Merita Citit

Merita sa citesti cele mai bune articole.

  • Life
  • Magazin
  • Tech
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2023 Meritacitit.ro
Font ResizerAa

Merita Citit

Merita sa citesti cele mai bune articole.

Font ResizerAa
Search
  • Life
  • Magazin
  • Tech
  • Medical
  • Casa&Gradina
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Merita Citit > Blog > Magazin > Ghidul Cumpărătorului: Cea mai bună trotinetă electrică 2019
Magazin

Ghidul Cumpărătorului: Cea mai bună trotinetă electrică 2019

Ultimul Update 2019/12/16 at 6:53 AM
Publyo.ro Published 16 decembrie 2019
Distribuie
6 Min Read
Distribuie

Trotineta electrică a început să fie din ce în ce mai prezentă în viețile oamenilor, fie că vorbim de cei care locuiesc în marile orașe sau nu. Este o cale mult mai ușoară de a scăpa de aglomerația din trafic și de a te bucura de vremea frumoasă. Este adevărat că au apărut gadget-uri care mai de care, însă trotineta electrică îndeplinește mai mult decât o nevoie a oamenilor. Aceasta le oferă libertate de mișcare și o mobilitate mai mare în trafic.

Contine
1 Utilizare 2. Materialul din care este confecționată 3. Autonomie 4. Viteza maximă pe care o poate atinge 5. Greutatea corpului tău 6. Tipul de trotinetă Care este cea mai bună trotinetă electrică?

În cazul în care plănuiți să vă cumpărați o trotinetă electrică, dar nu aveți nicio idee cu privire la ce presupune acest lucru, v-am pregătit un scurt ghid. Există câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți să investiți într-o trotinetă electrică. Aveți nevoie de o perioadă de cercetare pentru a vă putea găsi o trotinetă pe gustul vostru, pentru nevoile și bugetul pe care îl aveți.

Dacă țineți cont de următoarele aspecte, puteți fi convinși că ați făcut cea mai bună alegere.

1 Utilizare

Trebuie să aveți clar în minte dacă vă doriți o trotinetă electrică doar pentru plimbări sau vă interesează să o folosiți zilnic, în drumul spre muncă. Trotinetele folosite zilnic trebuie să fie mai rezistente și să fie mai solide. În plus, au nevoie de o autonomie mult mai mare. Dacă este vorba de plimbări ocazionale, trotineta poate fi și de o calitate mai slabă, iar autonomia mai mică.

2. Materialul din care este confecționată

Materialul folosit la fabricarea trotinetelor electrice contează foarte mult, în special pentru durata de viață a acestora. Dacă sunt folosite zilnic, acestea se pot uza destul de repede în cazul în care materialul din care sunt fabricate nu este de calitate. De aceea, este recomandat sa căutați o trotinetă fabricată din aluminiu pentru plimbările ocazionale și una din oțel, pentru utilizarea zilnică. Chiar dacă este îngrijită, trotineta se poate uza din cauza drumurilor și a eventualelor gropi de pe trotuar sau de pe asfalt. Trebuie să rețineți că trotinetele din aluminiu sunt mai ușoare și mai rapid de transportat.

3. Autonomie

Un aspect la fel de important este autonomia bateriei. Dacă aveți de parcurs zi de zi o distanță mare, aveți nevoie de o trotinetă cu autonomie de până la 2 ore, ceea ce poate însemna o distanță de până la 40 de km. De asemenea, autonomia bateriei poate fi influențată de numeroși factori, cum ar fi greutatea persoanei care stă pe ea, condițiile meteo și suprafața pe care se merge cu ea.

4. Viteza maximă pe care o poate atinge

Este important să știi care este nivelul maxim de viteză pe care îl poate atinge trotineta electrică. Acest lucru te poate ajuta să îți dai seama dacă este potrivită sau nu pentru tine. Un model care ajunge la o viteză maximă mai mare, de cele mai multe ori este mai scumpă. Astfel, în funcție de prețul lor, trotinetele electrice pot atinge până la 10 km/h sau chiar 30 km/h.

5. Greutatea corpului tău

Trotineta electrică trebuie aleasă pentru fizicul pe care îl ai, motiv pentru care trebuie să ți se potrivească și din punctul de vedere al greutății, dar și al înălțimii. Unele trotinete electrice au un ghidon care se poate mări sau micșora, dar nu toate sunt potrivite pentru oricine. Alege-o astfel încât să nu fii nevoit să stai aplecat pe ea sau să îți ajungă cadrul în zona pieptului. Acesta trebuie să fie la nivelul bazinului pentru ca mâinile să poată avea o poziție comodă.

6. Tipul de trotinetă

Există pe piață și trotinete pliabile, care se pot transporta și depozita cu ușurință. Însă, mai rezistente sunt trotinetele compacte deoarece structura lor este mult mai solidă. Cele compacte sunt recomandate utilizatorilor ocazionali, în timp ce trotinetele electrice pliabile sunt ideale pentru utilizarea zilnică și pentru cei care obișnuiesc să le țină în mașină.

Care este cea mai bună trotinetă electrică?

Există câțiva producători care pe piața noastră au parte de succes în ceea ce privește vânzarea de trotinete electrice, cum ar fi Airwheel, E-Twow sau Razor, dar este indicat să compari mai multe produse înainte de a alege una potrivită.

Conform unor analize efectuate asupra raportului calitate-preț, dar și în urma părerilor oferite de către utilizatori, se pare că cea mai bună trotineta electrică din 2019 este Trotineta electrică pliabilă Razor EPrime, cu o autonomie de până la 40 de minute de funcționare continuă.

Este destinată persoanelor cu vârste de la 14 ani în sus și suportă o greutate de până la 100 kg. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 24 km/h, iar cadrul este confecționat din aluminiu. Prețul pentru o astfel de trotinetă începe de la 2000 de lei, ceea ce o face o investiție cu preț acceptabil, dar cu așteptări pe măsură.

Citeste si...

Cauze frecvente pentru pierderea temporară a gustului

Importanța reviziei de primăvară pentru performanța mașinii tale

100 de echipe, magie neagră sau echipe relocate peste noapte: cele mai nebune campionate din lume

Planuri mari pe buget limitat: Cum să-ți organizezi finanțele și să nu renunți la ceea ce contează

Celtic – Rangers: cel mai mare derby din fotbalul scotian

Publyo.ro 16 decembrie 2019 16 decembrie 2019
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
By Publyo.ro
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
Articol Precedent Ce accesorii trebuie să poarte partenerul tău la un eveniment
Urmatorul Articol Lumina rece sau caldă? Ce iluminat e potrivit în fiecare cameră
© 2023 Meritacitit.ro
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?