de birou obișnuit, acesta îți aduce ca beneficii confortul și prestanța, iar în timp, după utilizări repetate, își amortizează investiția.

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":