Magazin

Ninja, cel mai celebru streamer din lume, a plecat de pe Twitch

Dacă ești pasionat de jocuri video, cu siguranță știi că lumea streaming-ului a devenit mai puternică ca niciodată și că unii jucători au devenit celebrități internaționale în lumea jocurilor video. Și da, probabil ai ghicit: vorbim despre Ninja, cel mai cunoscut streamer din lume.

Cel mai bun jucător Fortnite și-a retransmis istoric jocurile pe Twitch, platforma care câștigă periculos teren pe YouTube. Ninja a venit să întâmpine mii de oameni și este responsabil împreună cu alți creatori de conținut, precum „The Rubius” de organizarea de evenimente eSports pe tot globul.

Twitch a primit câteva vești, cu siguranță neplăcute: Ninja a părăsit Twitch pentru Mixer, una dintre platformele care câștigă teren în fața lui Twitch. Și acum, odată cu plecarea lui Ninja, competiția va fi și mai puternică.

Ninja, cel mai cunoscut streamer din lume, a părăsit Twitch

Însuși Ninja, pe contul său de Twitter, a confirmat că a trecut pe platforma Mixer. Tyler „Ninja” Blevins numește această schimbare „capitolul următor” și, desigur, lasă o legătură la canalul său Mixer.

Ninja a declarat următoarele: „Mă ocup de asta de ceva timp. Și sunt foarte încântat că toată lumea știe. Voi transmite pe Mixer full time acum și sincer nu am cuvinte. Înnebunesc în cel mai bun mod. Simt că mă întorc la rădăcinile streaming-ului „.

De asemenea, Ninja a oferit asigurări că transmisiile sale vor fi „exact aceleași”, confirmând altceva: Ninja nu va părăsi Fortnite (cel puțin deocamdată). Nu este puțin, deoarece pe lângă faptul că este considerat cel mai bun jucător al acestui joc popular, este poate cel mai important chip vizibil al său.

Probleme pentru Twitch, exact opusul pentru Mixer

Mixer este o platformă de streaming deținută de Microsoft, care a fost lansată sub numele de Beam în 2016, iar apoi redenumită în 2017. Este important să subliniem că Ninja va transmite exclusiv pentru Mixer.

Răspunsul lui Twitch nu s-a lăsat așteptat, rețeaua de știri The Verge, a afirmat că:

„Ne-a plăcut să-l vedem pe Ninja pe Twitch de-a lungul anilor și suntem mândri de tot ce a obținut pentru el și familia sa și pentru comunitatea de jucători. Îi dorim mult noroc în eforturile sale viitoare.”

Totuși, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Twitch a eliminat deja verificarea canalului lui Ninja. Ceva de care trebuie ținut cont, deoarece a fost cel mai important membru al platformei.

Această veste a sosit imediat după finala inaugurală a Cupei Mondiale Fortnite din New York. Ninja însuși a participat la 2 turnee diferite și a fost comentator la eveniment. Este atât de celebru cel mai cunoscut streamer din lume, încât chipul său a apărut pe coperta revistei ESPN și a apărut în emisiunea „Ellen DeGeneres Show”.

Fără îndoială, Twitch nu se va închide după această schimbare și este un lucru cunoscut. Este „YouTube-ul” din lumea streaming-ului și cu greu va putea fi detronată. Cu toate acestea, Ninja a fost unul dintre cei mai importanți streameri ai platformei, confidențialitatea punând probleme site-ului.

Nu numai că Mixer va câștiga multă notorietate odată cu venirea lui Ninja, dar este posibil ca mulți spectatori Twitch să părăsească platforma, cel puțin parțial, fiindcă nu pot vedea cel mai important streamer Fortnite. Acest lucru rămâne de văzut, dar cu siguranță nu este o veste bună pentru companie.

Începe epoca schimbului de streameri?

Această decizie ridică o altă problemă: exclusivitatea. Suntem obișnuiți ca platformele video precum Netflix sau HBO să fie într-o luptă constantă pentru a obține cele mai bune serii exclusive. S-a întâmplat același lucru și cu Ninja?

Este posibil ca Mixer să fi făcut presiuni pentru a-l avea pe Ninja pe platforma sa. Nu doar publicitatea este foarte importantă pentru site. Multe persoane care nu știau site-ul se vor înregistra doar pentru a-l vedea pe Ninja și, din moment ce streamerul este renumit pentru reclama pentru Fortnite, ar putea contribui la dezvoltarea și mai mult a platformei.

Această schimbare ar putea încuraja o „piață” de streameri. Numele cunoscute din lumea jocurilor video ar putea avea contracte exclusive, fie cu Twitch, fie cu Mixer. Aceasta este o speculație pură, dar este posibil să nu fim prea departe de asta.

Dincolo de toate aceste aspecte, este important de știut că jucătorii înainte de a începe să-și urmărească favoriții sau să joace jocuri video, trebuie să-și achiziționeze scaune de gaming de calitate. Promotii-scaune.ro este locul de unde pasionații de jocuri video își pot alege un scaun de gaming potrivit necesităților lor. Intră și tu pe acest site și alege-ți un scaun care îți va proteja sănătatea în timp ce joci jocurile tale preferate sau urmărești streamerul preferat.

Citeste si...  Cătălin Jilavu, Digital Craft Agency: La nivel global, 30% din website-uri sunt create cu WordPress iar 60% din total CMS-urilor sunt WordPress.
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":