Magazin

Trusa auto și nceesitatea ei înainte de a pleca la drum

Dacă te pricepi la automobile sau nu, contează mai puțin. Important este ca în orice moment să fii pregătit pentru situațiile neprevăzute și să ai la îndemână toate echipamentele care te-ar putea ajuta să eviți un dezastru. La fel ca roata de rezervă pe care e bine s-o ai mereu în portbagaj, profesioniștii recomandă și investiția într-o trusă auto bine dotată ale cărei componente chiar dacă nu știi să le spui pe nume, pot fi de folos unui bun samaritean care îți sare în ajutor în cazul în care intri în pană.

Trusele auto sunt compuse dintr-o serie de scule profesionale. Ele pot fi multifuncționale, dotate cu o gamă largă de piese și specializate, compuse dintr-o selecție de scule cu o destinație clar definită. În funcție de tipul lor, dar și de numărul de elemente pe care le conțin, trusele auto au prețuri care încep de la câteva sute de lei și urcă până la câteva mii de lei, unele apropiindu-se ca valoare de suma de 1000 de euro. Ca necunoscător însă cel mai bine este să te ghidezi nu după preț, ci să investești într-o trusă multifuncțională în care se găsesc piese cu destinații multiple. Pe de altă parte, ca profesionist recomandăm celor interesați truse auto, special create pentru fiecare tip de problemă ce poate apărea sau pentru o anume componentă a mașinii.

Pe site-ul EURO QUIP International SRL există truse de piese auto cu diferite destinații, începând cu produse la prețuri pentru orice buzunar și continuând cu truse scumpe. Dacă nu deții încă o trusă auto pe care să o porți în permanență în portbagajul mașinii tale, iată în continuare care sunt câteva din produsele în care poți să investești și care este destinația fiecăreia dintre ele.

3 Tipuri de truse auto, destinația lor și prețul de vânzare

  • Trusă multifuncțională portabilă

Trusa multifuncțională portabilă este o trusă perfectă atât pentru service-urile auto cât și pentru persoanele fizice. Ea conține o gamă largă de scule ce pot fi folosite pentru diferite reparații și este o trusă pe care ar fi bine să o ai în permanență în portbagajul mașinii tale. Indiferent dacă te pricepi la mecanică, sau preferi să lași pe mâna specialiștilor orice fel de reparație, este bine să ai o astfel de trusă deoarece chiar dacă nu știi cum să o folosești, în caz de nevoie un binevoitor te poate salva cu ajutorul ei.

Citeste si...  Productivitatea – sfaturi pentru optimizarea acesteia

Dintre toate tipurile de truse prezentate în acest articol, trusa multifuncțională portabilă este cea mai costisitoare, dar și cea mai utilă. O astfel de trusă completă, costă mai mult de 500 de lei și cel puțin până o folosești prima oară, s-ar putea să ți se pară o cheltuială destul de serioasă. Dar fii convins că investiția se amortizează repede datorită faptului că o vei putea folosi în rezolvarea multor probleme legate de autoturismul tău.

  • Trusă scule pentru electricieni

Trusele de scule pentru electricieni sunt compuse dintr-o selecție de șurubelnițe și alte unelte izolate electric pentru utilizarea în deplină siguranță până la 1000 V. În plus, pe lângă aceste unelte, ele conțin și diferite accesorii precum rulete sau benzi izolatoare cu ajutorul cărora electricienii își pot desfășura activitatea fără a se expune riscului de electrocutare.

O trusă pentru electricieni este absolut necesară pentru condiții sigure de lucru, iar pentru prețul său mai mult decât convenabil, merită să o achiziționezi chiar dacă la momentul actual nu ți se pare absolut necesară.

  • Trusă montare plăcuțe de frână

Trusele de montare pentru plăcuțele de frână sunt alcătuite din puține elemente a căror utilizare s-ar putea să vă fie străină dacă nu lucrați în domeniul auto. Dar cu toate acestea, așa cum am menționat și despre trusa multifuncțională portabilă, investiția într-o trusă de montare plăcuțe de frână vă este utilă atunci când vă aflați în dificultate și cu toate că ați găsit omul potrivit care să vă ajute, el nu dispune de uneltele necesare.

O trusă de montare plăcuțe de frână este foarte convenabilă ca preț, ea putând fi achiziționată de pe site-ul eqp.ro la un preț puțin mai mare de 200 de lei. Iar gama largă de aplicații pentru care o astfel de trusă se poate utiliza, face ca investiția într-una să fie cu atât mai profitabilă.

Previous Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

x
Da-mi un "Like":